Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Με γκολάρες του Μαουρίσιο ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Αστέρα Τρίπολης

undefined
Με δύο εντυπωσιακά γκολ του Μαουρίσιο, ο ΠΑΟΚ νίκησε άνετα με 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης στην άδεια (κεκλεισμένων των θυρών) Τούμπα, στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Super League.

Ασθενής σεισμική δόνηση στη Χαλκιδική

undefined
Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,4 ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο στην Χαλκιδική.Σύμφωνα με πληροφορίες από το

Ανακοινώθηκαν οι μετεγγραφές φοιτητών -Δείτε τα αποτελέσματα

Ανακοινώθηκαν νωρίτερα σήμερα, Δευτέρα 30 Οκτωβρίου, τα αποτελέσματα των μετεγγραφών, με το ποσοστό των φοιτητών, για τους οποίους εγκρίθηκε η μετεγγραφή, να ανέρχεται στο 39,2%.

Νεολαία ΠΑΣΟΚ Σερρών : Δελτίο τύπου

Με αφορμή την επίσκεψη της Προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Υποψήφιας για την ηγεσία της ενιαίας Δημοκρατικής Παράταξης, Φώφης Γεννηματά Η παρουσία του κόσμου στην ομιλία της Προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Φώφης Γεννηματά, στο πλαίσιο της επίσκεψης της στις Σέρρες, κατέστησε σαφές ότι η Δημοκρατική Παράταξη,

Γιώργος Αναστασιάδης : Μεγάλη συμμετοχή, ισχυρή παράταξη


Φωτογραφία του Giorgos Anastasiadis.Με αφορμή τις εκλογές της 12ης Νοεμβρίου για την ανάδειξη του επικεφαλής του νέου φορέα της κεντροαριστεράς, το στοιχείο που ανιχνεύεται έντονα από πολίτες και πολιτικά στελέχη είναι ότι η Δημοκρατική Παράταξη τίθεται και πάλη επικεφαλής στον αγώνα των προοδευτικών δυνάμεων του τόπου για προκοπή και ευημερία.

Δημοσκόπηση: Μπροστά με 13% η ΝΔ -Συγκεντρώνει 31% έναντι 18% του ΣΥΡΙΖΑ

Σαφή υπεροχή υπέρ της ΝΔ δίνει νέα δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ).
Οι πολίτες μεταξύ άλλων κλήθηκαν να δώσουν τις

Με Τρίτο Πυλώνα ενισχύσεων σχεδιάζεται η ΚΑΠ το 2020

Από δύο γίνονται τρεις οι πυλώνες της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής σύµφωνα µε το σενάριο που διαµορφώνει η ελληνική πλευρά στο πλαίσιο του δηµόσιου διαλόγου για την πολιτική µετά το 2020.
Αυτό σηµαίνει ότι ο Α’ Πυλώνας (άµεσες ενισχύσεις) και ο Β’ Πυλώνας (Προγράµµατα) θα συνοδεύονται πλέον και από έναν τρίτο που θα καλύπτει

Εγκρίθηκε από την ΕπΑν η συμφωνία Μεβγάλ-Δέλτα

"Δεσμεύσεις" από ΔΕΛΤΑ - ΜΕΒΓΑΛ ζητά η Επιτροπή ΑνταγωνισμούΝέα δεδομένα στην ελληνική αγορά γάλακτος και των γαλακτοκομικών προϊόντων δημιουργεί η συνένωση, μετά την έγκριση της Επιτροπής Ανταγωνισμού, των δυνάμεων της ΔΕΛΤΑ Τρόφιμα και της ΜΕΒΓΑΛ. Συγκεκριμένα, η Επιτροπή Ανταγωνισμού προχώρησε στην έγκριση του

Η ΠΚΜ ενημερώνει για την γρίπη των πτηνών

undefined
Ανακοίνωση σχετικά με την γρίπη των πτηνών εξέδωσε το Τμήμα Υγείας Ζώων και Κτηνιατρικής Αντίληψης, Φαρμάκων και Εφαρμογών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση «επιβεβαιώθηκαν δύο

Ξεκινά σήμερα η 2η φάση ανάρτησης δασικών χαρτών σε όλη τη χώρα

Αρχίζει η 2η φάση ανάρτησης των δασικών χαρτώνΤο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας υλοποιώντας τη δέσμευσή του για την απρόσκοπτη συνέχιση και ολοκλήρωση του έργου των δασικών χαρτών, προχωρά σήμερα 30 Οκτωβρίου 2017 στην έναρξη του δεύτερου μέρους της κλιμακωτής ανάρτησης των δασικών χαρτών, σε μια έκταση

Πανωλεθρία για τον Γκρούεφσκι

Πανωλεθρία για τον ΓκρούεφσκιΟ Ζόραν Ζάεφ και το κυβερνών κόμμα Σοσιαλδημοκρατική Ένωση (SDSM) ήταν ο μεγάλος νικητής και του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών στην ΠΓΔΜ, καθώς επικράτησε στους περισσότερους δήμους όπου στήθηκαν κάλπες.

Ποιοι συνταξιούχοι δεν θα πάρουν τα 1.400 ευρώ επιστροφής

Ποιοι συνταξιούχοι δεν θα πάρουν τα 1.400 ευρώ επιστροφήςΤον Δεκέμβριο θα λάβουν περίπου 1 εκατ. συνταξιούχοι επιστροφή έως 1.400 ευρώ από την εισφορά υγειονομικής περίθαλψης που αχρεωστήτως είχε παρακρατηθεί.
Διευκρινίζεται ότι ο υπολογισμός αυτός γίνεται επί του

Σκάνδαλο εκατομμυρίων ευρώ με «μαϊμού» ελληνικά κρέατα -Απίστευτη κομπίνα στην Πάτρα

"Βάφτιζαν" ελληνικά κρέατα από την ΒουλγαρίαΟι παράνομες ελληνοποιήσεις αμνοεριφίων εκ Βουλγαρίας δεν είναι νέο φαινόμενο. Ωστόσο, η φάμπρικα που έστησαν κάποιοι στην Πάτρα ξεπερνά κάθε προηγούμενο, καθώς έστησαν τρεις διαφορετικές εταιρίες για να καλύπτουν τα ίχνη τους, να «τρώνε» ΦΠΑ και να κρύβουν τον παράνομο τζίρο.

Ποιός θα μονομαχήσει με την Φώφη Γεννηματά αν υπάρξει δεύτερος γύρος;

Αποτέλεσμα εικόνας για gennhmata kaminis theodorakis
Σταύρος Θεοδωράκης και Γιώργος Καμίνης μάχονται στήθος με στήθος για τη δεύτερη θέση στην ψηφοφορία της πρώτης Κυριακής - Στο παιχνίδι και ο Νίκος ΑνδρουλάκηςΑυξητικές τάσεις παρουσιάζει το ενδιαφέρον των πολιτών για τις διαδικασίες

Μιχάλης Κατρίνης : Η γελοιότητα υπερβαίνει ενίοτε και την αηδία.

Φωτογραφία του Mihalis Katrinis.Ο Μπόλαρης που αγανάκτησε από τη "δεξιά στροφή" του ΠΑΣΟΚ, χαμογελά με υπερήφανεια για την αποψινή βράβευση Καμμένου.