Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018

Τα ελληνικά πανεπιστήμια μέσα στα πρώτα 500 του κόσμου

Τα ελληνικά πανεπιστήμια μέσα στα πρώτα 500 του κόσμουΤρία ελληνικά πανεπιστήμια βρίσκονται μεταξύ των 500 καλύτερων του κόσμου, σύμφωνα με την Παγκόσμια Ακαδημαϊκή Αξιολόγηση των Πανεπιστημίων (ARWU), τη γνωστή και ως «Κατάταξη της Σαγκάης», στην οποία

Το διπλωματικό παρασκήνιο που οδήγησε στην απελευθέρωση των δύο

Συνάντηση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Τούρκο πρόεδρο, Ταγίπ Ερντογάν στα πλαίσια της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στις ΒρυξέλλεςΈνα πολύ μεγάλο διπλωματικό παρασκήνιο ήταν σε εξέλιξη αυτές τις 167 ημέρες που ήταν υπό κράτηση οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί, ο ανθυπολοχαγός Άγγελος Μητρετώδης και ο λοχίας ΕΠΟΠ Δημήτρης Κούκλατζης.
Ο υπουργός εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς μίλησε για νίκη της

Τα βρήκε με Παναθηναϊκό και υπογράφει μόλις μείνει ελεύθερος ο Βέργος

Τα βρήκε με Παναθηναϊκό και υπογράφει μόλις μείνει ελεύθερος ο ΒέργοςΜια ανάσα από τον Νίκο Βέργο είναι ο Παναθηναϊκός, με τους... πράσινους να τα έχουν βρει σε όλα με τον νεαρό επιθετικό και να περιμένουν τη λύση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό.

Μπακογιάννη : Ο Ερντογάν είναι "μάστορας" στο να γυρίζει καταστάσεις- Σύντομα θα κάνει "τούμπα" σε σχέση με τις ΗΠΑ

Μπακογιάννη: «Ο Τσίπρας έπρεπε να έχει στείλει πίσω στην Τουρκία τους τρομοκράτες»"Μέσα στο δύσκολο καλοκαίρι ακούσαμε και μια καλή είδηση", ανέφερε εμφανώς ευχαριστημένη για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, η βουλευτής της ΝΔΝτόρα Μπακογιάννη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Realfm 97,8 και τον Βασίλη Λυριτζή.

Ράλι ανόδου για την τουρκική λίρα

Μπορεί η διαμάχη της Τουρκίας με τις ΗΠΑ να οξύνεται, όμως η λίρα ενισχύεται περαιτέρω κατά 6% μετά από τις νέες κινήσεις των αρμοδίων τραπεζικών αρχών προκειμένου να στηρίξουν το νόμισμα.

Πότε θα καταβληθεί η τέταρτη δόση για το επίδομα παιδιού

Η τέταρτη δόση για το επίδομα παιδιού που αντιστοιχεί στους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο θα καταβληθεί, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΠΕΚΑ, στις 25- 27 Σεπτεμβρίου.

Δεκαπενταύγουστος: Ταξίδι στα τέσσερα μεγαλύτερα προσκυνήματα της Μεγαλόχαρης

Ταξίδι στα τέσσερα μεγαλύτερα προσκυνήματα της Μεγαλόχαρης / Φωτογραφία: EurokinissiΌταν ο χρόνος δεν εξαντλείται στο εδώ και τώρα, όταν ο θάνατος γίνεται γιορτή, η Χριστιανική Εκκλησία αποτίει τιμές στην Παναγία Θεοτόκο και με ιδιαίτερη λαμπρότητα γιορτάζει την Κοίμησή Της, διότι υπάρχει η ελπίδα της αιώνιας ζωής.

Ελεύθεροι μετά από 167 ημέρες οι Ελληνες στρατιωτικοί -Ανοιγμα Ερντογάν στην Ευρώπη, στα άκρα με Τραμπ

MOTIONTEAM/ ΦΑΝΗ Î¤Î¡Î¥Î¨Î‘ÎÎ—Η αγωνία, η χαρά και η συγκίνηση των συγγενών των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, του ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη και του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη, είχαν χτυπήσει «κόκκινο».

Παίρνει Χατζηδίμπα ο Άρης

Ο 19χρονος μέσος, Κώστας Χατζηδίμπας, βρίσκεται κοντά στον Άρη.Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που αγωνίζονταν στην Κ20 του ΠΑΟΚ και έλυσε την συνεργασία του με τον Δικέφαλο, φαίνεται

Έφτασαν αισίως τους 21 οι «μνηστήρες» για τον Δήμο Θεσσαλονίκης

Αποτέλεσμα εικόνας για Δήμο Θεσσαλονίκης∆εν λέει να ξεκαθαρίσει το τοπίο της µάχης στον κεντρικό ∆ήµο της Θεσσαλονίκης. Ο Γιάννης Μπουτάρης µπορεί να πήρε το «πράσινο φως» από τον ΣΥΡΙΖΑ για να κατέβει ξανά, αλλά η στάση του στο «Μακεδονικό» και ο δηµόσιος εναγκαλισµός του µε