Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Τις θέσεις του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ παρουσίασε ο Κ. Σκανδαλίδης

Τις θέσεις του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Παράταξη παρουσίασε ο Κώστας Σκανδαλίδης στην Πανελλαδική Προγραμματική Συνδιάσκεψη.
Οι κεντρικοί άξονες των θέσεων του ΠΑΣΟΚ είναι αλλαγή σελίδας με σταθερότητα και ασφάλεια, ανάπτυξη με κοινωνική δικαιοσύνη, ισχυρές κυβερνήσεις με εθνική συνεννόηση,

Παπανδρέου: Δεν έπαιξα τη χώρα στα ζάρια

Για όλους και για όλα μιλάει ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών και πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και στον Βασίλη Μούρτη, την πρώτη που παραχωρεί σε ελληνικό μέσο, τρία χρόνια μετά την παραίτησή του από την πρωθυπουργία της

Ευάγγελος Βενιζέλος: «Το ΠΑΣΟΚ είναι ο εγγυητής της σταθερότητας»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας από το βήμα της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατικής Παράταξης τόνισε «το στοίχημα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου είναι εάν την επομένη θα υπάρξει στη χώρα σταθερότητα και πρόοδος, ή αβεβαιότητα και οπισθοχώρηση» θέτοντας το διακύβευμα της εκλογικής αναμέτρησης.

O ψυχρός πόλεμος Βενιζέλου - Παπανδρέου

Δύο εβδομάδες πριν από τις εκλογές και ο πόλεμος μεταξύ του ΠΑΣΟΚ του Ευ. Βενιζέλου και του Κινήματος Σοσιαλιστών Δημοκρατών του Γ. Παπανδρέου κορυφώνεται. Τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων έχουν προβληματίσει τα δύο επιτελεία τα οποία μετρούν τα όπλα που θα αξιοποιήσουν μέχρι και την ημέρα των

Τσίπρας: Θα απελευθερώσουμε τον αγρότη από την άδικη φορολογία

«Θα ξαναστήσουμε σε υγιή βάση το συνεταιριστικό κίνημα και θα απελευθερώσουμε τον αγρότη και τον παραγωγό από τα δεσμά μιας άδικης φορολογίας», επεσήμανε, μεταξύ άλλων, από την Αργολίδα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σημειώνοντας ότι η χώρα δεν μπορεί να βγει από την κρίση αν δεν στηριχτεί η πρωτογενής παραγωγή και οι άνθρωποι του μόχθου.

Καϊλή: Το ΠΑΣΟΚ διατυπώνει το πιο ρεαλιστικό και ασφαλή πολιτικό δρόμο

«Κάναμε προσπάθειες για ενότητα μέχρι τελευταία στιγμή. Δεν υπήρξε πολιτική εξήγηση, ούτε φαίνεται πως καλύπτει κάποιο πολιτικό κενό αυτή η απόπειρα του ΚΙΔΗΣΟ. Γι’ αυτό και απέτυχε» δηλώνει η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ και ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή σχολιάζοντας το κόμμα του ΓΑΠ σε συνέντευξη της στην εφημερίδα «Καρφίτσα». Σε ερώτηση για την μετεγγραφή της

Θεοδωράκης: Αδιαπραγμάτευτη η παραμονή στο ευρώ

Σε συνέντευξη του στο διεθνές πρακτορείο ειδήσεων Bloomberg, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης τόνισε ότι το κόμμα του θεωρεί αδιαπραγμάτευτη την παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη.
«Δεν παίζουμε με την παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη και για το Ποτάμι δεν υπάρχει άλλο νόμισμα από το ευρώ», σημείωσε

Επίθεση Αλ Σάλεχ στη ΝΔ: Πολιτική αλητεία αυτό που έκανε με τη Γκερέκου

«Αυτό που έκανε η ΝΔ με την Άντζελα Γκερέκου είναι η επιτομή της πολιτικής ανηθικότητας και αλητείας» δήλωσε η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ μιλώντας στην εκπομπή Live U του STAR.
Η γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι δεν θέλει να ασχοληθεί με την ίδια την υφυπουργό Πολιτισμού, την οποία «θα

Απόστολος Πάνας υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στη Χαλκιδική

  Αγαπητή φίλη, αγαπητέ φίλε 

 Ανήκω σε μία γενιά που δεν ευθύνεται αλλάπαίρνω την ευθύνη να στηρίξω το ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη πάνω στην πιο δύσκολη ιστορική του συγκυρία. Πιστεύω βαθιά ότι η  συνεισφορά του χώρου είναι τεράστια, είναι όμως ταυτόχρονα και μια εκδήλωση ηθικής συμπαράστασης σε μια ιστορική παράταξη.

Ξεκινά σήμερα η Πανελλαδική Προγραμματική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ - Δημοκρατικής Παράταξης

H Πανελλαδική Προγραμματική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατικής Παράταξης ξεκινά σήμερα, ενόψει και των προσεχών εκλογών, Η συνδιάσκεψη θα λάβει χώρα στον Πολυχώρο Αθηναΐς, ενώ ύμφωνα με τη Χαριλάου Τρικούπη, στόχος της είναι η ολοκλήρωση της διαδικασίας διαμόρφωσης των κατευθυντήριων

Mε κόντρες έκλεισε τελικά το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο Κιλκίς

Κυριολεκτικά στο «παραπέντε» έκλεισε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για το νομό Κιλκίς. Στον συνδυασμό συμμετέχει τελικά κι ο Θόδωρος Παραστατίδης, ενώ υπάρχει κι η έκπληξη με την παρουσία του Βλάση Αγτζίδη, ο οποίος είχε αρχικά αποκλειστεί απ΄ τη ΝΕ Κιλκίς.
Φυσικά, στον συνδυασμό είναι παρούσα κι

Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ σε πέντε νέες δημοσκοπήσεις

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας καταγράφεται σε πέντε νέες δημοσκοπήσεις που πραγματοποιήθηκαν από τις εταιρίες Rass, MRB, Metron Analysis, Palmos Analysis και MARC.
METRON ANALYSIS
Σύμφωνα με την πανελλαδική δημοσκόπηση της Metron Analysis που διεξήχθη από τις 5 έως τις 8 Ιανουαρίου

Αυτά είναι τα ονόματα των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ

Δείτε τα ονόματα των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη που θα κατέλθουν στις εκλογές.Αυτά είναι τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη για τις επερχόμενες εκλογές.

Δείτε τα ονόματα των υποψηφίων

Τα ψηφοδέλτια του κόμματος του Γιώργου Παπανδρέου

Μέρος των ονομάτων που θα απαρτίζουν τα ψηφοδέλτια για τις εκλογές ανακοίνωσε απόψε το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών. 
Ο πρόεδρός του Γιώργος Α. Παπανδρέου, θα είναι υποψήφιος στην Αχαΐα και στην Β’ Αθηνών. 
Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι τα ψηφοδέλτια «εκφράζουν τη