Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

Με το δεξί ο Άρης στο 2018! Σπουδαία νίκη στη Νέα Σμύρνη

undefined
Ποδαρικό με νίκη έκανε ο Άρης στο 2018, επικρατώντας του Πανιωνίου με 87-81 μέσα στη Νέα Σμύρνη για την 11η αγωνιστική της Basket League. Οι "κιτρινόμαυροι" παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι και με τον Μποχωρίδη να κάνει ρεκόρ καριέρας

Ποδαρικό με 5άρα ο ΠΑΟΚ!

undefined
Ιδανικά ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ στη νέα χρονιά! Ο Δικέφαλος του Βορρά συνέτριψε τον Λεβαδειακό με το εμφατικό 5-0 μπροστά σε περίπου 15.000 φιλάθλους του στο γήπεδο της Τούμπας, στο παιχνίδι της πρεμιέρας του β΄ γύρου της Super League. 

Με λαμπρότητα και κατάνυξη η Γιορτή των Θεοφανείων στον Δήμο Νεάπολης-Συκεών

Δήλωση Φώφης Γεννηματά μετά των Αγιασμό των υδάτων στο Λιμάνι του Πειραιά

Δήλωση Φώφης Γεννηματά, Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, μετά την ολοκλήρωση της τελετής Αγιασμού των υδάτων, στο λιμάνι του Πειραιά:

Σκοτώθηκαν οι γονείς, σώθηκε το παιδί τους σε τροχαίο στις Σέρρες

Αποτέλεσμα εικόνων για ασθενοφοροΘανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα στην επαρχιακή οδό Χορτερού-Κοίμησης, στις Σέρρες.
Συγκεκριμένα, στο 4ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού οδηγός Ι.Χ έχασε τον έλεγχο του οχήματος και

Ξεκινούν ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και για όσους χρωστούν στο Δημόσιο

Συμβολαιογράφοι: Αναβολή σε όλους τους πλειστηριασμούς στα Ειρηνοδικεία έως και τις 3 ΙανουαρίουΣφίγγει ο «κλοιός» και για τους οφειλέτες του Δημοσίου, καθώς με σχετική διάταξη που θα έρθει σύντομα στη Βουλή καθιερώνονται ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και για οφειλές προς την εφορία ή τα ασφαλιστικά ταμεία.