Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024

Eurostat / Αναζωπύρωση του πληθωρισμού στην Ελλάδα - Αυξήθηκε στο 3,7%

Ανοδικά κινείται ο πληθωρισμός στην Ελλάδα με βάσει τα τελευταία στοιχεία, με την κυβέρνηση να μένει θεατής επιλέγοντας να μην λάβει ουσιαστικά μέτρα που θα ανακουφίσουν τα νοικοκυριά.

Θεοδώρα Τζάκρη : «Δεν θα ξινίσει η σούπα αν κάνουμε κάτι διαφορετικό» - Τι αποκάλυψε για το τριήμερο των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες

Να ρίξει τους τόνους επιχείρησε η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη μετά την γκρίνια που προκάλεσε η πρόσκληση που απεύθυνε ο Στέφανος Κασσελάκης στους βουλευτές του κόμματος για 3ημερη διαβούλευση στις Σπέτσες.

Ιδιωτικά Πανεπιστήμια: Στον δρόμο φοιτητές και καθηγητές – Συλλαλητήρια και συγκεντρώσεις στις 11/1

Οι αντιδράσεις της πανεπιστημιακής κοινότητας θα «συνοδεύσουν» το σχέδιο νόμου για τα ιδιωτικά ΑΕΙ, στο δρόμο προς τη δημόσια διαβούλευση και τη Βουλή.

ΑΑΔΕ: Ηλεκτρονικό «μάτι» για τα ανασφάλιστα οχήματα – Πώς θα εντοπίζει όσα δεν έχουν περάσει από ΚΤΕΟ

Σημαντικές ανατροπές στο καθεστώς των οχημάτων φέρνει το 2024, με την καθιέρωση νέου συστήματος βεβαίωσης των τελών κυκλοφορίας.

Ελληνοτουρκικά: Η κυβέρνηση μαζεύει άρον άρον τον Συρίγο – Αμετανόητος ο βουλευτής

Τη στιγμή που ο πρώην υφυπουργός Άγγελος Συρίγος επιμένει ότι κάποιες διατάξεις της Συνθήκης της Λωζάνης είναι παρωχημένες -όπως ανέφερε ο ίδιος ξεπερασμένες- προσπαθώντας μάλιστα να στοχοποιήσει

Πρόταση νόμου για την ισότητα στον γάμο επαναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ: «Φοβάστε εσείς κ. Μητσοτάκη

Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε γνωστό νωρίς σήμερα το πρωί, με ανάρτησή του στα social media, πως η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ θα επαναφέρει την πρόταση νόμου για την ισότητα στον γάμο, μετά τη χθεσινή παραδοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη πως το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια μπαίνει στο «συρτάρι».

Σήμερα τα εγκαίνια του αναστηλωμένου ανακτόρου του Φιλίππου Β’ – Ενα μνημείο με τεράστια παγκόσμια σημασία

Με την έλευσή του το 2024 άνοιξε μία πόρτα στο πολύ μακρύ παρελθόν, την οποία στο εξής μπορούν να διαβούν οι πολίτες και να φτάσουν έως και 2300 χρόνια πίσω.

Παίρνουν από τον Δήμο της Αθήνας και τον «9,84» - «Μας γυρίζουν 40 χρόνια πίσω» καταγγέλλει ο Χ.Δούκας

Ένα πραγματικό πραξικόπημα φαίνεται ότι μεθοδεύει η κυβέρνηση προκειμένου να αποψιλώσει τον νέο δήμαρχο της Αθήνας από όποια αρμοδιότητα μπορεί.