Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

Παίρνει Πέντρο Βίτορ ο Άρης, σε συνιδιοκτησία με την ΑΕΚ

Σε προχωρημένες συζητήσεις με την ΑΕΚ για τον Πέντρο Βίτορ βρίσκεται ο Άρης, προκειμένου να αποκτήσει με ποσοστό συνιδιοκτησίας τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό.

Παύλος Χρηστίδης : Σε αντίθεση με τον Οδυσσέα που τα κατάφερε, ο κ. Τσίπρας απέτυχε.

Δήλωση Παύλου Χρηστίδη Εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής
Ο κ. Τσίπρας, ο πρωταγωνιστής της δημαγωγίας και τον λαϊκισμού, νομίζει ότι με επικοινωνιακά τεχνάσματα μπορεί να καλύψει τις τεράστιες ευθύνες του.
Οι Έλληνες δεν είναι Λωτοφάγοι.

Συντάξεις Σεπτεμβρίου: Πότε θα καταβληθούν σε κάθε ταμείο

Από την Πέμπτη, 30 Αυγούστου, θα αρχίσει η καταβολή των συντάξεων Σεπτεμβρίου.

Οι τρόποι χρηματοδότησης των ενεργειακών κοινοτήτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Οι τρόποι χρηματοδότησης των ενεργειακών κοινοτήτωνΜε αφορμή την πρόσφατη ίδρυση της πρώτης αγροτικής ενεργειακής κοινότητας στη Θεσσαλία, η οποία πρόκειται να συμβάλλει δραστικά στη μείωση του κόστους άρδευσης, πληροφορίες σχετικά με τους τρόπους χρηματοδότησης μιας ενεργειακής κοινότητας, τους δικαιούχους, καθώς και τα

Πρώτα άδειες μετά ελέγχους στο νέο νομοσχέδιο για κτηνοτροφικές μονάδες

Αποτέλεσμα εικόνας για κτηνοτροφικές μονάδεςΑλλαγές στο μοντέλο αδειοδότησης από το καθεστώς «πρώτα ελέγχω και μετά αδειοδοτώ», στο καθεστώς «αδειοδοτώ την εγκατάσταση (έχοντας θέσει τις απαιτήσεις και τις προϋποθέσεις) και μετά ελέγχω», φέρνει το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.
Δείτε εδώ την αιτιολογική έκθεση για τη ρύθμιση κτηνοτροφικών

«Οργή» στο Κίνημα Αλλαγής για τις δηλώσεις Δραγασάκη και Παππά

Αποτέλεσμα εικόνας για Σταμάτης ΜαλέληςΑπορρίπτει το Κίνημα Αλλαγής την πρόταση ηγετικών στελέχων της κυβέρνησης για τη συγκρότηση προοδευτικού μετώπου.
Ο γραμματέας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής Σταμάτης Μαλέλης αναφέρει σε δήλωσή του ότι

Γιώργος Παπανδρέου: Η έξοδος της Ελλάδας από τα μνημόνια δεν αποτελεί λόγο για εορτασμούς

Η σημερινή έξοδος της Ελλάδας από τα προγράμματα διάσωσης που εισήχθησαν πριν από οκτώ χρόνια για να αποφευχθεί μια οικονομική κατάρρευση και να αποκατασταθεί η ανάπτυξη της υπερχρεωμένης οικονομίας είναι ένα σημαντικό βήμα προς τα

ΥΠΟΙΚ: Τον Οκτώβριο τα αναδρομικά σε 250.000 ένστολους

ΥΠΟΙΚ: Τον Οκτώβριο τα αναδρομικά σε 250.000 ένστολους
Διακόσια εκατομμύρια ευρώ σχεδιάζεται να «επιστραφούν» στα τέλη Οκτωβρίου σε 250.000 εν ενεργεία και αποστράτους ένστολους, από το λεγόμενο κοινωνικό μέρισμα που επιδιώκει να αξιοποιήσει η κυβέρνηση στο τέλος του έτους.

Μαθήματα... διαχείρισης άγχους στον Άρη

Ο ειδικός παθολόγος Γιάννης Χαριζάνης, ο οποίος είναι μέλος της ιατρικής ομάδας του Άρη, ανέλυσε στους παίκτες των κίτρινων την επιστημονική προσέγγιση της διαχείρισης του άγχους.

Σουλτς: Η καρδιά μου χτυπά στο ΠΑΣΟΚ, αλλά τον Τσίπρα τον εμπιστεύομαι

Αποτέλεσμα εικόνας για Σουλτς: Η καρδιά μου χτυπά στο ΠΑΣΟΚΣυνέντευξη στη Deutsche Welle, με αφορμή την έξοδο της χώρας από τα Μνημόνια, παραχώρησε ο πρώην πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς. 

Το Κατάρ σώζει την Τουρκία -Δίνει 15 δισ. δολάρια

Ο εμίρης του Κατάρ Σεΐχη Ταμίμ μπιν Χαμάντ αλ Θάνι με τον Ταγίπ Ερντογάν στην συνάντηση τους στις 15 ΑυγούστουΟι κεντρικές τράπεζες του Κατάρ και της Τουρκίας συνήψαν συμφωνία ανταλλαγής συναλλάγματος για να προσφερθεί ρευστότητα και υποστήριξη στη χρηματοπιστωτική σταθερότητα στην Τουρκία.

Προς Τετάρτη ο ανασχηματισμός -Πόρτα εξόδου στον Σκουρλέτη, ποιοι μπαίνουν στην κυβέρνηση

Αποτέλεσμα εικόνας για σκουρλετης τσιπραςAπό τη στιγμή που τα περιθώρια σαρωτικών αλλαγών λίγο ως πολύ περιορίζονται (δυσκολία μετακίνησης της τριάδας Τσακαλώτου-Κοτζιά-Καμμένου), η «μετάθεση» Σκουρλέτη στο κόμμα μοιάζει να ξεκλειδώνει ένα ντόμινο αλλαγών.

Αλέκος Παπαδόπουλος: Το πρόγραμμα έπρεπε να παραταθεί μέχρι το 2022 -Είναι ανέτοιμη η Ελλάδα

Φωτογραφία: Εurokinissi«Το πρόγραμμα έληξε, αλλά η χώρα είναι ανέτοιμη», σημειώνει σε δήλωσή του ο πρώην υπουργός Οικονομικών Αλέκος Παπαδόπουλος για τη λήξη του μνημονίου.

Ευάγγελος Βενιζέλου: "Πυρά" Προσβλητικό για την κοινή λογική να εμφανίζεται ως επιτυχία η έξοδος από το τρίτο μνημόνιο

«Το γεγονός ότι η έξοδος από το τρίτο μνημόνιο στο οποίο οδηγηθήκαμε με τους χειρότερους δυνατούς όρους το 2015 και η είσοδος στη γκρίζα περιοχή του τέταρτου μνημονίου που έχει τα μειονεκτήματα