Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Novartis: Κατατέθηκε η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση προανακριτικής

novartis-katatethike-i-protasi-tou-suriza-gia-sustasi-proanakritikisΚατατέθηκε η πρόταση για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση της Novartis, όπως είχε προαναγγελθεί ουσιαστικά τις προηγούμενες ημέρες, αλλά και σήμερα από τον ίδιο τον πρωθυπουργό κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στη

«Βόμβα» Βίζερ: Το εξάμηνο Βαρουφάκη δεν κόστισε 100 δισ. αλλά τα διπλά

«Βόμβα» Βίζερ: Το εξάμηνο Βαρουφάκη δεν κόστισε 100 δισ. αλλά τα διπλά«Δεν ήταν μόνον ο Βαρουφάκης: ολόκληρη η κυβέρνηση φέρει την ευθύνη αυτή», τόνισε ο τέως επικεφαλής του EuroWorking Group Η Ελλάδα ήρθε πιο κοντά στο χείλος του Grexit το 2015 απ' ότι το 2012, αποκαλύπτει ο τέως επικεφαλής του EuroWorking Group Τόμας Βίζερ, διευκρινίζοντας ότι «οι συνέπειες το 2012 θα ήταν πολύ πιο δραματικές». 

To σκληρό σιτάρι αργεί την πληρωμή των συνδεδεμένων

Αποτέλεσμα εικόνας για sklhro sitariΜέσα στην εβδομάδα, από την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου αναμένεται να γίνει η πληρωμή των 5 συνδεδεμένων ενισχύσεων οσπρίων για ανθρώπινη κατανάλωση, πρωτεϊνούχων κτηνοτροφικών ψυχανθών, πρωτεϊνούχων σανοδοτικών ψυχανθών, σπαραγγιών και καρπών με κέλυφος, που είχε προγραμματιστεί για την περασμένη

Τα δικαιολογητικά για τη ρύθμιση των 120 δόσεων

Αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» η εγκύκλιος που εξειδικεύει επιπλέον σημεία για τη ρύθμιση οφειλών προς τους φορείς κοινωνικής ασφάλισης.
Συγκεκριμένα oορίζει ρητά ότι αίτηση για ρύθμιση μπορούν να υποβάλουν και οι αγρότες, καθώς και όσοι

Πόσα λεφτά βγήκαν από «σεντούκια» και επέστρεψαν στις τράπεζες

Αποτέλεσμα εικόνας για χρηματαΕνίσχυση της εμπιστοσύνης στην οικονομία και το τραπεζικό σύστημα διαπιστώνει το εγχώριο τραπεζικό σύστημα, καθώς διευρύνεται η καταθετική βάση.
Ειδικότερα, σύμφωνα με στοιχεία από τις εγχώριες τράπεζες, από τον Μάιο ως και τον Δεκέμβριο του 2017, ο ιδιωτικός τομέας επανέφερε στις τράπεζες καταθέσεις

Ελεύθεροι οι 8 Τούρκοι αξιωματικοί ως προς το ποινικό σκέλος

Ελεύθεροι οι 8 Τούρκοι αξιωματικοί ως προς το ποινικό σκέλοςΔεν υπάρχει λόγος κράτησης των οκτώ Τούρκων αξιωματικών για ποινικούς λογούς, μετά το νέο, τρίτο, αίτημα των τουρκικών δικαστικών Αρχών που διαβιβάστηκε στις ελληνικές δικαστικές Αρχές, σύμφωνα με τον εισαγγελέα

Αιτήσεις για αποφοίτους Λυκείου: Δέκα ειδικότητες, πέντε προκηρύξεις

Αξιοποιείστε τις δυνατότητες που σας παρέχει το workenter και καταθέστε αίτηση, εφόσον εμπίπτετε σε μία από τις δέκα ειδικότητες που περιλαμβάνονται στις προκηρύξεις.

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: 2 μονάδες διαφορά ΣΥΡΙΖΑ με Κίνημα Αλλαγής σε δήμο της Β’ Αθηνών- Ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει 23 μονάδες!

Με ένα σχόλιό του περί δημοσκοπήσεων ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος θέλησε να αναδείξει πόσο κοντά είναι πλέον ΣΥΡΙΖΑ με Κίνημα Αλλαγής.

FAZ για την υπόθεση Novartis: «Χειραγώγησε ο Τσίπρας τη δικαιοσύνη;»

faz-gia-tin-upothesi-novartis-xeiragwgise-o-tsipras-ti-dikaiosuniΟι συνεχιζόμενες δικαστικές έρευνες στην υπόθεση Novartis, καθώς και η παρουσία τουρκικών πλοίων στην κυπριακή ΑΟΖ με αφορμή τις γεωτρήσεις για φυσικό αέριο, είναι τα θέματα της επισκόπησης γερμανικού Τύπου.
Υποψίες για φερόμενες καταβολές προμηθειών από την

Ανακοινώθηκε το νέο Πολιτικό Συμβούλιο του Ποταμιού

Αποτέλεσμα εικόνας για ποταμιΑνακοινώθηκε από το Ποτάμι το νέο Πολιτικό Συμβούλιο, σύμφωνα με τα αποτελέσματα  της ψηφοφορίας στη χθεσινή ΜΕΣΥΑ (Μεγάλη Συνάντηση των Αντιπροσώπων).
Τα μέλη του είναι τα εξής:

ΠΑΣΟΚ : Θα ψηφίσει «ναι» στην Προανακριτική για την υπόθεση Novartis

Αποτέλεσμα εικόνας για δημοκρατική συμπαραταξηΕπίθεση στην κυβέρνηση και συγκεκριμένα στον κ. Τσίπρα με αφορμή την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ κάνει το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωσή του.
Συγκεκριμένα, το ΠΑΣΟΚ αναφέρει πως:

Υποβάλει παραίτηση το Δ.Σ του ΟΛΘ με «ανοιχτούς» λογαριασμούς

Υποβάλει παραίτηση το Δ.Σ του ΟΛΘ με «ανοιχτούς» λογαριασμούςΑύριο αναμένεται να υποβάλουν την παραίτηση τους τα μέλη του Δ.Σ του ΟΛΘ, ώστε να προχωρήσει η παραχώρηση στην νέα διοίκηση. Ωστόσο, ακόμα υπάρχουν κάποιοι «ανοιχτοί» λογαριασμοί που δεν έχουν καταγραφεί από την τωρινή διοίκηση. 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ : ΤΑ ΑΝΑΠΆΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΉΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΕΘΕΣΑ, ΚΑΤΆ ΤΗΝ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΎ ΣΥΜΒΟΥΛΊΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΉΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΑΣΘ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΣΕΘ

Αποτέλεσμα εικόνας για χρηστος παπαστεργιου1. Πώς θα υλοποιήσει τους στόχους του, ως το τέλος του 2019 ο ΟΣΕΘ, όταν στελεχώνεται από ελάχιστους υπαλλήλους και, ενδεικτικό της κατάστασής του, δεν διαθέτει καν ιστοσελίδα ;;;
2. Πόσα λίτρα καυσίμων αγοράστηκαν, συγκριτικά, στα δύο υπό εξέταση διαστήματα (Αύγουστος-Δεκέμβριος 2016 και 2017); Πόσα χιλιόμετρα έγιναν με επιβάτες (παραγωγικά χιλιόμετρα); Υπάρχει

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ : ΜΙΑ ΔΙΑΒΟΛΟΒΔΟΜΑΔΑ ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΤΥΦΛΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ

Αποτέλεσμα εικόνας για giannis magkrioti
Η κυβέρνηση, ξεπερνώντας σε φανατισμό και τις πιο διχαστικές ημέρες της μεταπολίτευσης, καταθέτει πρόταση προανακριτικής επιτροπής για τον χρηματισμό πολιτικών απο την Novardis.
-Ο Κοτζιάς συναντιέται με τον ομόλογό του της FYROM, για να ετοιμάσουν το "Σύμφωνο επίλυσης των διμερών προβλημάτων".