Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Βγήκε από τα επείγοντα και τον πάτησε αυτοκίνητο

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε έναν 26χρονο στη Θεσσαλονίκη. Ο νεαρός, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε προσέλθει στα επείγοντα του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο αμέσως μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο.

«Δεν διόρισα τον γιο μου στη Βουλή»

Απάντηση στις φήμες που έλεγαν ότι διόρισε τον γιο της στη Βουλή και οι οποίες κυκλοφορούσαν στην Κορινθία τον τελευταίο καιρό έδωσε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κα Κατερίνα Φαρμάκη. Η βουλευτής ξεκαθάρισε τη θέση της με την ανακοίνωση που εξέδωσε και αφήνει εκτεθειμένους όσους διακινούσαν τέτοια σενάρια.

Αγαπιούνται...σαν το σκύλο με τη γάτα....


VIDEO: Αγκαλιές και φιλιά μεταξύ σκύλου και γάτου!
Μετα απο αυτό το βίντεο που θα δείτε θα λέτε πλέον πώς όταν δύο άνθρωποι αγαπιούνται πολύ,αγαπιούνται....σαν το σκύλο με τη γάτα.
Τέλος με την αιώνια έχθρα των συμπαθέστατων τετράποδων! ο γάτος Luke και η Tally, το ημίαιμο Beagle έχουν αναπτύξει μια απίστευτα δυνατή φιλία!Μια καινούργια εποχή αγάπης και συνεργασίας ξεκινάει στο ζωικό βασίλειο!

Έφυγε από τη ζωή η Σεζάρια Εβόρα


VIDEO: Έφυγε από τη ζωή η Σεζάρια Εβόρα
Σε ηλικία 70 ετών έφυγε από τη ζωή η Σεζάρια Εβόρα, ενώ βρισκόταν στην πατρίδα της, στο Πράσινο Ακρωτήρι.
Γνωστή και ως η «ξυπόλητη τραγουδίστρια» τραγύδησε για δεκαετίες το είδος μουσικής που την έκανε διάσημη σε όλο τον κόσμο, τη «μόρνα».

«Πιάνει δουλειά» το ελικοπτεράκι για τη διάσωση του Θερμαϊκού

Στην υπηρεσία του περιβάλλοντος θα τεθεί από την ερχόμενη Δευτέρα ένα ρομπότ-ελικόπτερο, με αποστολή την παρακολούθηση του Θερμαϊκού κόλπου.

Η δράση εντάσσεται στην προσπάθεια δημιουργίας κεντρικής βάσης δεδομένων για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση της Παράκτιας Ζώνης (ΟΔΠΖ), στη δυτική πλευρά του Θερμαϊκού κόλπου, από το εργαστήριο Τηλεπισκόπησης και Γεωγραφικών Συστημάτων

Λέσβος: 30χρονη ξύπνησε μετά από 2,5 χρόνια σε κώμα

Λέσβος: 30χρονη ξύπνησε μετά από 2,5 χρόνια σε κώμα
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και πολλές φορές η υπομονή και η πίστη μπορούν δώσουν θαύματα.
Η 30χρονη Κωνσταντίνα – Μαρίνα Σπυριάδη, κόρη του γνωστού αναισθησιολόγου Στρατή Σπυριάδη που είχε τραυματιστεί σοβαρότατα το καλοκαίρι του 2009 και επί 2,5 χρόνια παρέμενε σε κωματώδη κατάσταση, εντελώς ανέλπιστα, όπως ομολογούν οι γιατροί της, αλλά και ο ίδιος ο πατέρας της, ανέκαμψε ξαφνικά και απέκτησε τις αισθήσεις της.

ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ

Τον Ιανουάριο αναμένεται να κατατεθεί νομοσχέδιο – «σκούπα» που θα μειώσει μισθούς 300.000 περίπου δικαστικών, γιατρών, ένστολων και άλλων κατηγοριών κατά 15-20%. Σύμφωνα με στελέχη του υπουργείου Οικονομικών, η κυβέρνηση θα καταθέσει νομοσχέδιο «σκούπα» στο οποίο θα προσαρμόζει «προς τα κάτω» τους μισθούς των ειδικών μισθολογίων, με στόχο να τα εντάξει

Έγινε η κλήρωση στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο

Σήμερα το πρωί ολοκληρώθηκε η ηλεκτρονική κλήρωση για τους εισακτέους στα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, στην έδρα του στην Πάτρα.

Σαν Σήμερα...


Γεγονότα

1790: Ανακαλύπτεται στην πόλη του Μεξικού το πέτρινο ημερολόγιο των Αζτέκων.
1817: Δημοσιεύεται το νέο Σύνταγμα των Ιόνιων Νησιών, το οποίο, παρά την ύπαρξη Γερουσίας και Βουλής, δεν μπορεί να θεωρηθεί φιλελεύθερο, αφού ο άγγλος αρμοστής διατηρεί το δικαίωμα της αρνησικυρίας. Το Σύνταγμα αυτό ίσχυσε μέχρι την ένωση των Επτανήσων με την Ελλάδα.

Τα λάθη μας και οι προκλήσεις


Του Παύλου Γερουλάνου

Το ΠΑΣΟΚ είναι ένα Κίνημα αξιών. Δεν μπορούμε να πάμε συντεταγμένα σε εκλογές, πόσω μάλλον να χαράξουμε το μέλλον της Ελλάδας, αν πρώτα δεν συνδέσουμε αυτές τις αξίες με τις πολιτικές μας επιλογές και τις πολιτικές μας επιλογές με τις σημερινές ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας.
Το ΠΑΣΟΚ παραμένει η μόνη κυβερνητική δύναμη της Μεταπολίτευσης που μίλησε επίμονα για κοινωνική δικαιοσύνη, αναδιανομή του πλούτου, ενίσχυση του κοινωνικού κράτους, αύξηση της απασχόλησης. Αξίες γνήσια ανθρωποκεντρικές, προοδευτικές, άρρηκτα συνδεδεμένες με την Ιστορία της ελληνικής κοινωνίας αλλά και την προοπτική της.

Ζήλεια: Είναι Αγάπη Ή Αρρώστια;


Η ζήλεια είναι έρωτας; Είναι αγάπη; Είναι η έκφραση μίας απόλυτης και άνευ όρων δοτικότητας του εαυτού στον σημαντικό άλλον;
Ή μήπως εκφράζει μία βαθύτερη προσωπική ανασφάλεια, μία ριζωμένη δυσπιστία απέναντι στον εαυτό μας και κατ΄ επέκταση στους άλλους;

Θεσσαλονίκη: ''Βράζουν'' οι κάτοικοι της Ν.Ευκαρπίας για την κατασκευή του ΣΜΑ


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο χώρο που κατασκευάζεται ο Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) στη Νέα Ευκαρπία Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν χθες το μεσημέρι κάτοικοι και εκπρόσωποι φορέων της περιοχής, ζητώντας να σταματήσουν άμεσα οι εργασίες.

Εκτός κοινοτικών κονδυλίων η αποκατάσταση της Κορώνειας


Εκτός κοινοτικών κονδυλίων μένουν τα έργα αποκατάστασης της λίμνης Κορώνειας καθώς απεντάσσονται οριστικά από το Ταμείο Συνοχής.Όπως καταγγέλλει ο περιφερειακός σύμβουλος της Αυτοδιοικητικής Κίνησης «Οικολογίας - Αλληλεγγύης», ευρωβουλευτής Μιχάλης Τρεμόπουλος, «με μια βεβιασμένη ενέργεια η διοίκηση της περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας φέρνει προς έγκριση στο Περιφερειακό Συμβούλιο την ένταξη των έργων αποκατάστασης της λίμνης Κορώνεια στο Επιχειρησιακό

Ανοίγουν τα σύνορα για τους Τούρκους

Ανοίγουν τα σύνορα για τους Τούρκους
Οδηγίες προκειμένου να διευκολυνθεί η μαζική είσοδος Τούρκων στην Ελλάδα έχει δώσει το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας μας στις αρμόδιες προξενικές αρχές σύμφωνα με την αποκαλυπτική απάντηση της αναπληρώτριας υπουργού Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου.

Στα Ρεκόρ Γκίνες ο Φιντέλ Κάστρο για 638 απόπειρες δολοφονίας


Στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες μπήκε ο ιστορικός ηγέτης της Κούβας, Φιντέλ Κάστρο, ως το άτομο εναντίον του οποίου έχουν γίνει οι περισσότερες απόπειρες δολοφονίας: δηλαδή 639 φορές συνολικά από το 1959, όταν ανέτρεψε τον δικτάτορα Φουλχένσιο Μπατίστα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα

Συνάντηση για τα λειτουργικά και κτιριακά προβλήματα του Κέντρου Υγείας Αριδαίας

Την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας μεταξύ φορέων υγείας του Νομού Πέλλας και του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Πασόη, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νικολαϊδη Κωνσταντίνου και της Αντιδημάρχου και Αντιπροέδρου του Νοσοκομείου Γιαννιτσών κας Μπαγκή Κατερίνας.

Δ. Θεσσαλονίκης: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και ασφαλτοστρώσεις

Με συνολικά 84 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Θεσσαλονίκης την ερχόμενη Τρίτη 20 Δεκεμβρίου, στις 11.30 το πρωί...
στο δημαρχείο.
Μεταξύ των θεμάτων, που θα συζητηθούν στη διάρκεια της 27ης τακτικής συνεδρίασης περιλαμβάνονται:
- Καθορισμός προτεραιότητας της οδού Κ. Οικονόμου έναντι των οδών Αλιάκμονος και Γ. Κατεχάκη,

Τρανσέξουαλ αεροσυνοδούς προσλαμβάνει η PC Air


Με στόχο να κάνει τη διαφορά αεροπορική εταιρεία στην Ταϋλάνδη προσέλαβε τρανσέξουαλ αεροσυνοδούς.

Πρόκειται για την PC Air, η οποία εκτελεί πτήσεις charter.


H ιδέα αυτή ήρθε ύστερα από σειρά αιτήσεων που έλαβε από υποψήφιες τρανσέξουαλ αεροσυνοδούς, οι οποίες ξεπέρασαν