Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Το απόκρυφο τατουάζ της Ζέτας! (pic)

Το απόκρυφο τατουάζ της Ζέτας! (pic)
Είναι αναγνωρίσιμη τόσο από
το εκρηκτικό ταμπεραμέντο και το κατάξανθο της μαλλί. Η Ζέτα Θεοδωροπούλου εντυπωσιάζει για μία ακόμα φορά.
 Τραγουδίστρια, παρουσιάστρια, μοντέλο, περιφέρεται όπου υπάρχουν προβολείς και φλας, κερδίζοντας πάντα την προσοχή των

Έχασε ο Γιουσέιν Μπολτ

Έχασε ο Γιουσέιν Μπολτ (video)
"Ιστορική" νίκη πέτυχε ο Γιόχαν Μπλέικ απέναντι στον
κάτοχο του παγκοσμίου ρεκόρ στα 100μ., Γιουσέιν Μπολτ, στους αγώνες Ολυμπιακής πρόκρισης της Τζαμάικα.
Ο Μπλέικ πρώτευσε στα 100μ. με χρόνο 9.75, που είναι η κορυφαία εφετινή επίδοση στον κόσμο και τέταρτη όλων των εποχών, πίσω από εκείνες του Μπολτ (9.58), του Αμερικανού Τάισον Γκέι (9.69) και του Ασάφα Πάουελ (9.72).
Ο Μπλέικ, που βελτίωσε το ατομικό ρεκόρ του (ήταν 9.82) δήλωσε περιχαρής ότι

Στο Λονδίνο η Εύα



Στο Λονδίνο βρίσκεται η Εύα Καϊλή με στόχο να επικεντρωθεί στην ολοκλήρωση του διδακτορικού της, το οποίο σχετίζεται με τη Διεθνή Πολιτική και Οικονομία. Μετά την απόφαση του Ευάγγελου Βενιζέλου να κρατήσει την έδρα στη Θεσσαλονίκη η κ. Καϊλή έμεινε εκτός Κοινοβουλίου και επέστρεψε στοδιάβασμα.
Μέχρι σήμερα όπως η ίδια λέει δεν έχει δεχθεί καμία πρόταση για να

Μεταναστεύει η Άννα;



Την πιθανότητα  να αφήσει την Ελλάδα και να αποδεχθεί πρόσκληση για συνεργασία από πανεπιστήμιου του εξωτερικού, εξετάζει η κ. Διαμαντοπούλου.
Η πρώην Επίτροπος διατηρεί άριστες σχέσεις με σημαντικές προσωπικότητες της Ευρωπαϊκής πολιτικής σκηνής και σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται να της προταθεί από τον πρόεδρο του

ΠΕΘΑΝΕ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΘΥΜΙΟΣ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ

Πέθανε σήμερα Σάββατο, 30 Ιουνίου, ο Θύμιος Καρακατσάνης. Ο 72χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης αντιμετώπιζε χρόνια και σοβαρά προβλήματα υγείας, τα οποία είχαν επιβαρυνθεί τον τελευταίο καιρο απο το σάκχαρο. Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα (9/7) στις 11.30 το πρωι απο το νεκροταφείο Παιανίας. Ο Θύμιος Καρακατσάνης γεννήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου 1940 στα Ταμπούρια του Πειραιά. Σπούδασε στο Θέατρο Τέχνης του Καρόλου Κουν, όπου από το 1960 εργάζεται συνεχώς στο θέατρο, αρχικά ως βασικό στέλεχος του Θεάτρου Τέχνης και εν συνεχεία στο ελεύθερο θέατρο.

Τη Δευτέρα ξεκαθαρίζει το θέμα του προπονητή στον Άρη

Πρόθεση των ανθρώπων του Άρη είναι ως την Δευτέρα να έχει κλείσει το θέμα του προπονητή της ομάδας. Ήδη τα ονόματα των Αναστόπουλου-Κατσαβάκη
«παίζουν» δυνατά, ενώ στο τραπέζι έχουν πέσει κι ονόματα ενός-δυο ξένων τεχνικών. Πάντως ο Αναστόπουλος απέρριψε την πρόταση του ΟΦΗ και δεν συνεχίζει σίγουρα στην

Η Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ



Η αντιπολιτευτική τακτική και η νέα οργανωτική δομή θα τεθούν επί τάπητος στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία πραγματοποιείται το απόγευμα του Σαββάτου. Τις εργασίες θα ανοίξει με εισήγησή του ο Αλέξης Τσίπρας.

Tρία θανατηφόρα τροχαία



Τρία θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, με θύματα τρεις άνδρες, σημειώθηκαν χθες τη νύχτα στους νομούς Ημαθίας και Πέλλας.
Στην εθνική οδό Αλεξάνδρειας - Βέροιας, χθες στις 9:50 το βράδυ, γεωργικός ελκυστήρας που οδηγούσε 61χρονος συγκρούστηκε με μοτοποδήλατο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 34χρονου μοτοσικλετιστή.

Μ. ΣΑΛΛΑΣ : ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΕΔΕΙΞΕ ΑΝΤΟΧΕΣ

Η κρίση αποτελεί ευκαιρία για ολική ανασυγκρότηση της χώρας, δήλωσε ο Μιχάλης Σάλλας, πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς, κατά τη διάρκεια της χθεσινής τακτικής Γενικής Συνέλευσης της τράπεζας. Ο Μ. Σάλλας ολοκλήρωσε την ομιλία του με ένα αισιόδοξο μήνυμα όσον αφορά τις ευρωπαϊκές αποφάσεις που ελήφθησαν χθες στη Σύνοδο Κορυφής και αφορούν στην