Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Χωρίζουν Βουλγαράκης-Πελέκη;

Αν πιστέψουμε το δημοσίευμα της αυριανής Real News τότε ναι, το πολύκροτο ζευγάρι έχει βάλει μπροστά το διαζύγιο. Η πίεση που έφερε στη σχέση τους η υπόθεση του Βατοπεδίου..

Γαμπρός ο Σπανούλης!

Την εκλεκτή της καρδιάς του, Ολυμπία Χοψωνίδου παντρεύτηκε χθες (24/6) ο Βασίλης Σπανούλης.
Διαβάστε επίσης... Ο σούπερ σταρ του Ολυμπιακού είχε ήδη κάνει πολιτικό γάμο με την άλλοτε σταρ Ελλάς, αλλά πλέον ανέβηκε και τα σκαλιά της εκκλησίας. Απών από το μυστήριο ήταν ο Γιάννης.

Οι Γάλλοι ιδιώτες δηλώνουν «έτοιμοι» να βοηθήσουν την Ελλάδα


Ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί στη συνέντευξη Τύπου, στις Βρυξέλλες, μετά το τέλος του Ευρωπαϊκού συμβουλίου, βεβαίωσε ότι οι τράπεζες και οι ασφαλιστικές εταιρείες της Γαλλίας «είναι έτοιμες» να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα ευρωπαϊκού..

40.000 χρόνια πριν οι πρώτες προσπάθειες γραφής;


Σπήλαια στη Γαλλία ίσως αποκαλύπτουν την πρώτη προσπάθεια του ανθρώπου να επικοινωνήσει μέσω της γραφής! Τα σπήλαια είχαν ανακαλυφθεί πριν από πολλά χρόνια και από τότε οι επιστήμονες είχαν εντυπωσιαστεί από τις τοιχογραφίες και τα σχέδια που υπήρχαν ζωγραφισμένα...

ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΟΜΠΑΜΑ ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ


Ο Μπαράκ Ομπάμα θα επιμείνει σε μία «ισορροπημένη προσέγγιση» στα ζητήματα της περιστολής του ελλείμματος στον ομοσπονδιακό προϋπολογισμό και του ανωτάτου ορίου κρατικού δανεισμού κατά τις διαβουλεύσεις που θα έχει τη Δευτέρα, υπογραμμίζει ο... Λευκός Οίκος.

Μετά την κατάρρευση των συνομιλιών την Πέμπτη προγραμματίζονται για τη Δευτέρα συνομιλίες του προέδρου με τον Χάρι Ρέιντ και τον Μιτς Μακόνελ, τους επικεφαλής των Δημοκρατικών και των Ρεπουμπλικάνων στη Γερουσία αντίστοιχα.

WALL STREET : ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Τι κι αν οι παραγγελίες διαρκών αγαθών εμφάνισαν το Μάιο απροσδόκητη αύξηση; Η Wall Street εξακολουθεί να εμφανίζεται ανήσυχη τόσο για τις προοπτικές της αμερικανικής οικονομίας, όσο και για τις επιπτώσεις της κρίσης χρέους στην Ευρώπη, όπου η...