Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Αύριο, Τετάρτη 2 Απριλίου 2014, ανακοινώνει η Νιόβη τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς

Tους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες Σερρών και Κιλκίς θα παρουσιάσει, αύριο (Τετάρτη 2 Απριλίου) η επικεφαλής του συνδυασμού “Πολίτες Μπροστά” Νιόβη Παυλίδου.
- Η παρουσίαση του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Σερρών θα γίνει αύριο (Τετάρτη 2 Απριλίου), στις

Οι πρώτοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της ΔΗΜΑΡ...

Τα πρώτα ονόματα προσώπων που θα επανδρώσουν το ευρωψηφοδέλτιο της ΔΗΜΑΡ συζητήθηκαν σήμερα στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος, με τις...
τελικές αποφάσεις πάντως να παραπέμπονται για το Σάββατο και τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Άναψαν τα αίματα στο ΠΑΣΟΚ

Σε ιδιαίτερα τεταμένο κλίμα συνεδρίασε το απόγευμα της Τρίτης το συντονιστικό όργανο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, από το οποίο αποχώρησαν ωρυόμενοι οι βουλευτές Θάνος Μωραϊτης και Κώστας Τριαντάφυλλος.
Η πρόσφατη κόντρα μεταξύ του Βαγγέλη Βενιζέλου και του Γιώργου Παπανδρέου, με αφορμή την άρνηση του πρώην πρωθυπουργού να ψηφίσει το άρθρο 2 στο πολυνομοσχέδιο για την

Με το Μπουτάρη ο Χρήστος Παπαστεργίου

Με το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Μπουτάρη για το Δήμο,  θα κατέβει ο πρώην Γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης και  Πρόεδρος της Ενωσης Ιατρών Χρήστο Παπαστεργίου .                                                                  Σήμερα ο Δήμαρχος παρουσίασε τους πρώτους 52

Όλι Ρεν: Η Ελλάδα θα βγει στις διεθνείς αγορές

Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι οι προσπάθειες που έχουν γίνει είναι πολύ σημαντικές και έχουν σταθεροποιήσει την ελληνική οικονομία και τώρα θα πρέπει να παραμείνουμε σε αυτό τον δρόμο, ενώ θα πρέπει να ενδυναμώσουμε και τις προσπάθειες για τη δημιουργία θέσεων εργασίας, τόνισε ο Ευρωπαίος επίτροπος

Παπανδρέου: Ήταν ζήτημα αρχών να πω «όχι» για τις τράπεζες

Συνέντευξη στο διεθνές πρακτορείο Bloomberg παραχώρησε νωρίτερα σήμερα ο Γιώργος Παπανδρέου, με την ψήφο του κατά της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών να μονοπωλεί τις ερωτήσεις του δημοσιογράφου.
Ο  πρώην πρωθυπουργός τόνισε ότι μπορεί να κατανοήσει την

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος : Δεν κλείνει το χάσμα-Οσοι έθεταν ασυμβίβαστα τώρα έπεσαν στη λούμπα

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Βήματος ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και εκπροσώπος τύπου Οδυσέας Κωνσταντινόπουλος, άφησε να εννοηθεί χωρίς να κατανομάζει αιχμές εναντίον εκείνων που έθεταν ασυμβίβαστα σε όσους ήταν υποψήφιοι και τώρα που οι ίδιοι είναι υποψήφιοι πρέπει να δούνε τι θα κάνουν. Είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κωνσταντινόπουλος : 

Αυτοί είναι οι πρώτοι 52 υποψήφιοι του Γιάννη Μπουτάρη- Όλα τα ονόματα

Περίπου 50 ημέρες πριν τις εκλογές, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, παρουσίασε τους πρώτους 52 υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους με τον συνδυασμό του. Ο κ. Μπουτάρης επέλεξε να φωτογραφηθεί μαζί τους με φοντό το σύμβολο της πόλης, τον Λευκό Πύργο και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κοινό αγώνα που δίνουν. Πρόκειται για 52 άτομα που είναι είτε νέα στην ηλικία, είτε νέα στην αυτοδιοίκηση.

Η Υπ. Δήμαρχος Παιονίας Σ. Συμεωνίδου: Επίσκεψη σε ΚΑΠΗ

Η υποψήφια δήμαρχος Παιονίας κ. Σόνια Συμεωνίδου, επικεφαλής της παράταξης ΠΑΙΟΝΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ επισκέφθηκε την Δευτέρα 31 Μαρ. 2014  το  καταφύγιο για τους μεγαλύτερους στα χρόνια, αλλά όχι και στη διάθεση, συμπολίτες μας, στο ΚΑΠΗ Πολυκάστρου.
Σε ατμόσφαιρα διάχυτης ζεστασιάς  μίλησε με τους ηλικιωμένου και από καρδιάς εξήρε την τεράστια συμβολή των ηλικιωμένων στη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής ιδιαίτερα στις μέρες  μας. 

Οι δημοσκοπήσεις «τρομάζουν» τον ΣΥΡΙΖΑ

Από έντονη αγωνία για το αποτέλεσμα της κάλπης του Μαΐου διακατέχεται πλέον η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς αυτό που μέχρι πριν 1-2 μήνες έμοιαζε με περίπατο, σήμερα έχει πάρει τα χαρακτηριστικά «ντέρμπι». Οι δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών επιτείνουν τον προβληματισμό στα υψηλά κλιμάκια της Κουμουνδούρου.
Αναγκαστικό «προσκλητήριο» προς κορυφαίους βουλευτές, όπως ο

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΚΙΛΚΙΣ - ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ»


''ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ''...

Σε υψηλά επίπεδα παραμένει η κατάσταση της ανεργίας στην Ελλάδα, ενώ στις γυναίκες και τους νέους εμφανίζει σταθερά τα υψηλότερα ποσοστά στην ΕΕ. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat, τον Δεκέμβριο του 2013, η συνολική ανεργία ανήλθε στην Ελλάδα στο 27,5% (1,349 εκατ. άτομα) από 27,6% τον Νοέμβριο. Το ποσοστό αυτό είναι το υψηλότερο στην ΕΕ. Στις επιμέρους

Το Eurogroup ενέκρινε την εκταμίευση 8,3 δισ. ευρώ στην Ελλάδα

Την έγκριση της εκταμίευσης της κρίσιμης δόσης των 6,3 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα έως τα τέλη Απριλίου επισημοποίησε το Eurogroup, oι εργασίες του οποίου ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο στο Ζάππειο Μέγαρο. Συνολικά η μεγάλη δόση των 8,3 δισ. ευρώ “σπάει” στα τρία, αλλά το μεγαλύτερο μέρος του ποσού εκτιμάται ότι θα “απελευθερωθεί” ενδεχομένως και πριν το Πάσχα.
Αναλυτικότερα στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε ο

Κανέλλη: Οι μομφές του ΣΥΡΙΖΑ συσπείρωσαν την κυβέρνηση

Στον χαρακτηρισμό της «τσογλάν μπόι», για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα επέμεινε η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, αναφέροντας μάλιστα ότι είναι ηπιότερος της πραγματικότητας.
Μιλώντας στο Mega, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι συσπείρωσε την κυβέρνηση με τις δύο προτάσεις δυσπιστίας που κατέθεσε.

Ελέγχεται για κακούργημα...

Για απιστία σε βαθμό κακουργήματος διώκεται ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος. Οι εισαγγελείς διαφθοράς άσκησαν ποινική δίωξη κατά του διοικητή του ΙΚΑ για τη μη είσπραξη 18,25 εκατ. ευρώ από εταιρεία σούπερ μάρκετ.
Η έρευνα των εισαγγελέων έγινε έπειτα από καταγγελίες. Σύμφωνα με τη

Α.Λοβέρδος : Ας αφήσουμε πίσω οτι μας χωρίζει και να κοιτάξουμε μπροστά

Καλεσμένος της δημοσιογράφου Ν Καραγιάννη ο πρόεδρος της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα κ. Ανδρέας Λοβέρδος, ερωτηθείς για τις τελευταίες εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ δήλωσε μεταξύ άλλων :
Όλα αυτά πρέπει να περάσουν πίσω και εμείς που έχουμε σηκώσει στην πλάτη μας την Ελιά πρέπει να σεβαστούμε αυτούς τους ανθρώπους που συγκροτούν το ευρωψηφοδέλτιο. . Πρέπει να

Η κεντροαριστερά κερδίζει τις εκλογές...

Την προτίμηση των πολιτών κερδίζουν οι Σγουρός, Καμίνης και Μπουτάρης και στην τελευταία δημοσκόπηση της GPO. Είναι προφανές ότι κάποιοι δεν ξεχνούν την προσφορά της κεντροαριστεράς στην πολιτική σταθερότητα. Ακόμη και με τις

Νιόβη Παυλίδου: “Ενοποιημένα” τουριστικά πακέτα για όλη την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας


Την αναγκαιότητα προώθησης του ιστορικού τουρισμού με την προβολή, ως ενιαίο σύνολο, των ιστορικών χώρων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας συζήτησαν η επικεφαλής του συνδυασμού “Πολίτες Μπροστά”, Νιόβη Παυλίδου με τον δήμαρχο Νάουσας, Τάσο Καραμπατζό.
Στη συνάντηση που είχαν στο δημαρχείο της Νάουσας, υπογραμμίσθηκε η ανάγκη ενοποιημένης προβολής των

Βενιζέλος: « Ο Γ. Παπανδρέου έχει άρρηκτους δεσμούς και μεγάλες εκκρεμότητες με το ΠΑΣΟΚ»

«Η πολιτική σταθερότητα είναι διασφαλισμένη. Δεν υπάρχει θέμα εκλογών» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Βαγγέλης Βενιζέλος εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου το βράδυ της Δευτέρας, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τόνισε: «Η σταθερότητα

Πρώτος με διαφορά ο Μπουτάρης στη Θεσσαλονίκη

Ισχυρό προβάδισμα της τάξης των 20 εκατοστιαίων μονάδων έχει ο νυν δήμαρχος Θεσσαλονίκης στα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της GPO για την πόλη του.
Ο κ. Μπουτάρης συγκεντρώνει στην πρόθεση ψήφου ποσοστό

Ερντογάν: «Και τώρα θα πληρώσετε»

Μετά την πολιτική θύελλα των τελευταίων μηνών, που ξεκίνησε από τις σαρωτικές διαδηλώσεις, έφτασε στο σκάνδαλο με τις μίζες και κορυφώθηκε με την πολεμική για τον «σουλτάνο» που κλείνει το Διαδίκτυο, ο Ερντογάν και το κόμμα του ανεμίζουν πλέον τη νίκη τους στις κάλπες ως απόδειξη πως η «καρδιά της Τουρκίας» τούς ανήκει. Με τα ποσοστά του AKP να έχουν ενισχυθεί, ο

Βενιζέλος προς Τσίπρα : μην μου κουνάτε εμένα το δάκτυλο

Ένταση επικράτησε πριν από λίγο στη Βουλή όταν ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος βρισκόταν στο βήμα προκειμένου να μιλήσει για την πρόταση μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του προεδρείου της Βουλής.
Συγκεκριμένα όλα ξεκίνησαν όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Δραγασάκης ζήτησε το λόγο επί προσωπικού για να

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ Γ.ΚΑΜΙΝΗ...

Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του «Δικαίωμα στην Πόλη» παρουσίασε το απόγευμα ο νυν δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης. Το ψηφοδέλτιο αποτελείται  κατά 50% από νέα πρόσωπα.Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί 66 υποψήφιοι, μεταξύ των οποίων 20 γυναίκες, ενώ υπολείπεται να ανακοινωθούν άλλες 8 υποψηφιότητες.