Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Τσίπρας: Δεν πάμε σε εκλογές - Εχουμε πάρει 3 φορές νομιμοποίηση, αλλά σε κάποιους δεν αρέσει

Στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, εκτάκτως βρέθηκε και ο Αλέξης Τσίπρας, στον απόηχο σειράς ενστάσεων των θεσμών με αποκορύφωμα το ασφαλιστικό. Εκεί φρόντισε, εμμέσως πλην σαφώς να διαμηνύσει ότι δεν σχεδιάζει εκλογές.
Στο επίκεντρο της συνεδρίασης, βρέθηκε τόσο η κλιμάκωση των

Και στη Γαλλία οι αγρότες στους δρόμους – Επεισόδια με την Αστυνομία

Έξι μήνες μετά το κίνημα οργής του περασμένου καλοκαιριού, οι κινητοποιήσεις των αγροτών σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την πτώση των τιμών των προϊόντων τους κλιμακώνονται εκ νέου στη Γαλλία, όπου την Τρίτη ξέσπασαν επεισόδια μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών.

Τα αλλάζει όλα ο Μητσοτάκης – Ποια είναι τα νέα πρόσωπα στο κόμμα

Νέες αλλαγές προωθεί στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος με απόφασή του συστήνει γραμματείες ανά τομέα πολιτικής.
Ετσι, με αποφάσεις του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, συστήνονται 3 νέες γραμματείες:

Πιτέλα: Μην κατηγορείτε Ελλάδα, βοηθήστε την

«Αντί να κατηγορούμε την Ελλάδα για την προσφυγική κρίση, πρέπει να τη βοηθήσουμε».
Αυτό ανέφερε σήμερα ο επικεφαλής της ευρωομάδας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, Τζιάνι Πιτέλα, στο περιθώριο της ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο.
Στις δηλώσεις του ο κ. Πιτέλα επισήμανε ότι «είναι απαράδεκτο, να

ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ...

Το τριήμερο 26, 27 και 28 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί το συνέδριο 
του Ποταμιού, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος.

Στο συνέδριο, με δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι, συμμετέχουν τα ενεργά στελέχη του κινήματος από όλη την Ελλάδα, οι

ΡΕΝΤΣΙ: ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ Η ΕΥΡΩΠΗ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...

Νέες βολές κατά των Βρυξελλών εξαπέλυσε την Τρίτη ο πρωθυπουργός
της Ιταλίας, Ματέο Ρέντσι.

Σε παρέμβασή του στο κοινοβούλιο της Γκάνας, κατά την περιοδεία που πραγματοποιεί τις ημέρες αυτές στην Αφρική, ο Ρέντσι ζήτησε «μεγάλης πνοής στρατηγική για να λυθεί το πρόβλημα της μετανάστευσης», προσθέτοντας ότι «δεν χρειάζονται φθηνές μικροπολεμικές».

Ζωή: Εχω τα γραπτά μηνύματα του Τσίπρα για τον Φίλη

Συνέχεια έδωσε σήμερα η Ζωή Κωνσταντοπούλου για τις εξελίξεις του καλοκαιριού και τους καυτούς διαλόγους που είχε με κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στον Σκάι, για τη στάση Τσίπρα  η πρώην πρόεδρος της Βουλής είπε ότι «η επιλογή της πλήρους παράδοσης στους

Φ.Γεννηματά: «Το προσφυγικό παίρνει διαστάσεις εθνικής κρίσης»

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά προειδοποίησε την Τρίτη μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής της με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου, -συνάντηση η οποία διήρκεσε μιάμιση ώρα- ότι «το προσφυγικό παίρνει διαστάσεις εθνικής κρίσης. Η κυβέρνηση πρέπει να κατανοήσει να μην στέλνει λάθος μηνύματα».

ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΛΙΞΗΡΙΟ ΖΩΗΣ KALOE VITAL

Κώστας Σημίτης: Ο εθνολαϊκιστικός λόγος,το μόνιμο εμπόδιο για τη χώρα

Τον εθνολαϊκιστικό λόγο που « δεν ενδιαφέρεται για τη χώρα» αλλά » για  την προστασία του συντηρητικού κατεστημένου που παρουσιάζεται υπό διάφορες σημαίες και μορφές - ακροδεξιές, δεξιές, αριστερές ή επαναστατικές» περιέγραψε ο πρώην πρωθυπουργός ως το μόνιμο εμπόδιο να συνειδητοποίησουμε τις

Στη Καβάλα εκδήλωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για την Ελλάδα στην κρίση - Ένα πρώτο «άνοιγμα» για την συνένωση της κεντροαριστεράς

Εκδήλωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για την Ελλάδα στην κρίση - Ένα πρώτο «άνοιγμα» για την συνένωση της κεντροαριστεράςΩς το πρώτο άνοιγμα προς την κοινωνία του πολιτικού εγχειρήματος για τη  σύσταση ενός διευρυμένου πολιτικού φορέα που θα  συσπειρώσει τον κόσμο της κεντροαριστεράς, ικανού να βρεθεί με αξιώσεις  απέναντι, αφενός στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ ,και αφετέρου στην αξιωματική αντιπολίτευση που πλέον απηχεί τις αρχές και τις πολιτικές του φιλελευθερισμού,  θα μπορούσε να εκληφθεί η

Ο ΣΥΡΙΖΑ διόρισε τον Μυλόπουλο, διόρισε και τον αδελφό του

mylopoulosΗ τοποθέτηση χθες του πρώην πρύτανη του ΑΠΘ Γιάννη Μυλόπουλου στη θέση του προέδρου της Αττικό Μετρό ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με την αντιπολίτευση να εξαπολύει πυρά κατά της κυβέρνησης κάνοντας λόγο για διορισμούς ημετέρων και κομματικό κράτος.
Ωστόσο, η επίθεση της αντιπολίτευσης δεν στάθηκε μόνο εκεί, καθώς ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Μάριος Γεωργιάδης αποκάλυψε ότι ο

Δημοκρατική Συμπαράταξη: Κατέθεσε το δικό της «παράλληλο πρόγραμμα»

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη κατέθεσε το δικό της «παράλληλο πρόγραμμα» για την ανθρωπιστική κρίση.
Η πρόταση νόμου που υπογράφεται από το σύνολο της ΚΟ έχει ως αντικείμενο «το Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα και την Ενίσχυση της Κοινωνικής Προστασίας και Ένταξης». Παράλληλα, ασκείται σκληρή κριτική από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη στην κυβερνητική πολιτική

Ψαριανός: Οι μόνοι που δεν πληρώνουν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι

Για «ιερή αγελάδα» του Δημοσίου, την οποία «δεν ακουμπάμε καθόλου», έκανε λόγο ο βουλευτής του Ποταμιού, Γρηγόρης Ψαριανός, ασκώντας κριτική στην πολιτική των μέχρι τώρα κυβερνήσεων.
Μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM», ο κ. Ψαριανός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν είμαι ευχαριστημένος με τη γραμμή που ακολουθεί η

«Μαύρο» βλέπουν το 2016 οι επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης


«Μαύρο» βλέπουν το 2016 οι επιχειρηματίες της ΘεσσαλονίκηςΧειρότερη χρονιά από την περσινή θα είναι το 2016, με βάση τουλάχιστον τις εκτιμήσεις σχεδόν των μισών επιχειρηματιών της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι φαίνεται ότι αντιμετωπίζουν το νέο έτος με έντονη απαισιοδοξία.

Το παραπάνω συμπέρασμα προκύπτει από έρευνα της Palmos Analysis για