Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Παραιτήσεις μετά το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ

Μετά από έναν διεκπεραιωτικού χαρακτήρα προσυνεδριακό διάλογο που έγινε με τη μη συμμετοχή της μεγάλης πλειοψηφίας των μελών μας και κυρίως με την απουσία της κοινωνίας, ήρθε η διεξαγωγή του 4ου συνεδρίου να επιβεβαιώσει με τον πιο ηχηρό και δυσάρεστο τρόπο το πρόβλημα του κόμματός μας.

Φορολογικές δηλώσεις 2024: Πώς κερδίζουν εκπτώσεις φόρου οι φορολογούμενοι

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την έναρξη υποβολής των φορολογικών δηλώσεων του 2024, που θα αφορά τα εισοδήματα που έχουν αποκτήσει οι φορολογούμενοι εντός του 2023.

Αναδίπλωση Κασσελάκη μετά το δημοσκοπικό πατατράκ με το μονοψήφιο ποσοστό

Δύο μετρήσεις που έρχονται back to back επιβεβαιώνουν το κακό κλίμα που επικρατεί για τον ΣΥΡΙΖΑ υπό τη νέα του ηγεσία σε επίπεδο βάσης, με τον Στέφανο Κασσελάκη να λαμβάνει πλέον καθαρά το μήνυμα για την ανάγκη να συμπορευτεί με τις πολιτικές οντότητες του κόμματος.

Νέο ρήγμα στο ΠΑΣΟΚ : Ο Καμίνης υπέρ των μη κρατικών πανεπιστημίων

Ο πρώην δήμαρχος Αθηνάιων και πρώην βουλευτής επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Καμίνης τάσσεται υπέρ των μη κρατικών πανεπιστημίων

Κυριάκος Πιερρακάκης για ιδιωτικά πανεπιστήμια: Συζητάμε το ίδιο θέμα 50 χρόνια - Το άρθρο 16 πρέπει να αλλάξει

«Συζητάμε το ίδιο θέμα 50 χρόνια. Η χώρα πρέπει να τεθεί σε κίνηση. Αυτό πιστεύει αυτή η κυβέρνηση, αυτό πιστεύει το κυρίαρχο εκλογικό σώμα που την ψήφισε, αυτό πιστεύει ο Πρωθυπουργός, αυτό πιστεύω και εγώ»,

Μεταθέσεις εκπαιδευτικών: Σήμερα αρχίζει η εξέταση των αιτήσεων μετάθεσης

Ο συνολικός αριθμός των εκπαιδευτικών που ζητούν φέτος μετάθεση, καθώς βρίσκονται αρκετά χρόνια «εγκλωβισμένοι» σε σχολικές μονάδες εκτός τόπου μόνιμης διαμονής, ξεπερνά τις 12.000

ΣΥΡΙΖΑ: Το φιλί Κασσελάκη – Γεροβασίλη

Από το «δείτε ποιοι χειροκροτάνε» του Στ. Κασσελάκη στο φιλί με την Όλγα Γεροβασίλη - Τι έγραψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τα Τέμπη.

Γκάλοπ MRB: Η πλειοψηφία των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ της πρότασης Τσίπρα στο Συνέδριο

Επικροτείται η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα από τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΖΑ παρά το γεγονός ότι στο Συνέδριο απορρίφθηκε, όπως προκύπτει από τη δημοσκόπηση της MRB για το OPEN.