Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

Γιάννης Ιωαννίδης - Επανεκκίνηση - Δήμος Δέλτα : ΣTO KAΛOXΩPI! ΣYNEXIZOYME TON ANOIXTO ΔHMOΣIO ΔIAΛOΓO

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάθονται, πίνακας και εσωτερικός χώροςΣTO KAΛOXΩPI! ΣYNEXIZOYME TON ANOIXTO ΔHMOΣIO ΔIAΛOΓO ME TOYΣ ΣYNΔHMOTEΣ KAI

Εκλογές 2019: Αυξάνονται οι αποζημιώσεις των δικαστικών αντιπροσώπων

Εκλογές 2019: Αυξάνονται οι ειδικές αποζημιώσεις των δικαστικών αντιπροσώπων στις φετινές ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές. Η αύξηση καθορίζεται από την κοινή υπουργική απόφαση, το σχέδιο της οποίας ενέκρινε ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης.

Tένις: Στα ημιτελικά του Ραμπάτ η Σάκκαρη

Η Μαρία ΣάκκαρηΣπουδαία νίκη και πρόκριση για την Μαρία Σάκκαρη.
Η Μαρία Σάκκαρη νίκησε άνετα 2-0 σετ (6-4, 7-6) την Ολλανδέζα Ελιζέ Μέρτενς, στο πλαίσιο των προημιτελικών του τουρνουά τένις

Η κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ

Οι τυχεροί αριθμοί του ΤΖΟΚΕΡ:

FAZ: Αυτά είναι τα επαγγέλματα του μέλλοντος

Αποτέλεσμα εικόνας για FAZ: Αυτά είναι τα επαγγέλματα του Î¼Î­Î»Î»Î¿Î½Ï„Î¿Ï‚Η τεχνητή νοημοσύνη και τα ρομπότ παίρνουν όλο και περισσότερη δουλειά από εμάς. Αλλά υπάρχουν ακόμη πολλά να κάνουμε. Ποια επαγγέλματα θα μπορούσαν να προκύψουν στο κοντινό μας μέλλον; διερωτάται η γερμανική FAZ.

EFSF: «Πράσινο φως» για την επιστροφή του 1 δισ. ευρώ στην Ελλάδα

Αποτέλεσμα εικόνας για EFSF: «Πράσινο φως» για την επιστροφή του 1 δισ. ευρώ στην Î•Î»Î»Î¬Î´Î±Η ενεργοποίηση των μέτρων ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους συνολικού όφελους πάνω από 970 εκατ. ευρώ, τέθηκε και τυπικά σε ισχύ σήμερα μετά από σχετική απόφαση των ευρωπαϊκών ταμείων διάσωσης (EFSF και ESM).

Νέο Κοινωνικό Μέρισμα: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι – Πότε θα το πάρουν

Η προσπάθεια της Κυβέρνησης να δώσει νέο κοινωνικό μέρισμα, είναι στην «τελική στροφή», ενώ έχουν βγει τα ποσά για τους δικαιούχους αλλά και τα κριτήρια για τη διανομή του.

Πράσινο φως από τους Ευρωπαίους για την εξόφληση ακριβών δανείων του ΔΝΤ

Στιγμιότυπο από συνέδριο του ΔΝΤΠερίπου 50 με 60 ημέρες θα απαιτηθούν για την ολοκλήρωση της γραφειοκρατικής διαδικασίας στον ESM, προκειμένου να εξοφληθούν πρόωρα δάνεια 3,7 δις του ΔΝΤ, τα οποία βαρύνονται με επιτόκιο 5,13%.

Υπόθεση serial killer: Παραιτήθηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης της Κύπρου, Ιωνάς Νικολάου

Ο παραιτηθείς Κύπριος υπουργός Ιωνάς Νικολάου Την παραίτησή του υπέβαλε ο υπουργός Δικαιοσύνης της Κύπρου, Ιωνάς Νικολάου, μετά τις αποκαλύψεις για την υπόθεση του serial killer.

Μιχάλης Καρχιμάκης: Η αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας για τη Γενοκτονία θα αποτελέσει λύτρωση για μια ολόκληρη γενιά

Μιχάλης Καρχιμάκης: Η αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας για τη Γενοκτονία θα αποτελέσει λύτρωση για μια ολόκληρη γενιάΑπό την Κρήτη στην Αθήνα και από το ΠΑΣΟΚ στο ΚΙΝΑΛ. Ο πρώην βουλευτής

Champions League: Η Μπαρτσελόνα του Μέσι δεν... παίζεται και φουλάρει για τελικό, 3-0 την Λίβερπουλ

Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει γκολ με την Μπαρτσελόνα κόντρα στην ΛίβερπουλΠιο ώριμη και αποτελεσματική από ποτέ, η Μπαρτσελόνα βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση της στον μεγάλο τελικό του Champions League, μετά το αποψινό 3-0 επί της Λίβερπουλ στο «Καμπ Νου».