Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Απόφαση – σοκ για τον Άρη: Απαγόρευση μεταγραφών για έναν χρόνο του επέβαλε η FIFA

Απόφαση - σοκ για τον Άρη: Απαγόρευση μεταγραφών για έναν χρόνο του επέβαλε η FIFAΣοκ στον Άρη, καθώς η FIFA του επέβαλε απαγόρευση μεταγραφών για έναν χρόνο, λόγω της μεταγραφής του Φιορίν Ντουρμισάι, παρότι ήταν ήδη τιμωρημένος.

Ζωντανή διαδικτυακή εκδήλωση Θεματικής Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς για την Παιδεία




































Ζωντανή διαδικτυακή εκδήλωση Θεματικής Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς για την Παιδεία

Spiegel: Γερμανικές μυστικές υπηρεσίες αμφισβητούν ότι ο κορονοϊός προήλθε από κινεζικό εργαστήριο

Τις κατηγορίες που εκτοξεύει η αμερικανική κυβέρνηση και ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ κατά του Πεκίνου, ότι ο κορονοϊός προήλθε από κινεζικό εργαστήριο, έρχεται να αμφισβητήσει μία έκθεση των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών, που επικαλείται το περιοδικό Der Spiegel.

Αρση μέτρων: Ποια καταστήματα ανοίγουν τη Δευτέρα -Οι όροι και οι προϋποθέσεις

Το δεύτερο στάδιο της άρσης μέτρων ξεκινά τη Δευτέρα 11 Μαΐου και ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης, γνωστοποίησε επίσημα πλέον ποια καταστήματα θα επαναλειτουργήσουν.

Κορωνοϊός: 13 νέα κρούσματα, 150 οι νεκροί -32 σε ΜΕΘ

Ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε πως ως σήμερα περισσότερα από 3.950.000 κρούσματα κορωνοϊού έχουν διαπιστωθεί παγκοσμίως με το 40% αυτών, περισσότερα από 1.486.000 περιπτώσεις, να καταγράφονται στην Ευρώπη.

Ο Δήμος Παιονίας στα πλαίσια της προληπτικής αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού σε συνεδρίαση της επιτροπής αποφάσισε...


Ο Δήμος Παιονίας στα πλαίσια της προληπτικής αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού, της πιθανής εμφάνισης κρουσμάτων στην δομή της Νέας Καβάλας, στον καταυλισμό των Ρομά της Αξιούπολης και τις επιπτώσεις στους κατοίκους των πόλεων και των χωριών της Παιονίας,

Τσίπρας: Χιλιάδες επιχειρηματίες ξεκρέμαστοι και χιλιάδες εργαζόμενοι στην ανεργία, αν δεν δοθούν λύσεις

Για απουσία σχεδίου στήριξης των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων κατηγόρησε την κυβέρνηση ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την τηλεδιάσκεψη που είχε με εκπροσώπους φορέων από τον χώρο της εστίασης, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εν μέσω πανδημίας και τα αναγκαία μέτρα στήριξης.

Γεννηματά: «Aδιαφάνεια και κομματικό κράτος και στο προσφυγικό»

Η πρόληψη προηγείται της καταστολής, επισήμανε η Φώφη Γεννηματά, μιλώντας στην Βουλή για τις συγκεντρώσεις νεαρών σε πλατείες, παρά τις συστάσεις των ειδικών για την αποφυγή του συνωστισμού, με τον κίνδυνο νέας έξαρσης της επιδημίας να καιροφυλακτεί.

Τα υπερσύγχρονα ισραηλινά drones που αγόρασε η Ελλάδα για τα σύνορα σε Έβρο και Αιγαίο

Με δύο υπερσύγχρονα ισραηλινά drones παντός καιρού ενισχύεται αεράμυνα της χώρας μας έναντι της Τουρκίας.Πρόκειται για μη επανδρωμένα αεροσκάφη UAVs Heron τα οποία θα αγοραστούν με leasing, προκειμένου να διαφυλάττουν τα ελληνικά σύνορα τόσο στον Έβρο όσο και στο Αιγαίο.

Πέθανε ο Δημήτρης Κρεμαστινός - Έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό

Έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό ο Δημήτρης Κρεμαστινός σε ηλικία 78 ετών. Ο Δημήτρης Κρεμαστινός νοσηλευόταν στην εντατική του νοσοκομείου "Ευαγγελισμός" από τις 26 Μαρτίου.Την είδηση του θανάτου του καθηγητή Ιατρικής επιβεβαίωσε και ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.