Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία

Παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία

ΠΑΣΟΚ: Οι τελευταίοι οκτώ υποψήφιοι για τις Ευρωεκλογές 2024

Ανακοινώθηκαν σήμερα Παρασκευή (19/4) και οι τελευταίοι οκτώ υποψήφιοι που απέμεναν ώστε να «κλείσει» το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ για τις Ευρωεκλογές 2024.

Νέα Αριστερά: Οι τελευταίες 14 υποψηφιότητες για τις ευρωεκλογές

 

Η Νέα Αριστερά ανακοίνωσε τις τελευταίες 14 υποψηφιότητες ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίους, οι οποίες εγκρίθηκαν από το Μεταβατικό Πανελλαδικό της Συντονιστικό.

Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία, Κ.Μακεδονία, Στ.Ελλάδα, νησιά Β.Αιγαίου -Προειδοποίηση για καταιγίδες, θυελλώδεις ανέμους

Καμπανάκι κινδύνου κρούουν τις τελευταίες ώρες οι μετεωρολόγοι για την κακοκαιρία που αναμένεται να χτυπήσει από σήμερα το μεσημέρι και προειδοποιούν για σφοδρά φαινόμενα και μεγάλα ύψη βροχής σε συγκεκριμένες περιοχές.

Παρών ο Αλέξης Τσίπρας στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Αλέξης Τσίπρας θα παραστεί στη παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, προκειμένου να «στηρίξει το κόμμα του και τους υποψήφιους ευρωβουλευτές στην κρίσιμη μάχη των ευρωεκλογών», σύμφωνα με πηγές κοντά στον πρώην πρωθυπουργό.

«Χαμός» με τα «φωτοβολταϊκά στις στέγες» – Γιατί αυξήθηκαν κατακόρυφα οι αιτήσεις

«Χαμός» με τις αιτήσεις για το πρόγραμμα «Φωτοβολταϊκά στις Στέγες». Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας μάζεψε «άρον – άρον» τις προθεσμίες για την υποβολή αιτήσεων, καθώς το ενδιαφέρον για συμμετοχή στο πρόγραμμα ήταν … άνευ προηγουμένου.