Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Νέα δήλωση Γ. Παπανδρέου που ταράζει ξανά το ΠΑΣΟΚ

Ημουν και θα ειναι ΠΑΣΟΚ και μετα τις ευρωεκλογες 
Γνωρίζουμε πως θα οδηγήσουμε την παραταξη στο μελλον 
Την τελευταία περίοδο, γίναμε όλοι μάρτυρες μιας προσπάθειας που έχει στόχο να πλήξει το πολιτικό μου ήθος, την αξιοπρέπεια και την συνέπειά μου.
Σε αυτήν την προσπάθεια κυριάρχησαν τα ψεύδη και η

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ζητά «συγγνώμη» για τον Σαμαρά

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης θέλησε να ζητήσει «συγγνώμη που έφερα τον Αντώνη Σαμαρά στην εξουσία» κατά τη διάρκεια περιοδείας του περιοδείας σε Λαμία και Χαλκίδα την Τετάρτη.
Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της «Ένωσης για την Πατρίδα και το Λαό»  εξιστόρησε το παρακάτω περιστατικό. «Όταν ερχόμουν για τη συνέντευξη, στο δρόμο με σταμάτησε ένας Λαμιώτης και μου

''ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ''...

Τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Πειραιάς τόνισε κατά τον  χαιρετισμό του  στην ετήσια εκδήλωση του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού στο γήπεδο Καραϊσκάκη ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης..«Όποιος περνάει από τον Πειραιά, ή ζει στον Πειραιά, βλέπει τα μεγάλα προβλήματα. Τους χώρους άθλησης που δεν υπάρχουν, την ανεργία που είναι μεγάλη, την ασχήμια της πόλης που δεν έχουμε

Αλεξάνδρα Τερζίδου : Yποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το Σίμο Δανιηλίδη


Επίθεση Ραγκούση στον Τσίπρα μέσω twitter

Την απόφαση του κ. Τσίπρα, να μην συμμετάσχει στην πανευρωπαϊκή τηλεμαχία σχολίασε ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Ραγκούσης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter. Ο κ. Ραγκούσης, επισήμανε ότι ο πραγματικός λόγος που ο Αλέξης Τσίπρας, δεν θα δώσει το παρών στην τηλεμαχία είναι διότι δεν μπορεί να αναπτύσσει ταυτόχρονα την ίδια πολιτική στον ελληνικό λαό και στους ευρωπαϊκούς λαούς.

Ποιους στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Κεντρική Μακεδονία

Τους υποψήφιους που στηρίζει στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και στους Δήμους του νομού Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.
"Η νίκη στις αυτοδιοικητικές εκλογές και η ήττα των μνημονιακών πολιτικών που εφαρμόζονται στην τοπική αυτοδιοίκηση μέσω του Καλλικράτη, θα είναι ένα δυνατό χτύπημα στο σύστημα της διαπλοκής και των σκανδάλων που οικοδόμησαν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ", επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ και οι υποψήφιοι που στηρίζει είναι οι εξής:

Ε.Λ.Γ.Α. : «Σύσταση νέας Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου


«Η Μονάδα Εσωτερικού Ελέγχου, που δημιουργούμε στον Ε.Λ.Γ.Α αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την αναμόρφωση του παραδοσιακού δημοσιονομικού ελέγχου. Προσδίδουμε ακόμη μεγαλύτερη διαφάνεια στην οικονομική διαχείριση του Οργανισμού ΕΛ.Γ.Α., στον έλεγχο της τήρησης του νομικού και κανονιστικού πλαισίου σ΄ όλα τα στάδια της ασφαλιστικής διαδικασίας και εν τέλει στην ορθολογικότερη διαχείριση της

Νιόβη Παυλίδου: Η λύση βρίσκεται στην εξωστρέφεια και στην καινοτομία


Η εξωστρέφεια και η καινοτομία αποτελούν το σίγουρο δρόμο για βιώσιμη ανάπτυξη και διατήρηση των θέσεων εργασίας” τόνισε η επικεφαλής του συνδυασμού “Πολίτες Μπροστά” Νιόβη Παυλίδου κατά τη σημερινή της επίσκεψη σε παραγωγικές και μεταποιητικές μονάδες του Νομού Σερρών.
Συγκεκριμένα η κα Παυλίδου επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της γαλακτοβιομηχανίας ΔΕΛΤΑ στην περιοχή της Ηράκλειας η οποία προσφέρει διέξοδο στις

Ομιλία παρουσίαση Απόστολου Τζιτζικώστα στο Πολύκαστρο

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην ομιλία, του Απόστολου Τζιτζικώστα , υποψήφιου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, στο Πολύκαστρο.
Ο ενθουσιασμός για τις επικείμενες εκλογές, ανάμεσα στους πολίτες της τοπικής κοινωνίας και στους υποψηφίους Αντιπεριφερειάρχη και Περιφερειακούς Συμβούλους, ήταν έντονος.

Λίγο πριν ανέβει στο βήμα ο κ Τζιτζικώστας , το λόγο πήρε ο

Δ. Χαραλαμπίδου: «Ο χρυσός τους φέρνει πιο κοντά…»

Με αφορμή τις δηλώσεις των δύο υποψηφίων της ΝΔ για την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας, σχετικά με τις άδειες εξόρυξης χρυσού στις περιφερειακές ενότητες Χαλκιδικής και Σερρών η υποψήφια Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Δέσποινα Χαραλαμπίδου έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Με έκπληξη παρακολουθώ τoν ενδοοικογενειακό καυγά, ανάμεσα στον επίσημο υποψήφιο και τον

ΝΕΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΣΤΟ ΜΙΧΕΛΑΚΗ...

...ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟ ΠΟΥ ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ
Νέα ήττα σήμερα για τον Γιάννη Μιχελάκη μετά την απόσυρση της διάταξης που ήρε προηγούμενους περιορισμούς, στις εμφανίσεις υποψηφίων δημάρχων και περιφερειαρχών στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης κατά την προεκλογική περίοδο. Την απόσυρση ανακοίνωσε στη Βουλή, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Λεωνίδας Γρηγοράκος, αδειάζοντας για μια ακόμη

Λουλούδια έστειλε στους αντιπάλους του ο Σίμος Δανιηλίδης

Με ένα μπουκέτο ανοιξιάτικα λουλούδια σε όλους τους συνυποψήφιούς του ευχήθηκε έναν «ήπιο και ωραίο πολιτικό αγώνα» ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Αυτοδιοίκηση», δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης.
Σε επιστολή του προς τους επικεφαλής των άλλων τεσσάρων συνδυασμών που διεκδικούν την εκλογή τους στην επικείμενη

Μήνυμα Βενιζέλου προς Σαμαρά: Οχι αναθεώρηση χωρίς το ΠΑΣΟΚ

Μήνυμα στον Αντώνη Σαμαρά ότι πρέπει να συνενοηθεί με το ΠΑΣΟΚ για να καθορίσουν από κοινού την ατζέντα της συνταγματικής αναθεώρησης έστειλε χτες ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην συνέντευξη που παραχώρησε στα κανάλια ACTION24, KONTRA και EXTRA3.
Αφησε να εννοηθεί ότι δεν μπορεί να προxωρήσει η συνταγματική

Τα φαβορί για τους 10 μεγαλύτερους δήμους

Στην τελική ευθεία έχει μπει ο προεκλογικός αγώνας για τις δημοτικές εκλογές και 18 μέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες τα γκάλοπ έχουν καταγράψει τα φαβορί και τα δίδυμα που θα οδηγηθούν στον δεύτερο γύρο για να διεκδικήσουν την πλειοψηφία των δημοτικών συμβουλίων. Οπως αναφέρει δημοσίευμα του «Εθνους» τα ονόματα που «παίζουν» ως φαβορί αλλά και οι συνδυασμοί που θα

Θεοδωράκης: O Τσίπρας δεν έχει επαφή με την ελληνική πραγματικότητα

«Δεν έχει επαφή με την ελληνική πραγματικότητα ο Τσίπρας», είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, σε δηλώσεις του στο STAR.
«Η δική μας κυβέρνηση θα είναι μια κυβέρνηση των πολλών» τόνισε επίσης, επαναλαμβάνοντας την άποψη του για κυβέρνηση που θα απαρτίζεται από συνασπισμό κομμάτων. «Ακούω και λέει ο Τσίπρας ότι θα κυβερνήσει» δήλωσε, ενώ διερωτήθηκε πως θα

Σήμερα το μεσοπρόθεσμο κατατίθεται στη βουλή

Στόχος της κυβέρνησης να ψηφιστεί μέχρι τις 5 Μαΐου
Το μεσημέρι της Τετάρτης θα κατατεθεί όπως όλα δείχνουν στη Βουλή το νέο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα Δημοσιονομικής Σταθερότητας 2015- 2018.

Νωρίτερα θα υπάρξει συνάντηση στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους του αναπληρωτή υπουργού

Μελετούν μείωση του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μειωθεί η φορολογία στο πετρέλαιο θέρμανσης και έτσι η τελική τιμή στον καταναλωτή αφήνουν στο υπουργείο Οικονομικών.
Μάλιστα, υψηλόβαθμος παράγοντας του υπουργείου Οικονομικών δεν απέκλεισε να μειωθεί ο ειδικός φόρος κατανάλωσης στο

Το Bloomberg μπαίνει σε κλαμπ των Βορείων Προαστίων με το ΣΔΟΕ: Ενα απίστευτο ρεπορτάζ φοροδιαφυγής στην Ελλάδα

Δημοσιογράφος του Bloomberg παρακολουθεί τις αιφνιδιαστικές εφόδους των φορολογικών ελεγκτών και καταθέτει την εμπειρία του από τη νοοτροπία φοροδιαφυγής των Ελλήνων, που «είναι βαθιά ριζωμένη από την εποχή της οθωμανικής αυτοκρατορίας».
Εκεί που μαζεύεται η ελίτ της Αθήνας
Το ρεπορτάζ αρχίζει να εκτυλίσσεται το βράδυ του περασμένου

AYTA EINAI TA 42 ONOMATA TOY EYΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...

Αφού πέρασε από... 40 κύματα, το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ -ευρωψηφοδέλτιο νίκης, όπως το χαρακτήρισε ο Αλέξης Τσίπρας- παρουσιαστηκε σε ειδική εκδήλωση, το βράδυ της Τρίτης.Δείτε αναλυτικά τα ονόματα και τα μίνο βιογραφικά των υποψηφίων

Κόντρα ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ μετά από τις δηλώσεις Βενιζέλου

Με έντονο ύφος κατά της ΔΗΜΑΡ αναφέρθηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη διάρκεια διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τρίτης, κάτι που έφερε επίσημη αντίδραση από το κόμμα του Φώτη Κουβέλη.
Ο κ. Κουβέλης είναι αντίπαλος του ΠΑΣΟΚ και μολονότι για τον ίδιο δεν έχω να πω κάτι, η ΔΗΜΑΡ λειτουργεία παραστικά προς το

Επίθεση ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τον Νικολόπουλο

Με έντονο ύφος κατά του ΣΥΡΙΖΑ κινείται το ΠΑΣΟΚ με αφορμή την υποψηφιότητα του Ηλία Νικολόπουλου στο ευρωψηφοδέλτιο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με το συγκυβερνών κόμμα να διερωτάται «ποια  άποψη και ποια κοινωνική συμπεριφορά δεν χωρά στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ;».
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ το

Δείτε τα 15 κόμματα που κατέθεσαν αιτήσεις για τις ευρωεκλογές

Δεκαπέντε κόμματα κατέθεσαν μέχρι σήμερα στον Άρειο Πάγο αιτήσεις συμμετοχής στις Ευρωεκλογές που θα διεξαχθούν στις 25 Μαίου. Μεταξύ των κομμάτων είναι και ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή που υπογράφεται από τον προφυλακισθέντα Νίκο Μιχαλολιάκο.
Η ανακήρυξη των κομμάτων που θα συμμετάσχουν στις