Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Χυμός με Αλόη Βέρα - Kaloe Gel

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει την απόκτηση του Kyle Weaver.

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει την απόκτηση του Kyle Weaver. Ο Αμερικανός, ύψους 1.98μ. γκαρντ, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα μας.

Ο Kyle Weaver γεννήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου του 1986 στην πόλη Beloit του Wisconsin. Φοίτησε στο high school Beloit Memorial και το 2004 ξεκίνησε την κολεγιακή καριέρα του στο Washington State University.

Γιάννης Ραγκούσης: Ποτάμι και Ώρα Αποφάσεων να μετάσχουν στη ΔΗΣΥ

Γιάννης Ραγκούσης  :  Αν θέλετε το πιστεύετε.Για σχέδιο αναγέννησης της προοδευτικής παράταξης  έκανε λόγω στο ραδιόφωνο 24/7 ο Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος συναντήθηκε χθες με την Φώφη Γεννηματά.
Ο πρώην υπουργός μίλησε για την ανάγκη να υπάρξουν όσο το δυνατόν περισσότεροι υποψήφιοι

Φ. Γεννηματά: Εμείς πιστεύουμε στην αναγέννηση και ανασυγκρότηση του ΕΣΥ

«Το Εθνικό σύστημα Υγείας, θα έπρεπε να είναι ένα ζήτημα που όχι απλώς δεν διχάζει, αλλά ενώνει.
Είναι λυπηρό αλλά είναι αληθινό , ότι ο πιο ευαίσθητος χώρος για το άνθρωπο, αποτελούσε και αποτελεί πεδίο σύγκρουσης διαφορετικών αντιλήψεων.
Της εμπορευματοποίησης από τη μια μεριά και της πολιτικής με κέντρο

Όλες οι ενδεικτικές τιμές για τα προϊόντα των συνδεδεμένων ενισχύσεων του 2017

Νεκρά 30.000 ζώα από τον καταρροϊκό πυρετόΣτην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ δημοσιεύθηκε η εγκύκλιος με αναλυτικές οδηγίες για την εφαρμογή του καθεστώς των συνδεδεμένων ενισχύσεων, της ειδικής καλλιεργητικής ενίσχυσης για το βαμβάκι και των μικρών νησιών του Αιγαίου. Σε αυτήν αναφέρονται  αναλυτικά οι ενδεικτικές τιμές των 18 συνολικά προϊόντων που προβλέπει το καθεστώς.
Αναλυτικά αυτές έχουν ως εξής:

Από σήμερα οι ηλεκτρονικές αιτήσεις των άνεργων στην Υγεία

Από σήμερα, Πέμπτη, θα μπορούν να υποβληθούν οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για το Πρόγραμμα Απασχόλησης 1.135 άνεργων στον Δημόσιο Τομέα της Υγείας.Ο αιτήσεις των υποψηφίων για το πρόγραμμα απασχόλησης 1.135 άνεργων στον τομέα της Υγείας έπρεπε να γίνονται δεκτές από την 1η Αυγούστου ωστόσο λόγω

Να κληθεί ο Βαρουφάκης στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ζήτησε ο Βενιζέλος

Ευ. Βενιζέλος: Εθνικό έγκλημα κωμικός σχεδιασμός της κυβέρνησης«Δίνετε μεγάλη αξιοπιστία στον κ. Βαρουφάκη και όσα αυτός υποστηρίζει στο βιβλίο του» υποστήριξε η Τασία Χριστοδουλοπούλου αρνούμενη να αποδεχθεί το αίτημα να καταθέσει ο πρώην υπουργός Οικονομικών στη Βουλή

Σήμερα η εντολή πληρωμής για τα υπόλοιπα της εξισωτικής αποζημίωσης από τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Σήμερα – σύμφωνα με πληροφορίες θα δοθεί η εντολής πληρωμής από τον ΟΠΕΚΕΠΕ προς τις τράπεζες για τα υπόλοιπα των εξισωτικών αποζημιώσεων.

Κλειστή μέχρι νεωτέρας η γραμμή Αθήνα-Θεσσαλονίκη λόγω εκτροχιασμού τρένου

φωτογραφία αρχείου: eurokinissi Ούτε οι έμπειροι τεχνικοί του ΟΣΕ δεν μπορούν να προβλέψουν τον χρόνο αποκατάστασης της κυκλοφορίας των τρένων Αθηνών-Θεσσαλονίκης μετά τον εκτροχιασμό της αμαξοστοιχίας λίγο πριν το σταθμό της Καλλιπεύκης, κοντά

Απορρίφθηκε το αίτημα του ΟΑΣΘ για προσωρινή αναστολή της απο-ιδιωτικοποίησης

Στα χέρια του Δημοσίου περνάει ο ΟΑΣΘ: Ιδρύονται δύο νέοι φορείς - Πώς θα γίνει η μεταβίβαση της περιουσίας του ΟργανισμούΜέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου αναμένεται να οριστεί η νέα διοίκηση του ΟΑΣΘ, με βάση τουλάχιστον τα προβλεπόμενα στον νόμο 4482/2017 περί τής απο-ιδιωτικοποίησης της εταιρείας. Όπως επιβεβαίωσε στο

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ : Ο ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΕΙ ΚΟΙΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Στον «αέρα» το Ρυθμιστικό ΘεσσαλονίκηςΗ κυβέρνηση, ψήφισε μέσα στο Καλοκαίρι ένα νομοσχέδιο για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, που προκάλεσε, μόνο άγονες συγκρούσεις.
Όπως, σχεδόν κάθε νομοσχέδιο της κυβέρνησης, έτσι και αυτό, λιγότερο κοιτά το μέλλον και περισσότερο, τις στενές κομματικές επιδιώξεις του ΣΥΡΙΖΑ.
Η επαναφορά διατάξεων που περιέχει, με μικρές προσαρμογές, του