Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Στη Θεσσαλονίκη ο Σκοτ: Ευχαριστώ τον Άρη για την ευκαιρία


Ο Αντουάν Σκοτ έφτασε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη. Ο Αμερικανός γκαρντ θα αντικαταστήσει τον Μάικλ Τζένκινς και στις πρώτες του δηλώσεις δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την πρόκληση που του παρουσιάστηκε.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 2-0

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 2-0 (ΤΕΛΙΚΟ)Ο... κανονικός Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλός και νίκησε 2-0 τον ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» με σκόρερ τους Μολέδο (21΄), Λέτο (83΄), στον πρώτο ημιτελικό της σειράς για το Κύπελλο Ελλάδας. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης παρέταξε αυτή τη φορά το

Ψηφίστηκε από την Βουλή το ν/σ για τους δασικούς χάρτες

Ψηφίστηκε από την Βουλή το ν/σ για τους δασικούς χάρτες
Με τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος, Σωκράτη Φάμελλο, να μιλά για την ανάγκη μιας κοινής προσπάθειας ώστε να υλοποιηθεί εύρυθμα το έργο των δασικών χαρτών και όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης να εκφράζουν ενστάσεις και αντιρρήσεις,

Φώφη Γεννηματά: Η διαφάνεια δεν μπορεί να είναι a la carte και με ημερομηνία λήξης

Κυρίες και Κύριοι Βουλευτές,
Για κάθε μνημόνιο, μια εξεταστική. Για κάθε αντιλαϊκό μέτρο, ΑΝΤΙΜΕΤΡΟ η σκανδαλολογία. Δεν θα τα καταφέρετε κ. Τσίπρα. Δεν θα στρέψετε αλλού την προσοχή του Ελληνικού λαού, ούτε τη δική μας. Ο Αντιπερισπασμός σας δεν θα περάσει.

Η τακτική σας είναι ένδειξη απόγνωσης και πανικού

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Οι ενδεκάδες

Ανακοινώθηκαν οι ενδεκάδες Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας που θα ξεκινήσει στις 19:00 στο γήπεδο "Απόστολος Νικολαΐδης" στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. 

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης επέλεξε εννιά διαφορετικούς παίκτες σε

Θεοδωράκης για εξεταστική: Ολοι μιλούν για το φόνο αλλά κανείς για τον δολοφόνο

Στην ανακρίτρια κατά της διαφθοράς ο Σταύρος Θεοδωράκης για τους λογαριασμούς του Γιάννου Παπαντωνίου Με συγκαταβατική διάθεση υπέρ της διερεύνησης από την Εξεταστική Επιτροπή χωρίς χρονικούς όμως περιορισμούς, της σπατάλης στο χώρο της Υγείας, ο Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στη Βουλή αναφέρθηκε σε φόνους, δολοφόνους και

Πληρωμές σε 11.498 δικαιούχους παραγωγούς από τον ΕΛΓΑ

Πληρωμές σε 11.498 δικαιούχους παραγωγούς από τον ΕΛΓΑΣύμφωνα με την ανάλυση  των καταβαλλόμενων αποζημιώσεων το μεγαλύτερο μέρος αυτών αφορά ζημιές φυτικής παραγωγής έτους 2016. Με βάση την κατάταξη των πληρωμών το υψηλότερο ποσό

Σε υψηλό πέντε μηνών ο χρυσός

Στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων πέντε μηνών ενισχύεται η τιμή του χρυσού στα χρηματιστήρια εμπορευμάτων, χάρη στην στροφή των επενδυτών προς ασφαλέστερα «καταφύγια».
Η τιμή του πολύτιμου μετάλλου σημειώνει άνοδο κατά

Δημήτρης Πρίφτης: Άμυνα, σουτ και λίγα λάθη με ΑΕΚ

Ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ, αύριο (17:00, NovaSports 4), στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της STOIXIMAN.GR Basket League.

Ο Δημήτρης Πρίφτης, μιλώντας στο www.arisbc.gr για την αυριανή αναμέτρηση, επισήμανε:

Λευκά τυριά ξεπλένονται σαν «φέτα» στην Αυστραλία

Αποτέλεσμα εικόνας για λευκα τυριαΑποκαλυπτικά για τη θέση της ελληνικής ΠΟΠ φέτας στην αγορά της Αυστραλίας είναι τα στοιχεία του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (ΟΕΥ) της ελληνικής πρεσβείας στο Σίδνεϊ. Σύμφωνα με όσα προκύπτουν, στην Αυστραλία γίνεται κατάχρηση

Πάρις Κουκουλόπουλος : ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΚΟΡΩΝΕΣ

Πάρις Κουκουλόπουλος ;  Ο «ταλαντούχος» κύριος Σκουρλέτης
Η Κυβέρνηση του κ. Τσίπρα θα μείνει στην Ιστορία για τις συστηματικά λάθος επιλογές με τις ευλογίες των δανειστών.

-Επί δύο χρόνια έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να κρατήσουν την οικονομία σε ύφεση ακυρώνοντας όλες τις προβλέψεις των διεθνών οργανισμών για ανάπτυξη 6,5% στη διετία 2015-2016.

Άρης: Χωρίς Παυλίδη κόντρα στον Παναιγιάλειο - Έβγαλε αποστολή ο Νίκος Κωστένογλου

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη ενόψει του αυριανού (15:00) παιχνιδιού με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου (15:00), στο πλαίσιο της 26ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan.gr Football League.

Champions League: Τιτανομαχία Μπάγερν-Ρεάλ στο Μόναχο και Ατλέτικο-Λέστερ στην Μαδρίτη

Φωτογραφία: APΤα προημιτελικά του Champions League δέχθηκαν ένα ισχυρό χτύπημα μετά τις εκρήξεις στο πούλμαν της Ντόρτμουντ, οι οποίες είχαν ως συνέπεια την αναβολή του αγώνα ωστόσο σήμερα η διοργάνωση επιστρέφει στην κανονικότητά της.

Παραλήρημα Ερντογάν: Δεν θα πάω σε εδάφη γκιαούρηδων για να ζήσω εκεί μια ζωή ως αιχμάλωτος

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: APΓια τα όσα εκτυλίχθηκαν το βράδυ του πραξικοπήματος μίλησε για μία ακόμα φορά ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε κοινή συνέντευξη που παραχώρησε σε τρία κανάλια (ATV, A Haber, A News).
Για μία ακόμα φορά ο Τούρκος πρόεδρος εμφανίστηκε

Νέο πρόγραμμα εργασίας για 10.500 ανέργους στο δημόσιο. Προυποθέσεις, αμοιβές, χρόνος απασχόλησης

Το πρόγραμμα που έχει λάβει την τελική έγκριση από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΕΔ, σύμφωνα με το νέο σχεδιασμό του Οργανισμού θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του, μετά το Πάσχα.Αν και το αρχικό πλάνο του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικών Ασφαλίσεων