Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Κύπελλο Ελλάδος: Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε και το Κύπελλο, κέρδισε (1-0) την ΑΕΚ -Το πρώτο νταμπλ στην ιστορία του

Ο Ακπομ πανηγυρίζει το γκολ του ΠΑΟΚ στον τελικό με την Î‘Î•ÎšΟ ΠΑΟΚ μετά το Πρωτάθλημα κατέκτησε και το Κύπελλο Ελλάδος κερδίζοντας την ΑΕΚ με 1-0 και κάνοντας το πρώτο νταμπλ στην ιστορία του.

ΚΩΣΤΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ


ΚΩΣΤΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ 

19 οι υποψηφιότητες για τον Δ. Θεσσαλονίκης - Ποιοι συνδυασμοί "κόπηκαν"

Αποτέλεσμα εικόνας για Δ. Θεσσαλονίκης
Δύο ακόμα παρατάξεις δεν κατάφεραν πάρουν το «πράσινο φως» από το Πρωτοδικείο, προκειμένου να διεκδικήσουν το δημαρχιακό θώκο του κεντρικού δήμου της Θεσσαλονίκης.

Το βιογραφικό του νέου Αρχιεπισκόπου Αμερικής

undefined
Ο Μητροπολίτης Προύσης Ελπιδοφόρος, μέλος της Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου και καθηγούμενος της Ι. Μονής Αγίας Τριάδας της Χάλκης, εξελέγη νέος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής από την Αγία και Μεγάλη Ιερά Σύνόδο στο Φανάρι.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης του Μαΐου

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης του Μαΐου Την Τρίτη, 28 Μαΐου αναμένεται να πραγματοποιηθεί η πληρωμή των δικαιούχων του πανελλαδικού προγράμματος "Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης" (ΚΕΑ) για τον Μάιο του 2019.
Αναλυτικά: 

Κτηματολόγιο: Έρχεται γενική παράταση στις δηλώσεις - Οι νέες προθεσμίες για όλες τις περιοχές


Κτηματολόγιο: Έρχεται γενική παράταση στις δηλώσεις - Οι νέες προθεσμίες για όλες τις περιοχές Παρατάσεις – διαρκείας 2 επιπλέον μηνών –λόγω της μειωμένης συμμετοχής , που φτάνει μόλις το 14,62% αναμένεται να ανακοινώσει εντός των επόμενων ημερών το Κτηματολόγιο.
Η συλλογή δηλώσεων που εξελίσσεται από τον περασμένο

Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Ιουνίου - Έρχονται αλλαγές στις ημερομηνίες πληρωμής

Στις 30 Μαΐου, ημέρα Πέμπτη θα καταβάλει τις συντάξεις Ιουνίου το Δημόσιο. Την ίδια ημερομηνία θα πληρωθούν και οι συντάξεις του ΙΚΑ, του ΝΑΤ και ΚΕΑΝ, των υπόλοιπων ταμείων του υπουργείου Εργασίας αλλά και οι προσωρινές συντάξεις των

ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ με τον ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ και τον συνδυασμό ''ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ''


Μαζί προχωράμε σε Πράξεις Ανάπτυξης και Προόδου

Eκδήλωση "Πράξεις για τη Μακεδονία" την Κυριακή 12 Μαΐου στις 19:00 Θεσσαλονίκη.



Προετοιμάζοντας το μέλλον της περιφέρειας μας.

Σας καλούμε στην κεντρική εκδήλωση-συζήτηση της παράταξης μας "Πράξεις για τη Μακεδονία" την Κυριακή 12 Μαΐου στις 19:00 στο Ξενοδοχείο Grand Hotel - Θεσσαλονίκη.

Δείτε εδώ τα θέματα & τους εισηγητές
:http://bit.ly/2H8Up7o