Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

1379 ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Σε 7.364.570 άτομα ανέρχεται ο πληθυσμός της Βουλγαρίας, σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα της πρόσφατης απογραφής, που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το Εθνικό Ινστιτούτο Στατιστικής (NSI) της χώρας. Από τον αριθμό αυτό...

Τελικά, οι χυμοί βοηθούν στο αδυνάτισμα;


Τώρα το καλοκαίρι μου αρέσει να πίνω δροσιστικά κοκτέιλ χυμών (εκτός από παγωμένο πράσινο τσάι).
Όμως οι περισσότεροι διαιτολόγοι συμβουλεύουν να μην...

ΣΤΟ ΘΟΛΩΜΕΝΟ ΜΟΥ ΜΥΑΛΟ: Καύσωνας: Το... άλλοθι του κώλου!

ΣΤΟ ΘΟΛΩΜΕΝΟ ΜΟΥ ΜΥΑΛΟ: Καύσωνας: Το... άλλοθι του κώλου! Έχετε ακούσει φαντάζομαι για τις ανάγκες του κώλου! Εδώ και μερικά χρόνια η τηλεόραση έχει εναρμονιστεί απόλυτα με αυτό ακριβώς...

Σεισμός 4,1R ανατολικά της Μεθώνης

Σεισμός 4,1R ανατολικά της ΜεθώνηςΣεισμική δόνηση μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 19:44...

Εννέα γαλάζιες σημαίες σε παραλίες του Βόλου


  
Εννέα γαλάζιες σημαίες σε παραλίες του Βόλου
Εννέα Γαλάζιες Σημαίες κυματίζουν από σήμερα σε ισάριθμες παραλίες της ακτογραμμής του ενιαίου Δήμου Βόλου που έχουν βραβευτεί με το διεθνές αυτό σύμβολο. Ο Δήμος Βόλου καταλαμβάνει υψηλή θέση μεταξύ των Δήμων της Ηπειρωτικής Ελλάδας που έχουν βραβευτεί με τη Γαλάζια Σημαία για το 2011....

Απάντηση Γκουντενούδη σε δημοσίευμα της εφημερίδας “ΠΡΩΙΝΗ” του Κιλκίς

"Αναφορικά με το δημοσίευμα της έγκριτης εφημερίδας σας “ΠΡΩΙΝΗ” του Κιλκίς της Τρίτης 19-7-2011 με τον τίτλο “Γιατί δεν γίνονται έλεγχοι στο Κιλκίς”, έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής. Οι υπάλληλοι της αρμόδιας Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, παρά τις γνωστές αντικειμενικές δυσκολίες, πράττουν το καλύτερο δυνατό υπερβαίνοντας πολλές φορές το, τυπικά, ευνοούμενο υπηρεσιακό καθήκον. Το αποτέλεσμα της εργασίας τους άνετα μπορεί να κριθεί ως επαρκέστατο......

Συνάντηση Δημάρχου Κιλκίς με τον Κιλκισιώτη Πρόεδρο του Ποντιακού Συλλόγου “Εύξεινος Πόντος” Στοκχόλμης

Τον Πρόεδρο του Ποντιακού Συλλόγου “Εύξεινος Πόντος” Στοκχόλμης, αλλά και δημότη Κιλκίς κ. Κώστα Φραγγίδη, τίμησε ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Ευάγγελος Μπαλάσκας για την προσφορά του στο θέμα της αναγνώρισης της Ποντιακής Γενοκτονίας από το Σουηδικό Κοινοβούλιο στις 11 Μαρτίου 2010. Η συνάντηση των...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΪΑΝΤ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ!!!...

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΒΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ!
Ακούγεται απίστευτο, αλλά μοιάζει... αληθινό! Ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες στην ιστορία του ΝΒΑ ετοιμάζεται να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι για λογαριασμό (ποιας άλλης;) της Μπεσίκτας! Ο Κόμπι Μπράιαντ φέρεται να είπε το πολυπόθητο «ναι» στους...

ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Μεγάλη άνοδο σημείωσε το Χρηματιστήριο στην Αθήνα, όπως και στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, ενώ οι αποδόσεις των ομολόγων σημείωσαν ραγδαία πτώση, καθώς οι επενδυτές αισιοδοξούν ότι η συμφωνία των ηγετών της Ευρωζώνης θα δώσει μία...

Σοφία Αλιμπέρτη: Ερωτευμένη ξανά και πάντα σέξι! Δείτε φωτογραφίες...


Ηθοποιός, παρουσιάστρια και... μάνα, αλλά η ίδια παραμένει πάντα ερωτεύσιμη και γι' αυτό άλλωστε την ερωτεύτηκαν τόσοι άντρες! Το σώμα της Σοφίας με μαγιό είναι...

Οριστικό - Σε επιλεκτική χρεοκοπία η Ελλάδα!


Η Ευρωπαική Ένωση θα εγγυηθεί για τις καταθέσεις των Ελλήνων στις τράπεζες.
Απο εκεί και πέρα σίγουρο θεωρείται οτι οι οίκοι αξιολόγησης θα μας υποβιβάσουν στην διαβάθμιση επιλεκτικής χρεοκοπίας και χωρίς να γνωρίζει κανείς προς το παρόν για τις παρενέργειες που θα υπάρξουν τόσο για την χώρα μας , όσο και για τις υπόλοιπες χώρες που κινδυνεύουν.
Δείτε όλο το προσχέδιο που θα υπογράψουν οι 27 ηγέτες.......

Χάκερς χτύπησαν το ΝΑΤΟ!


Ενα gigabyte στοιχεία ισχυρίζονται οτι έχουν στα χέρια τους η πασίγνωστη πλεον παγκοσμίως ομάδα χάκερ οι Anonymous.


Το ανακοίνωσαν στο twitter και όπως ισχυρίζονται δεν πρόκεται να δώσουν τίποτα στην δημοσιότητα γιατί πρόκεται για ευαίσθητα στοιχεία.

Δημοσιοποίησε μάλιστα και ένα PDF και ένα λινκ το οποίο έδειχνε ένα φάκελο που έλεγε "ΝΑΤΟ - ΑΠΟΡΡΗΤΟ".

Ενα δεύτερο λινκ λίγο αργότερα το οποίοι όμως παρέπεμπε σε σελίδα με error σύμφωνα πάντα με τους χάκερς ήταν ένας φάκελος για το Κόσοβο.

Μειώνονται οι διοικητές των νοσοκομείων


Το τελικό σχέδιο των συνδιοικήσεων των νοσοκομείων ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος.

Οι 175 διοικητές και αναπληρωτές διοικητές θα μειωθούν σε 144, ενώ οι διοικητές που θα συνδιοικούν νοσοκομεία θα έχουν τη δυνατότητα να μετακινούν ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από το ένα νοσοκομείο στο άλλο αλλά και να προχωρούν σε κοινές προμήθειες.

Σκηνές Αποκάλυψης στη Ρουμανία


Περίπου 80 περιοχές σε 17 επαρχίες της Ρουμανίας επλήγησαν από τη σφοδρή καλοκαιρινή καταιγίδα, που προκάλεσε προβλήματα στις σιδηροδρομικές συγκοινωνίες και στο σύστημα ηλεκτροδότησης, καθώς και πυρκαγιές και ζημιές από πλημμύρες σε σπίτια και καλλιέργειες. Ένας ψαράς έχασε τη ζωή του σήμερα το πρωί από κεραυνό στην πόλη Εφόριε Σουντ, στις ρουμανικές ακτές της Μαύρης Θάλασσας.

Έχασε τον κόσμο κάτω από... το κρεβάτι της


Η 65χρονη Inocenta Hernandez από την Πόλη της Γουατεμάλας άκουσε έναν εκκωφαντικό ήχο κι έτρεξε να δει τι συμβαίνει φοβούμενη για την ασφάλεια των εγγονιών της που έπαιζαν μέσα στο σπίτι. Στη γειτονιά ήταν όλα ειρηνικά... και τότε κατάλαβε ότι ο ήχος προερχόταν μέσα από το σπίτι. Επέστρεψε και ψάχνοντας... ανακάλυψε... Τι ανακάλυψε; Μία τεράστια μαύρη τρύπα κάτω από το κρεβάτι της. Η τρύπα είχε διάμετρο περίπου ένα μέτρο και βάθος περίπου 12.

Ελεύθερος ο Φλωρίδης


Ελεύθερος αφέθηκε ο Βασίλης Φλωρίδης. Ο υποψήφιος επενδυτής του ΠΑΟΚ που είχε συλληφθεί την Τετάρτη, κατέθεσε τα χρήματα που χρειάζονταν για να καλύψει την εγγύηση και αποφυλακίστηκε.



Το όλο θέμα αφορά το διαζύγιό του με την πρώην γυναίκα του, όπως δήλωσε ο συνήγορος του και ο ίδιος μέσα από το Αστυνομικό Μέγαρο υποστήριζε ότι είναι έτοιμος να συνεχίσει τις όποιες ενέργειες για την αγορά του ΠΑΟΚ.

Επιστολή Μ. Καρχιμάκη σε νομαρχιακές και τομεακές επιτροπές του ΠΑΣΟΚ, για συντονισμένη δράση σε φαινόμενα βίας εναντίον πολιτικών


Συντονισμένη δράση κατά των φαινομένων βίας εναντίον πολιτικών προσώπων έχει αναλάβει το ΠΑΣΟΚ.
Μετά την πρόταση του πρωθυπουργού για σύσταση διακομματικής επιτροπής και τη συνεδρίαση της Ειδικής....

Ύπουλοι εχθροί κολυμπούν στις ελληνικές θάλασσες


Το τσίμπημα της τσούχτρας και τα αγκάθια του αχινού είναι οι μεγαλύτεροι κίνδυνοι που παραμονεύουν στις ακτές. Οι τσούχτρες, που υπολογίζεται ότι εμφανίζονται στις ελληνικές παραλίες περίπου κάθε 10 - 12 χρόνια, περιέχουν τοξίνες στα πλοκάμια τους, με αποτέλεσμα το τσίμπημά τους να είναι πιο επώδυνο.

Τρέλαναν το κοινό οι Bon Jovi


Επί διόμιση ώρες το θρυλικό συγκρότημα Bon Jovi ξεσήκωνε το κοινό στη σκηνή του ΟΑΚΑ, με τους θεατές να ξεπερνούν τους 80.000.

Τη βραδιά άνοιξε το ελληνικό συγκρότημα Brothers in Plug, ενώ λίγη ώρα αργότερα, το κοινό χόρεψε στους ρυθμούς του συγκροτήματος από τη Δανία The Breakers.

Συνάντηση Παπανδρέου-Πλατινί


Ο Πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ Μισέλ Πλατινί θα έρθει την ερχόμενη Τρίτη στην Αθήνα για συναντήσεις με τον Υπουργό Τουρισμού Παύλο Γερουλάνο αλλά και φορείς, με θέμα την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου ενώ θα υπάρξει συνάντηση και με τον Γιώργο Παπανδρέου.

Πώς να μειώσετε την έκθεσή σας στην ακτινοβολία του κινητού


Η πρόσφατη ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας που χαρακτηρίζει τα κινητά τηλέφωνα ως «πιθανώς καρκινογόνα», φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις ανησυχίες για τις επιπτώσεις τους στον ανθρώπινο οργανισμό. Αν όμως το κινητό είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σας και δεν μπορείτε να μειώσετε τη χρήση του, δείτε πώς θα περιορίσετε τον κίνδυνο από την έκθεσή σας στην ακτινοβολία που εκπέμπει.

7 τρόποι για να μειώσετε τα έξοδα στο supermarket


Με την οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα μας, καλό θα ήταν να δούμε μερικούς τρόπους έτσι ώστε να εξοικονομήσουμε χρήματα από κάθε επίσκεψή μας στο supermarket. Πάμε να τους δούμε παρακάτω…
1. Κάντε μία έρευνα αγοράς πρωτού αποφασίσετε σε ποιο supermarket θα πηγαίνετε.
Καλό είναι να δείτε ποιο supermarket σας συμφέρει περισσότερο να πάτε, παρά να πάρετε σβάρνα όλα τα supermarket έτσι ώστε να αγοράσετε το κάθε προιόν από το supermarket που το έχει φτηνότερο. Σκεφτείτε ότι για να πάτε από το ένα supermarket στο άλλο καταναλώνετε αρκετή βενζίνη και έτσι ίσως σας συμφέρει να αγοράσετε όλα τα προϊόντα από ένα supermarket.

Σώθηκαν από θαύμα όταν ένας καρχαρίας πήδηξε στο σκάφος τους


Σώθηκαν από θαύμα όταν ένας καρχαρίας πήδηξε στο σκάφος τους
Επτά θαλάσσιοι ερευνητές σώθηκαν σαν από θαύμα όταν ένας λευκός καρχαρίας μήκους τριών μέτρων πήδηξε στο σκάφος τους και παρέμεινε εκεί παγιδευμένος για πάνω από μία ώρα.

Νέος αρχηγός της Εθνικής Φρουράς


Τον αντιστράτηγο εν αποστρατεία Στυλιανό Νάση διόρισε νέο αρχηγό της Εθνικής Φρουράς το υπουργικό συμβούλιο.

Ο κ. Νάσης, μεταξύ άλλων, είχε υπηρετήσει και στην Κύπρο σε μονάδες του ΓΕΕΦ το 1987-1989.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέφανος Στεφάνου, δήλωσε ότι ο κ. Νάσης θα δώσει τη νενομισμένη διαβεβαίωση ενώπιον του προέδρου της Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια, στις 23 Ιουλίου στις 9:00 το πρωί.

Απόκτησε κι εσύ κορμί γοργόνας


Μέσα στο νερό δεν δημιουργούνται κραδασμοί, το σωματικό βάρος μειώνεται λόγω της άνωσης, η υδροστατική πίεση διευκολύνει την κυκλοφορία του αίματος, το σώμα διατηρείται πιο δροσερό. Επομένως μπορείς να δραστηριοποιήσεις το μυϊκό σου σύστημα κολυμπώντας και έτσι ν' αποκτήσεις κορμί γοργόνας. Παρακάτω, θα βρεις σούπερ ασκήσεις για γράμμωση του κορμιού, ανακούφιση από τους πόνους αλλά και μεγιστοποίηση των καύσεων.
 
Εάν, όμως, οι δικές σου απαιτήσεις δεν περιορίζονται απλώς στην κίνηση και στην αναψυχή, αλλά αναζητάς συγκεκριμένα αποτελέσματα, χρειάζεσαι κάτι παραπάνω.

Κέρκυρα: Δολοφονία για παρενόχληση κοπέλας μέσω Facebook


Κέρκυρα: Δολοφονία για παρενόχληση κοπέλας μέσω Facebook
Νεαρός δολοφονήθηκε στην Κέρκυρα επειδή παρενόχλησε κοπέλα μέσω Facebook. Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τετάρτης κοντά σε κεντρική πλατεία της πόλης, μπροστά στα μάτια περαστικών. Οι παρέες δυο εφήβων έκλεισαν ραντεβού μέσω της συγκεκριμένης ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης για να «λύσουν» τις διαφορές τους. Το ραντεβού ορίστηκε για τις 9 το βράδυ της Τετάρτης σε ένα από τα κεντρικά σημεία της Κέρκυρας.

Το νέο λειτουργικό της Apple


Η Apple ξεκίνησε τη διάθεση της νέας έκδοσης για το λειτουργικό της σύστημα Mac OS X με την κωδική ονομασία Lion. Πρόσβαση σε αυτή μπορούν να έχουν όλοι οι κάτοχοι Mac συστημάτων μέσω του online app store της εταιρίας.

Πρόκειται για την πρώτη διανομή λειτουργικού μέσω διαδικασίας download και όχι μέσω φυσικών δίσκων στα καταστήματα. 

Σε δεινή θέση η οικονομία της Κύπρου


Στο ενδεχόμενο να χρειαστεί η Κύπρος οικονομική βοήθεια στην περίπτωση που δεν ληφθούν άμεσα δραστικότερα μέτρα σε σχέση με αυτά που έχουν ήδη ανακοινωθεί με αφορμή την έκρηξη στη ναυτική βάση, αναφέρθηκε σε επιστολή του προς τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια, και τους ηγέτες των κομμάτων ο διοικητής της κεντρικής τράπεζας της χώρας, Αθανάσιος Ορφανίδης. Μάλιστα, ο επικεφαλής της Τράπεζας της Κύπρου τόνισε ότι η οικονομία του νησιού βρίσκεται σε κατάσταση συγκρινόμενη με αυτή που ακολούθησε την τουρκική εισβολή.

Ανήσυχος ο Σαμαράς για τις αποφάσεις της Συνόδου

Τη λύση του ευρω-ομόλογου, ώστε οι χώρες με μεγάλες δανειακές υποχρεώσεις, όπως η Ελλάδα, να ξεπληρώσουν με ευνοϊκότερους όρους τα χρέη τους και να γίνουν αυτά βιώσιμα, με την αισθητή μείωση επιτοκίου και την επιμήκυνση αποπληρωμής καθώς και τη, βραχυχρόνια, λύση της επαναγοράς ομολόγων από τη δευτερογενή αγορά, που θα επιφέρει μείωση του δημόσιου χρέους, χωρίς να προκαλέσει “επιλεκτική χρεοκοπία”, προκρίνει η ΝΔ, ως συμφέρουσες αποφάσεις για την Πατρίδα αλλά και για το μέλλον της Ευρώπης συνολικότερα.

Νέες προκλητικές δηλώσεις

Νέες προκλητικές δηλώσεις έκανε στην κατεχόμενη Αμμόχωστο ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν , ολοκληρώνοντας την επίσκεψη του στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου.

Ο κ. Ερντογάν ισχυρίστηκε ότι μέτα την φονική έκρηξη στη ναυτική βάση, η οικονομία των Ελληνοκυπρίων, "βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού".