Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020

Μητσοτάκης - Παραδέχεται πίεση στο ΕΣΥ, ούτε κουβέντα για μόνιμες προσλήψεις

Χρειάστηκε να βρεθεί το Εθνικό Σύστημα Υγείας στα όρια κατάρρευσης, με το ένα αρνητικό ρεκόρ να διακατέχεται το άλλο και τις ΜΕΘ να γεμίζουν ασφυκτικά, για να αναγκαστεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να παραδεχθεί ότι το ΕΣΥ θα πιεστεί.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί αύριο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Κρούσματα 3/11: Οι περιοχές που εντοπίστηκαν οι νέες μολύνσεις

Στα 2.166 ανέρχονται τα νέα κρούσματα του κορονοϊού στην Ελλάδα. Από αυτά, τα 22 συνδέονται με συρροές και 40 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας, ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ.

Κορονοϊός: Νέο σοκ με 2.166 κρούσματα - 13 νεκροί, 169 οι διασωληνωμένοι ασθενείς

Νέα "έκρηξη" κρουσμάτων κορονοϊού σημειώθηκε το τελευταίο 24ωρο στη χώρα μας, με 2.166 νέα, αριθμός που αποτελεί νέο αρνητικό ρεκόρ.

Αλέξης Τσίπρας σε εκπροσώπους εστίασης: Κίνδυνος χιλιάδων λουκέτων και ανεργίας - Να υπάρξει άμεση στήριξη

Την εκτίμησή του ότι βρισκόμαστε μπροστά στον κίνδυνο λουκέτων στη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και απώλειας χιλιάδων θέσεων εργασίας, εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνάντηση που είχε με την Πανελλήνια

Eκλογές ΗΠΑ 2020: Πότε θα ξέρουμε τα αποτελέσματα - Μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις;

Άνοιξαν στις 06.00 τοπική ώρα τα εκλογικά τμήματα στην Νέα Υόρκη, καθώς και ορισμένα από τα εκλογικά τμήματα σε τέσσερις ακόμη ανατολικές πολιτείες των ΗΠΑ, το Νιου Τζέρσεϊ, το Κονέκτικατ, το Μέιν και την Βιρτζίνια.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ : Ποιος είπε ό,τι δεν έχουμε έξυπνη και ικανή κυβέρνηση;

Μια κυβέρνηση που για ό,τι δεν πάει καλά δηλώνει, ότι φταίνε οι άλλοι.
Μια κυβέρνηση που δηλώνει ό,τι η πανδημία, δεν είναι πεδίο για αντιπολίτευση, όταν στις ΗΠΑ αποτελεί το κεντρικό θέμα των αυριανών προεδρικών εκλογών.

Επίθεση σε συναγωγή στη Βιέννη: Πληροφορίες για ομήρους σε άλλη περιοχή της πόλης

Η ένοπλη επίθεση που σημειώθηκε σήμερα βράδυ στο κέντρο της Βιέννης πιστεύεται ότι είναι μια τρομοκρατική επίθεση, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Αυστρίας Καρλ Νέχαμερ στο τηλεοπτικό δίκτυο ORF.