Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

Ενωτική πρωτοβουλία δεκαεπτά βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

Δεκαεπτά βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησαν σε κοινή πρωτοβουλία για να αποτραπεί το «σχίσμα» στο κόμμα. Οι εν λόγω βουλευτές είχαν τοποθετηθεί διαφορετικά στη συμφωνία δια της ψήφου τους.
Οι βουλευτές δηλώνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να διεκδικήσει τη λαϊκή ψήφο με πρόγραμμα που θα προκύψει από το συνέδριο και θα

Μπουτάρης σε Τσίπρα: Αλέξη είναι η ώρα σου – Να πείσεις ότι δεν μας ψεκάζουν

Κάλεσμα στον Πρωθυπουργό να αναλάβει τις ευθύνες του και να προχωρήσει σε αλλαγή του διαρθρωτικού μοντέλου του κράτους προχωρώντας διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις απευθύνει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.
Σε άρθρο του στην Καθημερινή της Κυριακής ο κ. Μπουτάρης επισημαίνει, μεταξύ άλλων,

Αλαβάνος: Η ηγεσία ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει την στοιχειώδη εντιμότητα και δεν ντρέπεται

Δυστυχώς στον ΣΥΡΙΖΑ δεν ντρέπονται, τόνισε σε δήλωσή του ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝ και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, νυν επικεφαλής του σχηματισμού «Σχέδιο Β’», Αλέκος Αλαβάνος.
«Εκτιμούμε ιδιαίτερα τη στάση της Αριστερής Πλατφόρμας και του

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην παραλία: Βουτιές και ηλιοθεραπεία στην αμμουδιά

Tον ήλιο και τη θάλασσα, σε μια ερημική παραλία της Βορείου Εύβοιας, συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός του Πρώτου Θέματος να απολαμβάνουν, η Ζωή Κωνσταντοπούλου με τον σύζυγό της Απόστολο Μαντή. 
Την ώρα που ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, έψαχνε απεγνωσμένα την Πρόεδρο της

Τατσόπουλος: Συμπαιγνία Τσίπρα- Λαφαζάνη, να αντιδράσουν οι ψηφοφόροι τους στο δούλεμα

Για συμπαιγνία και... δούλεμα κατηγορεί ο Πέτρος Τατσόπουλος τον Αλέξη Τσίπρα και τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, καλώντας ουσιαστικά τους ψηφοφόρους τους να αντιδράσουν.
«Εχει μαλλιάσει η γλώσσα μου, εδώ και πάνω από ένα μήνα, να μιλάω και να γράφω για τη

Παράνομες οι αποζημιώσεις συμβούλων του Βαρουφάκη -Τι θα γίνει με τα ποσά που χρεώθηκε το Δημόσιο για εισιτήρια και διανυκτερεύσεις

Ακόμη και με τόκο 6% ενδέχεται να κληθούν να επιστρέψουν τα χρήματα που έλαβαν από το Δημόσιο ως ημερήσιες αποζημιώσεις, διανυκτερεύσεις, για αεροπορικά και σιδηροδρομικά εισιτήρια οι ιδιώτες σύμβουλοι του τέως ΥΠΟΙΚ Γιάνη Βαρουφάκη. 
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Βήμα της Κυριακής» ο κ. Βαρουφάκης ενέκρινε με την υπογραφή του τέτοιου είδους δαπάνες για άτομα που καμία