Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Γραπτή παρέμβαση ετοιμάζει ο Καραμανλής


Γραπτή παρέμβαση ετοιμάζει ο Καραμανλής
Ο πρώην πρωθυπουργός ανεβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη και ετοιμάζεται, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, να μπει στην πρώτη γραμμή του αγώνα, λύνοντας τη σιωπή του, μετά από 2,5 χρόνια.
Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, ο κ. Καραμανλής θα δηλώσει τη στήριξή του και την εμπιστοσύνη του στη ΝΔ και στον Αντώνη Σαμαρά.
Συγκεκριμένα, με μια λιτή ανακοίνωση θα επιδιώξει να:

Tα απίθανα κόμματα των εκλογών...


Tα απίθανα κόμματα των εκλογών...
Ποια είναι όμως τα κόμματα, πέρα από τα «κλασικά» και γνωστά που ζητούν την ψήφο του ελληνικού λαού.
Διαλέξτε...
Από τους Πειρατές , τους "Φίλους του Ανθρώπου" και το Κόμμα Επιχείρηση: χαρίζω οικόπεδα και χρέη - σώζω ζωές μέχρι τους...τυραννοκτόνους!

Συγχαρητήρια δημοτικής αρχής Κιλκίς στον αθλητή Γιάννη Παπαδόπουλο



Η δημοτική αρχή Κιλκίς με αφορμή τη συνολική εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Κιλκισιώτης Γιάννης Παπαδόπουλος στις διοργανώσεις του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Μαραθώνιου Δρόμου και του 25ου Διεθνούς Μαραθωνίου Βελιγραδίου που έλαβαν χώρα στις 22 Απριλίου 2012 στο Βελιγράδι, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: Για την πολύ σημαντική επιτυχία που σημείωσε και μάλιστα με νέα ατομική του επίδοση (2.29'.47'') κατακτώντας τη 2η θέση στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Δρόμου και την 7η συνολικά στον 25ο Διεθνή Μαραθώνιο Βελιγραδίου, η δημοτική αρχή Κιλκίς απευθύνει τα θερμότερα συγχαρητήριά της στο άξιο τέκνο του Κιλκίς, τον Γιάννη Παπαδόπουλο. 

Πρόγραμμα προεκλογικών περιοδειών ΣΥΡΙΖΑ ν. Κιλκίς



H εκλογική επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ ν. Κιλκίς ενημερώνει το πρόγραμμα της κοινή προεκλογική περιοδεία όλου του συνδυασμού για την εβδομάδα που διανύουμε είναι το παρακάτω : 
Τρίτη 24 Απριλίου Απόγευμα : Αγιά Παρασκευή - Μουριές - Μυριόφυτο - Αμάραντα - Αγ. Χαράλαμπος - Ακρίτας - Δροσάτο - Καλύνδρια 
Τετάρτη 25 Απριλίου Απόγευμα : Διπόταμος - Τέρπυλλος - Μελισσουργίο - Κοκκινιά - Παρόχθιο - Ποντοκερασιά 

Συνελήφθη 58χρονος για λαθρεμπόριο ποτών στον Προμαχώνα Σερρών



Συνελήφθη χθες (23.04.2012) το μεσημέρι, στον Προμαχώνα Σερρών, από Αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών, ένας ημεδαπός 58 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί λαθρεμπορίας. Ειδικότερα, σε αστυνομικό έλεγχο του Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου που οδηγούσε ο 58χρονος, εντοπίστηκε να έχει εισάγει από τη Βουλγαρία και να μεταφέρει εντός του οχήματος (168) φιάλες με οινοπνευματώδη ποτά διαφόρων μαρκών, για τις οποίες δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Έρχεται Τσουνάμι ...στη Βόρεια Ελλάδα ;


Κεντρική Μακεδονία Έρχεται Τσουνάμι ...στη Βόρεια Ελλάδα ;

Στον υπαρκτό κίνδυνο για τσουνάμι στη βόρεια Ελλάδα αναφέρεται ο καθηγητής Γεωλογίας του Πανεπιστημίου του Άαχεν, Κλάους Ράιχερτερ.

Ο κίνδυνος για τσουνάμι στην Ελλάδα, όπως αναφέρεται σε τηλεγράφημα του Γερμανικού Πρακτορείου Ειδήσεων το οποίο αναδημοσιεύεται στην εφημερίδα "Hamburger Abendblatt", είναι υποτιμημένος, καθώς τα προηγούμενα 5.000 χρόνια υπήρχαν στα βόρεια συνέχεια τέτοια φαινόμενα.

Έκλεψαν τα λείψανα του Αγίου Γεωργίου στη...Θεσσαλονίκη


Κεντρική Μακεδονία Έκλεψαν τα λείψανα του Αγίου Γεωργίου στη...Θεσσαλονίκη

Τμήμα του λειψάνου του Αγίου Γεωργίου, καθώς και ένα Ιερό Ευαγγέλιο και έναν σταυρό, έκλεψαν από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου (Ροτόντα), στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, δύο νεαροί, με σκοπό κατά τα φαινόμενα να πουλήσουν την πολύτιμη λειψανοθήκη, εντός του οποίου φυλασσόταν το λείψανο και τα άλλα δύο, πιθανώς επίχρυσα ή χρυσά αντικείμενα!

«Φασίζουσες συμπεριφορές δεν τρομοκρατούν και δεν φοβίζουν»



Η υπουργός Ανάπτυξης μιλούσε σε 150 συγκεντρωμένους σε ταβέρνα στην Καισαριανή όταν δέχτηκε φραστική επίθεση από ομάδα 30-40 ατόμων, με αποτέλεσμα η ομιλία να διακοπεί και η υπουργός να αποχωρήσει. 

Προτάσεις για λιγότερο κράτος."Αίμα και δάκρυα" για ακόμη 20 μήνες...



Δυσοίωνες προβλέψεις, για άλλους είκοσι ακόμη μήνες επώδυνων μέτρων και θυσιών, ακόμη βαθύτερη ύφεση που μπορεί να φθάσει και το 5% πριν η οικονομία αρχίσει να επιστρέφει στην ανάκαμψη και αυτό υπό αυστηρές προϋποθέσεις, αναμένεται να κάνει σήμερα ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Γιώργος Προβόπουλος παρουσιάζοντας την ετήσια έκθεσή του που θα παρουσιάσει στη γενική συνέλευση των μετόχων της ΤτΕ.

Κόντρα Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ για το ντιμπέιτ

Κόντρα Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ για το ντιμπέιτ
Την ίδια ώρα, που οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. αντάλλασαν πυρά μέσω ανακοινώσεων για τον τρόπο, αλλά και τον αριθμό των τηλεμαχιών, το κανάλι, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, πρότεινε στα δύο μεγάλα κόμματα να διασταυρώσουν τα ξίφη τους στον τηλεοπτικό αέρα του σταθμού.
Η απάντηση του ΠΑΣΟΚ ήταν άμεση και διά στόματος της

Συγκέντρωση στην Πλατεία Συντάγματος σχεδιάζει το ΠΑΣΟΚ

Με ανοιχτή συγκέντρωση στην Πλατεία Συντάγματος, την Παρασκευή 4 Μαΐου, και ομιλητή τον Ευάγγελο Βενιζέλο, προσανατολίζεται να ολοκληρώσει την προεκλογική του εκστρατεία το ΠΑΣΟΚ.

Η απόφαση αυτή ελήφθη, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΑΜΠΕ, σε σύσκεψη στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους, από το εκλογικό επιτελείο.