Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Φ.Γεννηματά: «Μας ρίχνετε στάχτη στα μάτια με την τροπολογία Παππά»

Η Φώφη Γεννηματά χαρακτήρισε την τροπολογία Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες ως πυροτέχνημα, στάχτη στα μάτια, και νομικό εξάμβλωμα, με την οποία παρακάμπτεται συνταγματική διάταξη με πρωτοφανή τσαμπουκά, καλώντας την κυβέρνηση να την αποσύρει.
«Με την τροπολογία Παππά επιδιώκετε να ρίξετε στάχτη στα μάτια στον

Μεντβέντεφ: Ή βρίσκουμε όλοι μαζί λύση για τη Συρία, ή πάμε σε παγκόσμιο πόλεμο

Πρόσκληση σε Αμερικανούς και Αραβες απηύθυνε ο Ρώσος πρωθυπουργός Ντιμίτρι Μεντβέντεφ για να βρεθεί λύση στον ζήτημα της Συρίας, προειδοποιώντας πως το επόμενο ενδεχόμενο είναι να «ξεσπάσει νέος παγκόσμιος πόλεμος».
«Οι Αμερικανοί και Άραβες φίλοι μας πρέπει να σκεφτούν καλά: θέλουν ένα μόνιμο

Ξεκίνησε η απόβαση των αγροτών - Ερχονται στην Αθήνα από όλη την Ελλάδα

Ξεκινούν να έρχονται οι αγρότες στην Αθήνα από όλες τις γωνιές της Ελλάδας.
Σε Λακωνία και Κρήτη τα «καραβάνια» ξεκίνησαν ήδη. Στο Ηράκλειο της Κρήτης οι αγρότες φωτογραφίζονται μπροστά στο καράβι που θα τους

Η Λιάνη παρουσίασε την «Oργή του Ανδρέα» - Το νέο της βιβλίο για τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ

Eurokinissi-ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ Μέσα από τις 509 σελίδες του βιβλίου η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου παραθέτει την πολιτική παρακαταθήκη του Ανδρέα με έγγραφα- ντοκουμέντα και κατηγορεί ευθέως όσους τον διαδέχθηκαν ότι συνειδητά «από-Παπανδρεοποίησαν το ΠΑΣΟΚ.
Η παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο «Η οργή του Ανδρέα» έγινε από τον Εκδοτικό

Τσίπρας: «Όλοι εσείς της διαπλοκής έρχεστε να μας εμποδίσετε»

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τόνισε από το βήμα της Βουλής ότι η σημερινή συνεδρίαση αποδεικνύει ποιοι επιδιώκουν να μπει τάξη στην ασυδοσία στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο της χώρας και ποιοι επιχειρούν να εμποδίσουν την κυβέρνηση να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της και να προχωρήσει στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.
Ο κ. Τσίπρας είπε ότι στήθηκε ένα σύστημα διαπλοκής, στο οποίο μέσα

Βενιζέλος σε ΣΥΡΙΖΑ: «Έχετε απλώσει πολύ τραχανά-οδηγείστε σε αδιέξοδο»

Η τροπολογία του υπουργού επικρατείας Νίκου Παππά για τον αριθμό των καναλιών και την διαδικασία αδειοδότησής τους προκαλεί σφοδρή σύγκρουση κυβέρνησης αντιπολίτευσης.
Η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ θέτουν θέμα αντισυνταγματικότητας τις τροπολογίες και ο Ευάγγελος Βενιζέλος την ομιλία του άσκησε σφοδρή

Διαψεύδει με ηχηρό τρόπο ο Κ. Καραμανλής το δείπνο με τον γιο του τέως

Διαψεύδει με ηχηρό τρόπο ο Κ. Καραμανλής το δείπνο με τον γιο του τέως
Ο πρώην πρωθυπουργος Κώστας Καραμανλής με επιστολή του προς τον διευθυντή της εφημερίδας «Εθνος», Μπάμπη Παπαδάκη, διαψεύδει σημερινό της δημοσίευμα που αναφέρεται στο πρόσωπό του.
Ο κ. Καραμανλής ζητά απο την εφημερίδα να ανασκευάσει το δημοσίευμα και αναφέρει ότι σε

Εξώδικο Μητσοτάκη στον Γιώργο Τράγκα

Εξώδικο Μητσοτάκη στον Γιώργο ΤράγκαΓια το εξώδικο που του απεστάλη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε εκείνον και στον RealFM μίλησε ο Γιώργος Τράγκας στην Τατιάνα Στεφανίδου.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ενοχλημένος από τις αναφορές στο πρόσωπο του τις οποίες χαρακτηρίζει «συκοφαντικές» και «αναληθείς», ζητά με το εξώδικο του στην επόμενη εκπομπή του δημοσιογράφου στον ραδιοφωνικό σταθμό να

Κοσμάς Βαρσάμης : Φώτα πορείας για την ανασυγκρότηση της Δημοκρατικής Παράταξης

Βαρσάμης, Κοσμάς
Η πολυδιάσπαση του χώρου της Δημοκρατικής Παράταξης σε πολλά μικρά κόμματα υπονομεύουν την ενότητα, διαστρεβλώνουν την εικόνα, κατακερματίζουν την δυναμική των αξιών της και φιμώνουν τις υγιείς φωνές και τους πολίτες που δεν εκπροσωπούνται.

  Ποιος είναι ο ορισμός της δημοκρατικής παράταξης σε ελληνικό επίπεδο;

Οδυσσέας: «Θα διορίσετε στην ΕΡΤ τους υπαλλήλους των ιδιωτικών καναλιών;»

i-kubernisi-ftunei-ti-bouliden-apantaei-gia-elliniko.w_l.jpgΟ βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος επέκρινε την απόφαση της κυβέρνησης να φέρει τροπολογία για το Μέγαρο Μουσικής, την ίδια μέρα που συζητά για τη μείωση των αδειών των καναλιών σε τέσσερις.
«Τι θα κάνετε τους υπαλλήλους των ιδιωτικών καναλιών θα τους

Γεννηματά: Αντισυνταγματική η ρύθμιση για τις τηλεοπτικές άδειες

Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή την τροπολογία που ορίζει τον αριθμό των τηλεοπτικών αδειών στις τέσσερις, κάνει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.
«Είναι αντισυνταγματική η ρύθμιση που φέρνει σήμερα στη Βουλή για τα Κανάλια η κυβέρνηση και αυταρχικός ο τρόπος που το κάνει. Είναι άλλο

Συνέδριο της ΝΔ εντός του Απριλίου

Σε ανασύσταση της Νέας Δημοκρατίας προχωρά ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως είχε εξαγγείλει πριν εκλεγεί.
Μετά την μετακόμιση των γραφείων από την Συγγρού στην Πειραιώς και τον εξορθολογισμό των εξόδων, επόμενο βήμα είναι το τακτικό Συνέδριο

Βρέθηκαν τα συντρίμμια του ελικοπτέρου -Εντοπίστηκαν δύο νεκροί στην Κίναρο

Βρέθηκαν τα συντρίμμια του ελικοπτέρου -Εντοπίστηκαν δύο νεκροί στην ΚίναροΣύμφωνα με πληροφορίες στη νησίδα Κίναρος που το πρωί συνετρίβη ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού εντοπίστηκαν δύο σοροί.
Ωστόσο το υπουργείο Εθνικής Αμυνας δεν επιβεβαιώνει ακόμα κάτι τέτοιο. Νωρίτερα πάντως σε συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε πως δεν

Η Τουρκία προκαλεί εν μέσω της αεροπορικής τραγωδίας

elikoptero-diaswsiΤην ώρα της τραγωδίας στην Ελλάδα, με τις έρευνες για τον εντοπισμό των τριών επιβαινόντων του ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού η Τουρκία προκαλεί για ακόμη μια φορά.
Με NOTAM οι Τούρκοι αμφισβητούν την επιχείρηση-έρευνα του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού για τον εντοπισμό του ελικοπτέρου