Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Άρης: Φεύγει ο Καστίγιο

Την αποχώρησή του από τον Άρη, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Πατσούκα, προανήγγειλε ο Νέρι Καστίγιο
με δηλώσεις του στην μεξικανική “Record”. «Είμαι στην Ουρουγουάη. Ο αδερφός μου τα κανονίζει όλα. Πήγε στην Ελλάδα να λύσει το συμβόλαιό μου και αυτό μάλλον θα γίνει την Τρίτη. Τότε θα ταξιδέψω στο Μεξικό για να υπογράψω

Βενιζέλος: Η χώρα οδηγείται εκ νέου σε αδιέξοδο



Βενιζέλος: Η χώρα οδηγείται εκ νέου σε αδιέξοδο
Την εκτίμηση ότι από τις εκλογές της 17ης Ιουνίου δεν θα προκύψει λύση και πως για δεύτερη φορά μετά τις 6 Μαΐου «η χώρα οδηγείται σε αδιέξοδο», εξέφρασε το βράδυ του Σαββάτου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας σε εκδήλωση για τη νεολαία στη Θεσσαλονίκη.

Δεύτερη στον κόσμο η Ελλάδα στις «γαλάζιες σημαίες»!



Δεύτερη στον κόσμο η Ελλάδα στις «γαλάζιες σημαίες»!
Η Ελλάδα κατέκτησε τη δεύτερη θέση στον κόσμο ανάμεσα σε 48 χώρες, σε ότι αφορά τις πιο καθαρές ακτές. Για την ακρίβεια «κέρδισε» 394 γαλάζιες σημαίες για τις παραλίες και άλλες 9 για τις μαρίνες της.  

Ανασύσταση του ΠΑΣΟΚ από τις 18 Ιουνίου

Ανασύσταση του ΠΑΣΟΚ από τις 18 Ιουνίου  «Πρέπει να δώσουμε τόπο στους νέους ανθρώπους», δηλώνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μία εβδομάδα πριν από την παρουσίαση του πλήρους σχεδίου του για την ανασύσταση και τις αλλαγές εκ βάθρων του ΠΑΣΟΚ. Το βράδυ των επαναληπτικών εκλογών ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ έχει άλλωστε αποφασίσει  νααποχωριστεί τη «γενιά του Πολυτεχνείου», ώστε το κόμμα του «να πρωτοπορήσει προωθώντας τη διαδικασία της

Δέκα συμβουλές για κοιλιακούς... φέτες!

Το Καλοκαίρι είναι η εποχή που απαιτεί καλλίγραμμα σώματα και αιθέριες παρουσίες και αυτό δεν αφορά μόνο τις γυναίκες, αλλά και τους άνδρες. Τι χρειάζεται όμως για να έχει ένας άνδρας καλοσχηματισμένους κοιλιακούς; Πως διώχνει κανείς το

Οικογενειακή υπόθεση η επίσκεψη Βενιζέλου στην Θεσσαλονίκη



Οικογενειακή υπόθεση η επίσκεψη Βενιζέλου στην Θεσσαλονίκη
Οικογενειακό «άρωμα» έχει η επίσκεψη του Ευάγγελου Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη καθώς στο πλευρό του βρίσκονται διαρκώς η σύζυγός του και η κόρη του, Ελβίνα.

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 8 ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

Επιστολή με 8 προτάσεις για την επίτευξη συμφωνίας με σκοπό διακυβέρνηση εθνικής συνευθύνης αναμένεται να στείλει την Κυριακή στους πολιτικούς αρχηγούς ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος έστρεψε τα βέλη του εναντίον της Ν.Δ. και του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Οπως δήλωσε ο ίδιος, κατά την ομιλία του σε συγκέντρωση κομματικών στελεχών από τη Βόρεια Ελλάδα, που έγινε στο κινηματοθέατρο «Ολύμπιον», οι οκτώ προτάσεις είναι οι εξής:

Απεβίωσε η Ζωρζ Σαρή


Έφυγε από τη ζωή στα 87 της χρόνια η συγγραφέας και ηθοποιός Ζώρζ Σαρή. Η κηδεία της θα γίνει την Τρίτη 12/6 από το Α' Νεκροταφείο.
Η Ζωρζ Σαρή γεννήθηκε το 1925 στην Αθήνα από Μικρασιάτη πατέρα και Γαλλίδα μητέρα. Από πολύ μικρή ασχολήθηκε με το θέατρο, με δάσκαλο το Βασίλη Ρώτα, ενώ στα χρόνια της Κατοχής, φοίτησε στη Δραματική Σχολή του Ροντήρη.
Στον πόλεμο συμμετείχε στην Αντίσταση και την ΕΠΟΝ. Το '47 έφυγε εξόριστη στο Παρίσι, αλλά συνέχισε τις σπουδές της στη σχολή του Σαρλ Νιτλέν. Στη γαλλική πρωτεύουσα γνώρισε και παντρεύτηκε τον Αιγυπτιώτη χειρούργο Μάρκελλο Καρακώστα, από τον οποίο απέκτησε δυό παιδιά. Το 1962 επέστρεψε στην Ελλάδα και άρχισε να εμφανίζεται στο θέατρο και τον κινηματογράφο μέχρι το 1967.

Προσοχή ήλιος: χρήσιμος οδηγός για ασφαλή ηλιοθεραπεία


Το καλοκαίρι έφθασε πλέον και τυπικά και οι περισσότεροι από εμάς έχουμε αρχίσει τις αποδράσεις στις παραλίες ή τουλάχιστον ονειρευόμαστε να ξεκλέψουμε λίγο χρόνο από τις καθημερινές υποχρεώσεις για μια βουτιά και λίγη ηλιοθεραπεία. Αν και ο ήλιος είναι πηγή ζωής, η έκθεση σε αυτόν πρέπει να γίνεται με μέτρο και τηρώντας ορισμένους κανόνες, ώστε να αποφύγουμε άμεσες και απώτερες βλαπτικές συνέπειες.

Σαμαράς: "Η εισβολή των παρανόμων θα τελειώσει"


Σαμαράς: "Η εισβολή των παρανόμων θα τελειώσει" : Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, κατά την επίσκεψή του στον Αγιο Παντελεήμονα, δεσμεύτηκε για την προσπάθεια του να
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, κατά την επίσκεψή του στον Αγιο Παντελεήμονα, δεσμεύτηκε για την προσπάθεια του να "ξαναβρούμε τις γειτονιές που ξέραμε".
Στη διάρκεια της επίσκεψής του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι και του περιέγραψαν με μελανά χρώματα την κατάσταση την οποία βιώνουν καθημερινά, ζητώντας του παράλληλα να αναλάβει πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης και της εγκληματικότητας.

Οι αυτοδικίες αυξάνονται Οι Έλληνες πήραν τα άρματα!



Οι Έλληνες πήραν τα όπλα! Πώς αλλιώς θα μπορούσε να εξηγήσει κανείς το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή στη χώρα μας κυκλοφορούν πάνω από 1.000.000 όπλα; 

Φυσικά, δεν πρόκειται για κυνηγούς, καθώς οι δηλωμένοι κυνηγοί ανέρχονται σε κάτι παραπάνω από 200.000 και συνεπώς παραμένει ένα μεγάλο ερώτημα γιατί το κράτος χορηγεί σε όλους άδεια κατοχής όπλου και για ποιον λόγο οι πολίτες τα αγοράζουν και τα κρατούν σπίτια τους… 

Στο «σφυρί» ένας από τους πρώτους υπολογιστές Apple


Μόλις 200 Apple 1 κατασκευάστηκαν
Ένας από τους πρώτους υπολογιστές Apple, που κατασκευάστηκαν από τον ίδιο τον Στιβ Bόζνιακ στο γκαράζ του πατρικού του Στιβ Τζομπς, ετοιμάζεται να βγει σύντομα σε δημοπρασία και η τιμή του αναμένεται να φτάσει τα 180.000 δολάρια.
Η ιστορική ηλεκτρονική συσκευή παρουσιάστηκε στον οίκο δημοπρασιών Sotheby's της Νέας Υόρκης, μεταξύ άλλων αντικειμένων, τα οποία θα γίνουν διαθέσιμα προς πώληση στις 15 Ιουνίου.
Πρόκειται για τον Apple 1, ο οποίος διατέθηκε για πρώτη φορά στο κοινό το 1976 προς 666,66 δολάρια.

Δεν τον βρήκε η Αστυνομία, αλλά... Πάει εισαγγελέα, μηνύει Κανέλλη - Δούρου ο Κασιδιάρης


 

Μετά τη λήξη της αυτόφωρης διαδικασίας τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, όχι μόνο ετοιμάζεται να διαβεί το κατώφλι του αρμόδιου Εισαγγελέα, προκειμένου να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία, αλλά ταυτόχρονα να περάσει στην αντεπίθεση, μηνύοντας την Λιάνα Κανέλλη και την Ρένα Δούρου.