Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Μαραθώνια συνεδρίαση της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία δεν μετέχει ο Αλ.Τσίπρας

Στην «κλειστή» στους δημοσιογράφους ,συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία δεν μετείχε  ο Αλέξης Τσίπρας και η οποία διήρκησε πέντε ώρες συζητήθηκαν τα πάντα: από τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης και όσα θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός την Κυριακή στη Βουλή μέχρι το

Καγκελάριος Αυστρίας: Ούτε ευρώ χάρισμα στην Ελλάδα αλλά πρέπει να την κρατήσουμε "εντός"

«Θα πρέπει να γλιτώσουμε την Ελλάδα και την Ευρώπη από την επιλογή ενός Grexit» τονίζει ο καγκελάριος της Αυστρίας, Βέρνερ Φάιμαν -ενόψει και των συνομιλιών που θα έχει μεθαύριο Δευτέρα στη Βιέννη με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα- σε συνέντευξή του στην αυστριακή εφημερίδα «Κουρίρ» που θα δημοσιευθεί στην

Βαλαβάνη προς φοροφυγάδες: Επισκεφθείτε την εφορία πριν σας... "επισκεφθεί" εκείνη

Σκληρά μέτρα κατά της φοροδιαφυγής που θα φτάνουν ακόμα και στη δέσμευση ή και κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων που δεν θα δηλώνονται στο περιουσιολόγιο αναμένεται να εξαγγείλει η κυβέρνηση μέ στόχο την αύξηση των εσόδων του κράτους και τον περιορισμό της παραοικονομίας.

Πρόεδρος της Eurobank ο Νίκος Καραμούζης

Στη Eurobank επιστρέφει ο Νίκος Καραμούζης αναλαμβάνοντας χρέη προέδρου μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και της καναδικής Fairfax που συμμετέχει στη Eurobank Properties.  
Τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου παίρνει ο κ. Φωκίων Καραβίας. 
Αξίζει να σημειωθεί πως τις προηγούμενες μέρες

Γιώργος Παπανδρέου: Θα στηρίξουμε την κυβέρνηση

Ο Γιώργος Παπανδρέου πρωτη Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΚΙΔΗΣΟ ενόψει του Συνεδρίου του, τόνισε ότι θα στηρίξει τις προσπάθειες της κυβέρνησης Τσίπρα για ελάφρυνση, κούρεμα ή διαπραγμάτευση του χρέους, ενώ δεν παρέλειψε να επιτεθεί στην κυβέρνηση Σαμαρά:

Διεθνη "Βόμβα" Ολάντ: Υπάρχει λύση και λέγεται... πόλεμος!

Άκαρπη αποδείχτηκε η συνάντηση του Προέδρου της γαλλικής δημοκρατίας Φρανσουά Ολάντ, της Καγκελαρίου Γερμανίας Άνγκελ Μέρκελ και του Προέδρου της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν.
"Σκέπτομαι πως είναι μία από τις τελευταίες ευκαιρίες

Το "τιτίβισμα" του Κουβέλη για τις διαπραγματεύσεις

«Η διαπραγμάτευση που κάνει η κυβέρνηση είναι κρίσιμη και αφορά τη χώρα και όχι μόνο τους ψηφοφόρους που την ψήφισαν". Αυτό το μήνυμα έγραψε, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης

Die Zeit: τα 700 email φωτιά για τις σχέσεις Ρωσίας–Ελλάδας

Ένα άκρως ενδιαφέρον ρεπορτάζ για την προσπάθεια ισχυρών Ρώσων να διασπάσουν την Ε.Ε. αναζητώντας Δούρειο Ίππο και εμπλέκοντας και την Ελλάδα και Έλληνες πολιτικούς, δημοσιεύει η γερμανική εφημερίδα Die Zeit.
Ρώσοι ολιγάρχες, όπως ο Μαλοφέγιεφ και ιδεολόγοι, όπως ο

Επανασύσταση των ΜΟΜΑ εξήγγειλε ο Υπ. Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος

Την επανασύσταση των ΜΟΜΑ (Μικτές Ομάδες Μηχανημάτων Ανασυγκροτήσεως) ανακοίνωσε από τον Έβρο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος περιόδευσε στις πληγείσες περιοχές και ειδικότερα στα Λαγυνά και τον Πόρο. Ο κ. Καμμένος σε δηλώσεις του και απευθυνόμενος σε πολίτες τόνισε ότι ο

Τομέας Γυναικών ΠΑΣΟΚ: Συλλυπητήρια για το χαμό της Μαρίας Κυπριωτάκη-Περράκη

Ο Τομέας Γυναικών ΠΑΣΟΚ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για το χαμό της Μαρίας Κυπριωτάκη-Περράκη, πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, η οποία έφυγε από τη ζωή σήμερα σε ηλικία 82 ετών.
Η Μαρία Κυπριωτάκη-Περράκη υπήρξε ένα από τα ιδρυτικά μέλη του κόμματος, ενώ διετέλεσε Γραμματέας του Τομέα Γυναικών

Οι δελφίνοι, ο Καραμανλής και ο Σαμαράς

Υπό τη σκιά των σεναρίων για έναρξη των διαδικασιών διαδοχής στην ηγεσία της ΝΔ, η οποία θα ξεκινήσει, όπως εκτιμάται εάν επέλθει συμβιβασμός της κυβέρνησης με τους εταίρους και πιστωτές, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επέστρεψε στην εποχή των «μυστικών δείπνων» και των

Πυρά από την πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μ. Μπόλαρη κατά του Γ.Βαρουφάκη

Πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και στέλεχος της Π.Γ «πυροβολεί» τον «κοσμοπολίτη» Γ. Βαρουφάκη  αλλά και τον «σύντροφο»  Ν.Φίλη και διαπιστώνει πως «τώρα αρχίζουν οι μαγκιές και οι μονομερείς ενέργειες σε βάρος κρίσιμων θέσεων και κομματικών αποφάσεων του ΣΥΡΙΖΑ.

Σημίτης: Οι αγορές έχουν κερδίσει έδαφος

Άρθρο του  Κώστα Σημίτη φιλοξενεί σήμερα η εφημερίδα των Συντακτών. Ο πρώην πρωθυπουργός αναφέρεται στην ισορροπία μεταξύ της εξουσίας των αγορών και της Ε.Ε. Ειδικότερα, μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής:
"Οι συζητήσεις που πραγματοποιούνται μεταξύ της νέας

Αλλαγή φρουράς στην ηγεσία του ΣΔΟΕ: Στασινόπουλος φεύγει, Δάνης έρχεται...

Έγινε αποδεκτή από την ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών η παραίτηση του κ. Στέλιου Στασινόπουλου Ειδικού Γραμματέα του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ).
Νέος Ειδικός Γραμματέας αναλαμβάνει