Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Βρέθηκε νεκρός ο Μπάλντοκ του Παναθηναϊκού!

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς ο Τζορτζ Μπάλντοκ βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του.

  Γράφουν Αντωνης Κοτσακας - Χάρης Τσιόκας : Πρόταση για την εκλογή Προέδρου - Ο εξουσιοδοτικος,άνευ όρων,τρόπος εκλογής προέδρων ρευστοποιεί τα κόμματα ,τα αποσυνδέει από τις σύγχρονες κοινωνικές και παραγωγικές ανάγκες

Το πολιτικό σκηνικό στη χώρα μας έχει αλλάξει . Υπάρχει πλέον η παραδοχή και από το σύνολο των δημοσιολογούντων ότι έχει επέλθει ρευστοποίηση .

Εκλογές ΠαΣοΚ: Επίθεση Δούκα σε Ανδρουλάκη με αφορμή το debate

«Προσχηματικός ο διάλογος, δεν τηρεί τις δεσμεύσεις του» αναφέρει μεταξύ άλλων το επιτελείο του Χάρη Δούκα με αφορμή την ακύρωση του debate με τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Άννα Διαμαντοπούλου: Δεν θα στηρίξω κανέναν υποψήφιο στον δεύτερο γύρο

Συνάντηση με τους δύο «μονομάχους» για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, είχε σήμερα, στο γραφείο της, η Άννα Διαμαντοπούλου.

Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Δεν θα γίνει το debate Ανδρουλάκη – Δούκα

 

Δεν θα γίνει όπως όλα δείχνουν το debate ανάμεσα στον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Χάρη Δούκα ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών για νέο Πρόεδρο στο ΠΑΣΟΚ.

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Φάμελλος κατέθεσε εππίσημα υποψηφιότητα με 117 υπογραφές

«Ηυποψηφιότητά μου, αλλά και υποβολή της σήμερα, αποδεικνύει ότι μπορεί να υπάρχει ενότητα στον ΣΥΡΙΖΑ» αναναφέρει μεταξύ άλλων σε δήλωσή του ο Σωκράτης Φάμελλος.

Παύλος Γερουλάνος στον ΑΝΤ1: Η “καθοδήγηση” ψηφοφόρων θα ήταν προσβλητική – Προέχει η ενότητα