Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Τσίπρας σε Παυλόπουλο: Τα νέα είναι καλά, καταλήξαμε σε συμφωνία

Live -Τσίπρας σε Παυλόπουλο: Τα νέα είναι καλά, καταλήξαμε σε συμφωνίαΟλοκληρώθηκε η τηλεφωνική επικοινωνία Ζάεφ-Τσίπρα με την οποία οριστικοποιείται η συμφωνία των δύο χωρών για το όνομα των Σκοπίων.
Συνάντηση με Παυλόπουλο και διάγγελμα

Κωνσταντινόπουλος σε Δανέλλη: Η πόρτα είναι ανοιχτή

Εμφύλιος στο ΚΙΝΑΛ -Κωνσταντινόπουλος σε Δανέλλη: Η πόρτα είναι ανοιχτήΣφοδρή επίθεση κατά του βουλευτή του Ποταμιού Σπύρου Δανέλλη εξαπέλυσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος επί της ουσίας έδειξε την πόρτα εξόδου από το Κίνημα Αλλαγής.

Μίλησαν στο τηλέφωνο Τσίπρας-Ζάεφ -Στον Παυλόπουλο ο πρωθυπουργός

Ο Αλέξης Τσίπρας με τον Σκοπιανό ομόλογό του Ζόραν ΖάεφΟλοκληρώθηκε η τηλεφωνική επικοινωνία Ζάεφ-Τσίπρα με την οποία οριστικοποιείται η συμφωνία των δύο χωρών για το όνομα των Σκοπίων.
Συνάντηση με Παυλόπουλο και διάγγελμα

ΟΑΕΔ: Αναρτήθηκαν οι πίνακες για τις 5.066 θέσεις εργασίας στην αντιπυρική προστασία - Τι πρέπει να γνωρίζετε


Αναρτήθηκαν στη διαδικτυακή πύλη του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), στη διεύθυνση www.oaed.gr και στην ενότητα «Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα», οι πίνακες για το πρόγραμμα κοινωφελούς

Βενιζέλος για Καμμένο: Δεν μπορεί να εμφανίζεται ως αδιάφορος, δήθεν υπερπατριώτης

Αποτέλεσμα εικόνας για Βενιζέλος για ΚαμμένοΠαρέμβαση για τις ραγδαίες εξελίξεις στο σκοπιανό έκανε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, από το συνέδριο του Κύκλου Ιδεών «Η Ελλάδα Μετά ΙΙ», το οποίο διεξάγεται στο Κάραβελ για δεύτερη ημέρα.
Ολόκληρη η παρέμβαση:

Εντατικοί έλεγχοι σε φορτηγά διακίνησης αγροτικών προϊόντων

Αποτέλεσμα εικόνας για φορτηγά διακίνησης αγροτικών προϊόντων
Ελέγχους σε φορτηγά οχήματα διακίνησης νωπών φρούτων και λαχανικών σε όλη τη χώρα ξεκίνησαν οι αρμόδιες υπηρεσίες και οι λεπτομέρειες επί των ευρημάτων θα ανακοινωθούν συνολικά μετά την ολοκλήρωση των ελέγχων.

Σύμβαση με πιστοποιητή για βιοκτηνοτρόφους ως 28/6

Αποτέλεσμα εικόνας για βιοκτηνοτρόφουςΜέχρι τις 28 Ιουνίου θα πρέπει να έχουν συνάψει σύμβαση με Οργανισμό Ελέγχου και Πιστοποίησης οι δικαιούχοι της Βιολογικής Κτηνοτροφίας («νεοεισερχόμενοι») και έως 1η Σεπτεμβρίου με γεωπόνο Σύμβουλο, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Σε εκκρεμότητα η δήλωση ΟΣΔΕ για το 15% των παραγωγών

Αποτέλεσμα εικόνας για Σε εκκρεμότητα η δήλωση ΟΣΔΕ για το 15% των παραγωγώνΈνα ποσοστό αγροτών κοντά στο 15% δεν έχει ακόμα υποβάλει τη φετινή δήλωση ΟΣΔΕ, σύμφωνα με τα στοιχεία, με τον ΟΠΕΚΕΠΕ να υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ότι την Παρασκευή 15 Ιουνίου λήγει οριστικά η προθεσμία υποβολής της ενιαίας αίτησης ενίσχυσης 2018.

Από εθνικούς πόρους επιπλέον 314 εκατ. για εξισωτική αποζημίωση 2018-2020

Αποτέλεσμα εικόνας για Αγροτικής ΑνάπτυξηςΠρόσθετη εθνική χρηματοδότηση 314 εκατ. ευρώ για την εξισωτική αποζημίωση 2018-2020 προβλέπει μεταξύ άλλων η 3η κατά σειρά τροποποίηση των Προγραμμάτων Αγροτικής ΑνάπτυξηςΌπως φαίνεται, έχει «στεγνώσει» ο κοινοτικός προϋπολογισμός των Προγραμμάτων οπότε

Διάγγελμα Τσίπρα απόψε -Το απόγευμα το τηλεφώνημα με Ζάεφ

Αποτέλεσμα εικόνας για Διάγγελμα Τσίπρα απόψε -ΤΓια το απόγευμα μεταφέρεται το δεύτερο και τελικό επί της συμφωνίας τηλεφώνημα Τσίπρα-Ζάεφ, ενώ οι εξελίξεις στο εσωτερικό είναι ραγδαίες.Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το τηλεφώνημα ανάμεσα στους δύο πρωθυπουργούς θα πραγματοποιηθεί τελικά το απόγευμα

Θρήνος στην οικογένεια του Αρη: «Εφυγε» ο Βουρτζούμης

Θρήνος στην οικογένεια του Αρη: «Εφυγε» ο ΒουρτζούμηςΠένθος στην οικογένεια του Άρη και τον χώρο του μπάσκετ.Ο επί σειρά ετών μάνατζερ των «κίτρινων», Βασίλης Βουρτζούμης, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 51 ετών.

Βόρεια Μακεδονία, μακεδονική γλώσσα -Δείτε τι περιλαμβάνει η συμφωνία

Βόρεια Μακεδονία, μακεδονική γλώσσα -Δείτε τι περιλαμβάνει η συμφωνίαΌλα δείχνουν ότι οι πρωθυπουργοί Ελλάδας και Σκοπίων συμφώνησαν στο όνομα «Βόρεια Μακεδονία» (Severna Makedonija - Republic of North Macedonia), το οποίο θα εγκριθεί έπειτα από συνταγματική αναθεώρηση στα Σκόπια

328 προσλήψεις σε ΔΕΗ - ΔΕΔΔΗΕ

Αποτέλεσμα εικόνας για 328 προσλήψεις σε ΔΕΗ - Î”Î•Î”Î”Î—Î•Ο τομέας της ενέργειας αναδεικνύεται, αυτή την περίοδο, σε ισχυρό πυλώνα προσλήψεων.Σε διαδικασία επιλογής προσωπικού βρίσκονται ο ΔΕΔΔΗΕ (7Κ/2018) και διάφοροι σταθμοί της ΔΕΗ.
Συνολικά, θα προσληφθούν 328 μόνιμοι και εποχικοί.
Μέσω των νέων διαδικασιών, θα επιλεγούν:

Καμμένος: Η θέση των ΑΝΕΛ για το Σκοπιανό δεν μπαίνει σε διαπραγμάτευση- Δεν θα ψηφίσουμε τη συμφωνία- Θα διαγραφεί όποιος την υπερψηφίσει

"Οι ΑΝΕΛ δεν θα ψηφίσουν τη συμφωνία" τόνισε ο Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στα γραφεία του κόμματός του, καλώντας μάλιστα και τα άλλα κόμματα και συγκεκριμένα τη ΝΔ να ξεκαθαρίσει τη στάση της.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΜΑΝΩΛΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ


Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΝΩΛΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ
Ο νέος Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης θα επισκεφθεί την Τρίτη 12-06-2018 το Κιλκίς.
Το πρόγραμμα επίσκεψης  του Γραμματέα έχει ως εξής: