Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Το Άρης-ΑΕΚ με την «γλώσσα» των αριθμών

Άρης και ΑΕΚ θα αναμετρηθούν το Σάββατο στο "Nick Galis Hall", στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Basket League και ο ΕΣΑΚΕ παρουσίασε αναλυτικά όλα τα στατιστικά στοιχεία από τις αναμετρήσεις των δύο ομάδων.

Προκήρυξη για 99 θέσεις στο νοσοκομείο "Παπαγεωργίου"

Προκήρυξη για 99 θέσεις στο νοσοκομείο "Παπαγεωργίου"Την κάλυψη 99 κενών θέσεων στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Παπαγεωργίου» δρομολογεί το ΑΣΕΠ, καθώς απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η σχετική προκήρυξη 14Κ/2017.

Bαγγέλης Βενιζέλος : Kάντε ότι θέλετε, αλλά μη με εκθέσετε...!!

Βενιζέλος: Δεν θα μπω στα ψηφοδέλτια της ΝΔ«Κάντε ό,τι θέλετε, αλλά φροντίστε να μην με εκθέσετε». Αυτή τη φράση φέρεται να είπε –σύμφωνα με τη σημερινή έκδοση της εφημερίδας «Παραπολιτικά»- ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε σύσκεψη που πραγματοποίησε με τους πολιτικούς του φίλους στη

Ισορροπεί ψηλά το αγελαδινό γάλα με στήριξη από την αγορά της Κίνας

Αποτέλεσμα εικόνας για ageladesΤαβάνι έχουν πιάσει οι τιµές γαλακτοκοµικών προϊόντων, σύµφωνα µε τις εκτιµήσεις της ολλανδικής τράπεζας Rabobank. Οι χώρες εξαγωγής απάντησαν στις καλύτερες τιµές µε αύξηση των παραγόµενων ποσοτήτων, που όπως φαίνεται δεν πίεσαν προς τα κάτω τις τιµές.

Θεοδωράκης: “Καμιά βεντέτα με την Γεννηματά

Γεννηματά, Θεοδωράκης, ΚαμίνηςΓια την Κεντροαριστερά και τις... “βεντέτες” μίλησε ο πρόεδρος του Ποταμιού και υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα, Σταύρος Θεοδωράκης“Χρειαζόμαστε ανανέωση και αναγέννηση της προοδευτικής παράταξης με ένα νέο δυνατό Κίνημα που θα

Γεννηματά: Δεν καταλαβαίνω από τις επιθέσεις ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΑΝΕΛ

"Κάθε μέρα κλιμακώνονται οι προσωπικές επιθέσεις που δέχομαι από τους ΣYΡIZΑ ΑΝΕΛ, τη ΝΔ και τους καλοθελητές τους. Τους απαντώ: Δεν καταλαβαίνω από αυτά. Οι επιθέσεις με δυναμώνουν". Αυτό τόνισε,

Παρέμβαση Σημίτη για τις εκλογές στην κεντροαριστερά: Οι αρχηγοί ανήκουν στο παρελθόν

Ποιος θέλει να δώσει «συγχωροχάρτι» στον ΣημίτηΤις ανοιχτές διαδικασίες για την ανάδειξη ηγεσίας στον νέο φορέα της κεντροαριστεράς στηρίζει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης και επιμένει ότι απαιτούνται υπέρβαση και ανατροπή.

Καρχιμάκης ''καρφώνει'' ΣΥΡΙΖΑ και Καραμανλή

Μιχ. Καρχιμάκης: Η πιο χυδαία αποστασία και εκτροπήΤΣΙΡΩΝΗΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ: TO MNHMONIO ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣMA TΗΣ ΦΑΥΛΟΤΗΤΑΣ.
Ο Υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ,κ.Τσιρώνης σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό realfm και στην εκπομπή Καμπουράκη-Λυριτζή.
ΟΜΟΛΟΓΕΙ.
ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΦΑΥΛΟΤΗΤΑΣ.