Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Δήλωση του Αλέξη Τσίπρα μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Ο Τσίπρας ενημερώνει τη Βουλή για τα ονόματα του «απόρρητου» φακέλου της ΑΔΑΕ

Ραγδαίες είναι οι πολιτικές εξελίξεις γύρω από την υπόθεση των παρακολουθήσ
εων με τον ΣΥΡΙΖΑ να ανεβάζει τους τόνους στα ύψη και να γνωστοποιεί συγκεκριμένα ονόματα στις ανώτατες πολιτειακές Αρχές.

Ο φάκελος - "φωτιά" που πήρε ο Τσίπρας από την ΑΔΑΕ

Με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας συναντάται στις 6 το απόγευμα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Τι σημαίνει η δήλωσή του "το φως νίκησε το σκοτάδι"

Συνάντηση Τσίπρα - Σακελλαροπούλου την Τρίτη

Συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, θα έχει την Τρίτη (24/1) στις 18:00, ο Αλέξης Τσίπρας.

Στα γραφεία της ΑΔΑΕ ο Αλέξης Τσίπρας - Θα συναντηθεί με Ράμμο

Τον πρόεδρο Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Χρήστο Ράμμο, θα επισκεφτεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας στις 10:30 στα γραφεία της αρχής.

Η χημεία των τεσσάρων στον ΣΥΡΙΖΑ

Και όμως, ένα όργανο που δεν προβλέπεται από το καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ, με εκπροσώπους από τις τέσσερις «φυλές» του κόμματος, διαμορφώνει αυτή την περίοδο, σε μεγάλο βαθμό, τη στρατηγική της Κουμουνδούρου. Από εκεί βγήκε άλλωστε πολύ νωρίς το βασικό προεκλογικό σύνθημα:

Νοσοκομεία: Τριτοκοσμικές σκηνές στις εφημερίες - Συναγερμός για τα ράντζα στο υπ. Υγείας

Κατά 30% αυξήθηκαν οι εισαγωγές στα νοσοκομεία λόγω των ιώσεων του αναπνευστικού τις τελευταίες εβδομάδες. Αν και το πρόβλημα είχε προβλεφθεί και ήταν αναμενόμενο, το υπουργείο Υγείας θα θέσει σε εφαρμογή το πλάνο εκτάκτου ανάγκης στις... αρχές Φεβρουαρίου.