Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Μανιάτης – Φώφη - Μώραλης, μαζί στον Πειραιά (13/5/2014)

Συνάντηση του Υπουργού ΠΕΚΑ, Γιάννη Μανιάτη και της αναπληρώτριας Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Φώφης Γεννηματά, με τον υποψήφιο Δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, χθες βράδυ σε ταβέρνα του Πειραιά, παρουσία αρκετών ακόμη στελεχών του ΠΑΣΟΚ.
Όπως διακρίνεται και στις φωτογραφίες, τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ λίγες ημέρες πριν από τις Δημοτικές εκλογές της

Κωνσταντινόπουλος: «Μάλλον έγινε χορηγός του ΣΥΡΙΖΑ ο Πάγκαλος»

Απαράδεκτες και προκληκτικές χαρακτηρίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος τις σημερινές δηλώσεις του Θόδωρου Πάγκαλου τόσο για τον Μανώλη Γλέζο, όσο και για την Ρένα Δούρου.
«Δεν ξέρω αν θα ψηφίσει ΝΔ ή Ποτάμι, αλλά μάλλον έγινε

Καρχιμάκης: «Μυστική συμφωνία Σαμαρά με Μπαρόζο για την Πρωθυπουργία»

Ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, μίλησε στο HOT DOC radio και στον Κώστα Βαξεβάνη για την αποκάλυψη των Financial Times.   «Πρωτοφανή τα όσα αποκαλύφθηκαν για την επέμβαση εξωτερικού παράγοντα με σύγχρονους όρους στα εσωτερικά της χώρας στην Ελλάδα» δήλωσε συγκεκριμένα ο κ. Καρχιμάκης για την αποκάλυψη των Financial Times σχετικά με τη Σύνοδο των Καννών. Ο πρώην γραμματέας

Νέες Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες θα παρέχει ο ΕΛΓΑ στους αγρότες

Συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου ΟικονομικώνΝέες Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες θα παρέχει ο ΕΛΓΑ προς τους αγρότες ύστερα από συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών

Ο Γιάννης Κούτρας κρατούμενος στο Α.Τ. Λευκού Πύργου...

Λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Γιάννης Κούτρας οδηγήθηκε από αστυνομικούς στο Αστυνομικό Τμήμα του Λευκού Πύργου και. αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη διαδικασία σύλληψης του.

Καμίνης: Κόλαφος για τη δημοκρατία εάν μπει η Χρυσή Αυγή στον β΄γύρο

Σοβαρό πλήγμα όχι μόνο για τον δήμο αλλά και για τη δημοκρατία, τους θεσμούς και το πολιτικό σύστημα, χαρακτήρισε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο ραδιόφωνο του ΒΗΜΑ FM ενδεχόμενη επικράτηση στο β΄γύρο των δημοτικών

Βενιζέλος: Θα μιλήσω όταν έρθει η ώρα για τις Κάννες

Συνάντηση με τον επίτροπο επί των οικονομικών Σιμ Κάλλας είχε στο περιθώριο του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων στις Βρυξέλλες, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός εξωτερικών Ε. Βενιζέλος.
Μιλώντας πριν λίγη ώρα στον τύπο επεσήμανε πως μεταξύ των θεμάτων που συζήτησε με τον επίτροπο Κάλλας ήταν και η

Πρόκληση Νταβούτογλου: Δεν οφείλουμε αποζημίωση σε μία χώρα που δεν αναγνωρίζουμε

Η Τουρκία δεν έχει κανένα σχέδιο να καταβάλει 90 εκατ. ευρώ στην Κύπρο, όπως προβλέπει η απόφαση την οποία έλαβε χθες το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ) του Συμβουλίου της Ευρώπης, δήλωσε την Τρίτη ο υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου.
Τα χρήματα, με βάση την απόφαση του ΕΔΑΔ, οφείλονται από την

Η εφορία αγριεύει: Αυτόματες και απροειδοποίητες κατασχέσεις για φορολογικές οφειλές

Με συνοπτικές διαδικασίες θα εισπράττονται πλέον τα ληξιπρόθεσμα χρέη, καθώς η εφορία ενισχύει το οπλοστάσιό της στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής, με νέες ελεγκτικές μεθόδους και νέα ηλεκτρονικά εργαλεία.
Σύμφωνα με το πρώτο και μοναδικό για την ελληνική περίπτωση, Επιχειρησιακό Σχέδιο της γγ Δημοσίων Εσόδων για τα έτη

Κυριάκος Πιερρακάκης: Να εμπνεύσουμε την κοινωνία ξανά

Ό,τι δεν πέτυχαν άλλοι κι άλλοι κατάφερε ο νεαρός επιστήμονας και υποψήφιος ευρωβουλευτής με την «Ελιά», Κυριάκος Πιερρακάκης. Στην κεντρική προεκλογική του ομιλία χθες το απόγευμα, γέμισε ολόκληρο το αμφιθέατρο του 9,84 στο Γκάζι, με ανθρώπους κάθε ηλικίας, από μέλη του υπουργικού συμβουλίου και βουλευτές, ως νέους επιστήμονες και υποψηφίους για την

Συνέντευξη Χρ. Πάχτα: Η ζωή μας απειλήθηκε από πολιτικές δυνάμεις, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ

Με εικόνες που θυμίζουν «εμφύλιο πόλεμο»-όπως λέει ο ίδιος-περιγράφει την κατάσταση εντός των ορίων του δήμου Αριστοτέλη, ο νυν δήμαρχος, Χρήστος Πάχτας, επιρρίπτοντας ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ.
«Είμαστε ίσως ο μόνος δήμος στον κόσμο που δεν έχει δυνατότητα στις συμβατικές λειτουργίες: να συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο στην έδρα του δήμου κτλ. Διότι κινδυνεύει η ζωή μας» είπε σε

Εντυπωσιακή η Συγκέντρωση του Υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς Παύλου Τονικίδη


Το Κιλκίς ψήφισε: Παύλος Τονικίδης Δήμαρχος, ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ νέα Δημοτική Αρχή! Το μήνυμα της μεγάλης νίκης έστειλε η πρωτοφανής για τα δεδομένα του Κιλκίς χθεσινή κεντρική συγκέντρωση, που πραγματοποιήθηκε με τη παρουσία χιλιάδων Κιλκισιωτών μπροστά στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού.
Η συγκέντρωση χαρακτηρίστηκε απ’ τον παλμό της νεολαίας, που έδωσε δυναμικά το παρόν της, καθώς κι απ’ την μεστή περιεχομένου και

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στη Θεσσαλονίκη

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και Υποψήφιος για την Ευρωβουλή θα μιλήσει τη Πέμπτη

Η μάχη των περιφερειακών εκλογών: Τα φαβορί και οι πιθανοί αντίπαλοι στον β΄ γύρο

Λιγότερο από μια εβδομάδα έχει απομείνει για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και οι προβλέψεις και τα προγνωστικά για τα φαβορί, αλλά και εκείνους που θα περάσουν στον Β' γύρο δίνουν και παίρνουν.
Οι τελευταίες προβλέψεις, που βασίζονται σε φανερές

Προσλήψεις σε λιμενικό και νοσοκομεία δείτε πότε και πως

Συνεχίζουνται οι προσλήψεις στο Δημόσιο, αφού συνεχώς ανοίγουν νέες θέσεις. Συγκεκριμένα μέσα στις επόμενες ημέρες θα δημοσιευτεί η πρώτη φετινή προκήρυξη του Λιμενικού Σώματος, που αφορά στην κατάταξη 110 Δόκιμων Υπαξιωματικών, ενώ και στην Υγεία αναμένεται να γίνουν 1.200 προσλήψεις προσωπικού.
Σε ό,τι αφορά το Λιμενικό έως το τέλος Μαΐου θα βγουν οι προκηρύξεις κατάταξης 9 Τεχνικών Αξιωματικών και 15 Υπαξιωματικών Υγειονομικού, ενώ εντός

Γρηγοράκος: Το ΠΑΣΟΚ θα πάει στη δεύτερη Κυριακή με 100 δημάρχους

Το ΠΑΣΟΚ θα πάρει πάνω από 6% στις εκλογές, είπε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος, μιλώντας σήμερα στο  MEGA.
Εκτίμησε πάντως ότι εάν το κόμμα του πάρει «κάτω από 5% θα υπάρχει πρόβλημα, αλλά πάνω από 5% δε θα υπάρχει πρόβλημα».
Υποστήριξε επίσης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι άλλες δυνάμεις δε θα

Επίθεση ΠΑΣΟΚ σε ΝΔ για το προεκλογικά spot

Σφοδρή επίθεση στη Νέα Δημοκρατία εξαπολύει ο Δημήτρης Καρύδης, γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ με μήλον της έριδος τα «γαλάζια» προεκλογικά σποτ ενόψει των ευρωεκλογών.
Συγκεκριμένα ο κ. Καρύδης με ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook, κάνει λόγο για υποκρισία, παραπλάνηση και κοροϊδία από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας.

Απεβίωσε ο Μπάμπης Αγγουράκης του ΚΚΕ

Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Δευτέρας ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, Μπάμπης Αγγουράκης, ο οποίος νοσηλευόταν στην εντατική μονάδα του Ωνασείου νοσοκομείου, λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας.
Ο Μπάμπης Αγγουράκης ήταν πτυχιούχος του Τμήματος Πληροφορικής στο Πολυτεχνείο Δρέσδης, από όπου πήρε το