Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

ΔΕΗ: Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για το αγροτικό τιμολόγιο

Έως τις 30 Σεπτεμβρίου παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών για το αγροτικό τιμολόγιο, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΔΕΗ.

ΣΥΡΙΖΑ: Καλωσορίζουμε το όψιμο ενδιαφέρον της κυβέρνησης για την εστίαση

«Για όψιμο ενδιαφέρον της κυβέρνησης για τον κλάδο της εστίασης», κάνει λόγο ο τομεάρχης Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης μετά την ανακοίνωση των

Κορονοϊός: Σκέψεις για άνοιγμα της εστίασης μετά την Κυριακή του Πάσχα

Μπορεί το απόγευμα της Πέμπτης (1/4/2021) το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων να ανακοίνωσε μέτρα για την ενίσχυση του κλάδου της εστίασης, που πλήττεται από την πανδημία του κορονοϊού, όμως το άνοιγμά της καθυστερεί αρκετά.

Νίκος Ανδρουλάκης : Η κυβέρνηση να απαντήσει γιατί πήρε 2 εκατομμύρια λιγότερα εμβόλια Moderna από όσα μπορούσαμε

Συνέντευξη στο Ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ και το δημοσιογράφο Παύλο Τσίμα έδωσε ο Ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης σχετικά με την πορεία των εμβολιασμών στην Ευρώπη και τη χώρα μας.

Κορονοϊός: 3.491 νέα κρούσματα - 755 οι διασωληνωμένοι - 67 νεκροί σε 24 ώρες

Νέο αρνητικό ρεκόρ στους διασωληνωμένους με κορονοϊό ασθενείς, ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ το απόγευμα της Πέμπτης, ενώ τα ημερήσια κρούσματα παραμένουν σε υψηλά επίπεδα.

ΣΥΡΙΖΑ για Φουρθιώτη: "Τι άλλο τον συνδέει με την κυβέρνηση Μητσοτάκη;"

Ανακοίνωση που ζητά ευθύνες "για τα ψέματα της ΕΛ.ΑΣ και το φιάσκο της φύλαξης Φουρθιώτη" εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ενώ καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δώσει απαντήσεις για την ανάμειξη της κυβέρνησής του.

Πέθανε ο Λάζαρος Αγγέλου

Ο αγαπημένος μας Λάζαρος έφυγε από κοντά μας χθες 31.03.2021 λίγο μετά τις 9 το βράδυ.

Η Σοφία Σακοράφα πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ

Μία γυναίκα, η πρώην παγκόσμια ρεκορντγούμαν του ακοντισμού και νυν βουλευτής του ΜέΡΑ 25, Σοφία Σακοράφα, εξελέγη στη θέση της προέδρου της