Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

Ο Γιώργος Στάσσης είναι ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ

Ο νέος πρόεδρος της ΔΕΗ, Γιώργος Î£Ï„Î¬ÏƒÏƒÎ·Ï‚Ο Γιώργος Στάσσης, μηχανικός, στέλεχος του πολυεθνικού ενεργειακού ομίλου ENEL είναι ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ.

Εθνική Ελλάδας: Σε εποχή Φαν Σιπ θα περάσει η «γαλανόλευκη»

Εθνική Ελλάδας: Σε εποχή Φαν Σιπ θα περάσει η «γαλανόλευκη»Κλείδωσε» ο διάδοχος του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο της εθνικής Ελλάδας, με την ΕΠΟ να αποφασίζει να δώσει την «μπαγκέτα» στον Ολλανδό τεχνικό, Τζον Φαν Σιπ.

Ο Βαρουφάκης ζητά την κατάργηση της 100% προκαταβολής φόρου

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο Βαρουφάκης ζητά την κατάργηση της 100% προκαταβολής φόρουΤην κατάργηση της 100% προκαταβολής φόρου ζητά το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη, ΜέΡΑ 25, τονίζοντας ότι αυτή αποτελεί τη μεγαλύτερη πληγή της ελληνικής οικονομίας.
Ωστόσο, ως υπουργός Οικονομικών, το 2015, ο επικεφαλής του

Παράταση για τις φορολογικές δηλώσεις

Αποτέλεσμα εικόνας για Παράταση για τις φορολογικές δηλώσειςΝα μην αφήσει «στα κρύα του λουτρού» όσους ξεκίνησαν ήδη να συμπληρώνουν τις φορολογικές δηλώσεις τους αποφάσισε το υπουργείο Οικονομικών και δίνει διευκόλυνση μιας ημέρας για

Εγκρίθηκε το φορολογικό νομοσχέδιο με τη μείωση του ΕΝΦΙΑ - «Ναι» επί της αρχής και από τον ΣΥΡΙΖΑ

Εγκρίθηκε το φορολογικό νομοσχέδιο με τη μείωση του ΕΝΦΙΑ - «Ναι» επί της αρχής και από τον ΣΥΡΙΖΑΜε συντριπτική πλειοψηφία εγκρίθηκε επί της αρχής από την Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής το νομοσχέδιο για τη μείωση του ΕΝΦΙΑ και τις νέες ευνοϊκές ρυθμίσεις για το πλαίσιο των 120 δόσεων για οφειλές στο Δημόσιο.

Συντάξεις χηρείας: Αναδρομικά για 90.000 δικαιούχους - Πότε θα καταβληθούν

Με τη σύνταξη Οκτωβρίου θα καταβληθούν τα αναδρομικά στις συντάξεις χηρείας σε περίπου 90.000 δικαιούχους. Με σημαντική καθυστέρηση τον επόμενο μήνα ( τέλος Οκτωβρίου) θα αρχίσει η καταβολή των νέων αυξημένων συντάξεων χηρείας.

Αναστέλλεται η καθημερινή έκδοση της εφημερίδας «Έθνος»

Αναστέλλεται η καθημερινή έκδοση της εφημερίδας «Έθνος»Αναστέλλεται η καθημερινή έκδοση της εφημερίδας «Έθνος».
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Νίκος Παππάς: "Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφραστής της μεγάλης πλειοψηφίας των προοδευτικών πολιτών"

Αποτέλεσμα εικόνας για Νίκος Παππάς: "Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφραστής της μεγάλης πλειοψηφίας των προοδευτικών πολιτών""Δεν φοβόμαστε τον λαό, δεν θεωρούμε ότι θα μολυνθούμε από το μπόλιασμα νέων δυνάμεων" δηλώνει με συνέντευξή του στο News 24/7 και στο διάλογο που ανοίγει για το μέλλον του προοδευτικού χώρου, ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Νότιου

Στη Λάρισα φέτος η εκδήλωση της Χαριλάου Τρικούπη για την 3η του Σεπτέμβρη

Αποτέλεσμα εικόνας για Χαριλάου Τρικούπη για την 3η του ΣεπτέμβρηΠρωτοτυπεί φέτος η Χαριλάου Τρικούπη με την καθιερωμένη εκδήλωση για την επέτειο ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ, στις 3 Σεπτεμβρίου, από τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Τι απαντά η Αχτσιόγλου για τις συντάξεις των 24.000 ευρώ

Αποτέλεσμα εικόνας για Τι απαντά η Αχτσιόγλου για τις συντάξεις των 24.000 ευρώ
«Οι δηλώσεις του υπουργού Εργασίας περί έκδοσης πολύ υψηλών συντάξεων με τον νόμο 4387/2016, αποκρύπτουν σκόπιμα βασικά δεδομένα και δημιουργούν μία παντελώς ψευδή εικόνα για το τι πραγματικά ισχύει». Αυτό αναφέρει η τομεάρχης Εργασίας και

Πέθανε ο πρώην γγ του υπ. Δημόσιας Τάξης Γρ. Τασούλας, σε ηλικία 43 ετών

Αποτέλεσμα εικόνας για Πέθανε ο πρώην γγ του υπ. Δημόσιας Τάξης Γρ. Τασούλας, σε ηλικία 43 ετών
Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 43 ετών ο Γρηγόρης Τασούλας, πρώην γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξεως του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.