Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Κλήρωση Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην αποψινή κλήρωση του Τζόκερ (1917), με το ποσό των 3.200.000 ευρώ να μεταφέρεται στην επόμενη κλήρωση. 

Οι τυχεροί αριθμοί στην σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής:

Στεγαστικό επίδομα: Διπλάσιοι οι δικαιούχοι - ''Ξεκλειδώνει'' η καταβολή

Αποτέλεσμα εικόνας για Στεγαστικό επίδομα: Διπλάσιοι οι δικαιούχοι - ''Ξεκλειδώνει'' η καταβολή
''Ξεκαθαρίζει'' σταδιακά το τοπίο γύρω από την επερχόμενη καταβολή τουεπιδόματος στέγασης.Σύμφωνα με το υπ. Εργασίας, το ατομικό εισοδηματικό όριο ''κλειδώνει'' στις 8.000 ευρώ, όπου αναλόγως θα καταβάλλεται επίδομα στέγασης από

Κογκρέσο: «Μην δώσετε τα F-35 στην Τουρκία, θα τα χρησιμοποιήσει εναντίον της Ελλάδος»

Lockheed Martin F-35Μια δήλωση που συζητήθηκε έντονα στις ΗΠΑ έκανε το μέλος του αμερικανικού Κογκρέσου, Μπραντ Σέρμαν.Μιλώντας στη διάρκεια της συζήτησης για το «πάγωμα» της αποστολής των F-35 στην Τουρκία, ο Σέρμαν απευθύνθηκε στον υπουργό

Μανώλης Χριστοδουλάκης : -Οι στρατηγικές σχέσεις του ΚΙΝΑΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι συμπληρωματικές ή ανταγωνιστικές;

Φωτογραφία του Kyriakos Melas.Το Κίνημα Αλλαγής είναι η νέα μεγάλη δημοκρατική παράταξη του τόπου, με ιστορική συνέχεια και μαζική κοινωνική βάση, που εκφράζει το χώρο της κεντροαριστεράς και της σοσιαλδημοκρατίας. Και καλό είναι όσοι υπαινίσσονται συμπληρωματικές στρατηγικές σχέσεις με το ΣΥΡΙΖΑ και μία δήθεν σοσιαλδημοκρατική στροφή του να μας εξηγήσουν:

Η Κεντροαριστερά απέκτησε τη δική της εκπομπή στο Facebook

Κεντροαριστερά, Facebook,kentroaristera, FacebookΈναν πρωτότυπο και σύγχρονο τρόπο για την προβολή των θέσεων της Κεντροαριστεράς εγκαινίασε, μέσω του Facebook, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και γνωστός γκατζετάκιας, Μάνος Επιτροπάκης.

Πότε ανοίγει τελικά το Α21 για το επίδομα παιδιού

Την επόμενη εβδομάδα ανοίγει, τελικά, η νέα διαδικτυακή πλατφόρμα για την υποβολή της αίτησης για το επίδομα παιδιού.Οι δικαιούχοι του επιδόματος παιδιού 2018, οι οποίοι θα έχουν υποβάλει τη φετινή δήλωση φορολογίας εισοδήματος

Στον θρόνο της η Ρεάλ, 3-1 τη Λίβερπουλ με «διπλό» Μπέιλ

Φωτογραφία: ΕΡΑΣτο «Ολιμπίνσκι» του Κιέβου ο τελικός... έβγαλε πρωταθλήτρια Ευρώπης.Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με σκορ 3-1 στον τελικό του Champions League και στέφθηκε για τρίτη σερί φορά πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Πρόγραμμα απασχόλησης για 400 φοιτητές από την ΕΥΔΑΠ- Ποιοί και πώς συμμετέχουν!

400 θέσεις στην ΕΥΔΑΠ για φοιτητέςΠρόγραμμα για την απασχόληση 400 φοιτητών Γ'βάθμιας Εκπαίδευσης ανακοίνωσε η ΕΥΔΑΠ ΑΕ.
Συγκεκριμένα, αφορά στους θερινούς μήνες Ιουλίου - Αυγούστου 2018, κατά τους οποίους κάθε φοιτητής θα λάβει 456,60 ευρώ για κάθε μήνα.
Σημειώνεται, ότι η εργοδοτική εισφορά για

Η μεγάλη επιστροφή του Ρίτσαρντ Γκιρ στη μικρή οθόνη

Ο Richard Gere στην πρεμιέρα της ταινίας "The Dinner"Ο Ρίτσαρντ Γκιρ θα υποδυθεί έναν βαρόνο των μέσων μαζικής ενημέρωσης σε επερχόμενη δραματική σειρά του BBC με τίτλο "MotherFatherSon".Είναι ο πρώτος τηλεοπτικός ρόλος του ηθοποιού του Χόλιγουντ μετά από περίπου τρεις δεκαετίες. Ο χαρακτήρας του