Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Γιάννης Μηλιός: Η Ελλάδα χρειάζεται διαγραφή χρέους τύπου Γερμανίας το '53

«Δεν υπάρχει εκβιασμός από την πλευρά των δανειστών ικανός να κάνει την ελληνική πλευρά να υποχωρήσει» λέει ο υπεύθυνος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μηλιός, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα.
Ο κ. Μηλιός επιμένει ότι η Ελλάδα χρειάζεται για το χρέος μια λύση

65 CD μυρίζουν φοροδιαφυγή

Το πρωί της Δευτέρας, το κλιμάκιο των 16 ελεγκτών του Κέντρου Ελέγχου Φορολογούμενων Μεγάλου Πλούτου θα συναντηθεί με τον Οικονομικό Εισαγγελέα και θα παραλάβει τα ηλεκτρονικά αρχεία που περιέχονται στα 65 CD, με την έντονη... οσμή φοροδιαφυγής, όπως τουλάχιστον αναφέρουν

Προβάδισμα 2,9 μονάδων για τον ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση

Προβάδισμα 2,9% του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας δείχνει δημοσκόπηση της εταιρείας Interview, που διενεργήθηκε για λογαριασμό της Βεργίνα TV και δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος.
Ειδικότερα τα στοιχεία που προκύπτουν από τη δημοσκόπηση έχουν ως

ΠΑΣΟΚ: Η ρύθμιση για τις 100 δόσεις πρέπει να εφαρμοσθεί κανονικά

«Η εφαρμογή της ρύθμισης που δίνει τη δυνατότητα αποπληρωμής των οφειλών προς το δημόσιο με διακανονισμό έως και 100 δόσεων είναι νόμος του κράτους και πρέπει να εφαρμοσθεί κανονικά» τονίζει, μεταξύ άλλων, το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσηπου εξέδωσε, με αφορμή δημοσιεύματα που θέλουν την τρόικα να ζητεί την απόσυρση της

«Πράσινο φως» για ΑΟΖ Ελλάδας – Αιγύπτου από τη Σύνοδο Κορυφής

Την επίσπευση των διαπραγματεύσεων μεταξύ Ελλάδας-Κύπρου και Αιγύπτου για την οριοθέτηση των μεταξύ τους ΑΟΖ αποφάσισαν οι ηγέτες των τριών χωρών κατά την σημερινή τριμερή Σύνοδο Κορυφής στο Κάιρο.
Συγκεκριμένα το ανακοινωθέν αναφέρει:

Δημοσκόπηση: Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ με 4,6% έναντι της ΝΔ

Δημοσκόπηση της Metron Analysis για την εφημερίδα «Παραπολιτικά» δείχνει προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με 4,6 μονάδες έναντι της Νέας Δημοκρατίας.
Συγκεκριμένα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συγκεντρώνει ποσοστό