Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Χυμός με Αλόη Βέρα - Kaloe Gel

Προτάσεις και λύσεις για τη σωστή διαχείριση των υδάτινων πόρων

Αποτέλεσμα εικόνας για υδατινοι ποροιΣωστή διαχείριση των υδάτινων πόρων στον αγροτικό κλάδο συστήνει στους αγρότες η Ευρωπαϊκή Σύμπραξη για την Καινοτομία (Eip-Agri), ώστε να βελτιστοποιηθεί η απόδοση και η ποιότητα των καλλιεργειών και να μειωθούν οι επιπτώσεις από την κλιματική αλλαγή.

Σε εξέλιξη η συγκομιδή καπνού, με τους παραγωγούς να ελπίζουν σε καλύτερες τιμές

Αποτέλεσμα εικόνας για καπνος παραγωγηΣε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η συγκομιδή καπνού σε όλη τη χώρα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «ΥΧ», η εικόνα –όσον αφορά την ποιότητα, αλλά και την ποσότητα του συγκομιζόμενου προϊόντος– διαφοροποιείται ανάλογα με την περιοχή. Για παράδειγμα, ενώ στη

Καταρχήν συμφωνία Καρυπίδη-Σόουζα για τρία χρόνια!

Με τον Ούγκο Σόουζα συναντήθηκε σήμερα ο Θοδωρής Καρυπίδης, που βρέθηκε στην προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων».Οι δύο άνδρες συζήτησαν στα Τρία-ΠέντεΠηγαδιά και η μέχρι στιγμής συμφωνία τους είναι να

Παύλος Χρηστίδης : Η Φώφη Γεννηματά εργάζεται για να ενώσει την παράταξη και τους Έλληνες

Παύλος Χρηστίδης  : Oι δικαιολογίες τους, δε μπορούν να πείσουν ούτε τους δικούς τους.•Ο μεγάλος στόχος της Φώφης Γεννηματά , από την πρώτη ημέρα εκλογής της, στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, είναι η δημιουργία μιας μεγάλης πλειοψηφικής παράταξης, που θα αλλάξει τους συσχετισμούς πολιτικής ισχύος στην κοινωνία και στη Βουλή.

Μέρκελ: Μη στοχοποιείτε τους Ελληνες - Εχουν τη δική τους αξιοπρέπεια

Το προπύργιο των Σοσιαλδημοκρατών, το Ντόρτμουντ, επέλεξε η Άνγκελα Μέρκελ για να ξεκινήσει τον προεκλογικό της αγώνα, όπως αναφέρει η Deutsche Welle.
Παρ' όλα αυτά ήταν μια εμφάνιση εντός έδρας. Η

Γερνάει και συρρικνώνεται η Ελλάδα: Τι δείχνει μελέτη-σοκ

ilikiwmenoi-thumb-largeΙδιαίτερα ανησυχητικά είναι τα ευρήματα νέας μελέτης για τον πληθυσμό της Ελλάδας, καθώς προβλέπει ότι θα συνεχιστεί η φθίνουσα πορεία έως τα μέσα του αιώνα, εξαιτίας των αρνητικών δημογραφικών εξελίξεων.

Τα έθιμα του Δεκαπενταύγουστου στα νησιά -Τα πανηγύρια που γίνονται

Τα έθιμα του Δεκαπενταύγουστου στα νησιά -Τα πανηγύρια που γίνονται Ο εορτασμός της Παναγιάς στα Δωδεκάνησα, είναι ξεχωριστός, με πανηγύρια σε όλα τα νησιά και σε όλα τα χωριά της Ελλάδας.Τα περισσότερα εξ αυτών έχουν τα δικά τους έθιμα, που κρατούν από γενιά σε γενιά και τα κάνουν ξεχωριστά.

Χρόνης Μακρίδης : Με αλήθεια,συνέπεια και αξιοπιστία στη Νέα Αλλαγή

Χρόνης Μακρίδης : Κι εμείς εδώ ,ο προοδευτικός χώρος ,τι κάνουμε;Καταλαβαίνουμε τα σημάδια των καιρών ή άβουλοι θα προκαλούμε το μοιραίο;Ζούμε ως χώρα μιά μεταβατική περίοδο που την χαρακτηρίζει η στασιμότητα,η απαξίωση των θεσμών,η αποσταθεροποίηση δημοκρατικών κεκτημένων,εργασιακών δεδομένων,η αναξιοπιστία των πολιτικών κομμάτων και η αποθέωση του εθνικολαικισμού.Η κρίση εμπιστοσύνης είναι δομική και μόνο με την αποκατάσταση της αλήθειας και της αξιοπιστίας μπορεί να θεραπευθεί.Ο δρόμος αυτός είναι ο