Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

Τσοβόλας: Κατασκευάστηκε βρώμικο υλικό για να καλύψει τους πραγματικούς ενόχους της Novartis

Οι συνήγοροι υπεράσπισης του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημητρίου Παπαγγελόπουλου, Δημήτρης Τσοβόλας και η Λύδια Τσοβόλα σε σημερινή δήλωσή τους επισημαίνουν ότι οι αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης για την υπόθεση της Novartis απενοχοποιούν πλήρως τον εντολέα τους.

Μακρόν κατά Ερντογάν: Η Τουρκία παίζει επικίνδυνο παιχνίδι στη Λιβύη

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν επέκρινε την Τουρκία για την υποστήριξή της στη διεθνώς αναγνωρισμένη κυβέρνηση στη Λιβύη, λέγοντας ότι η Άγκυρα παίζει «ένα επικίνδυνο παιχνίδι» που έρχεται σε αντίθεση σε όλα όσα είχε συμφωνήσει στις διεθνείς συνομιλίες.

«Φυγή προς τα μπρος» προγραμματίζει ο Αλέξης Τσίπρας, με προώθηση «νέου αίματος» στα ηγετικά κλιμάκια

Την Πέμπτη το Πολιτικό Συμβούλιο, το Σάββατο η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.Κομβική για την ανασυγκρότηση και την αντεπίθεση του κόμματος της αξιωματικής

ΔΕΗ: Έρχονται μειώσεις στα τιμολόγια του ρεύματος- Όλες οι λεπτομέρειες

ΔΕΗ: Έρχονται μειώσεις στα τιμολόγια του ρεύματος- Όλες οι λεπτομέρειεςΑπό τις 27 Ιουνίου θα εφαρμόσει η ΔΕΗ νέα τιμολογιακή πολιτική χαμηλότερου κόστους για τα νοικοκυριά με μεσαίες και μεγάλες καταναλώσεις ηλεκτρικού ρεύματος.

Οι τελικές αυξήσεις για 900.000 κύριες συντάξεις - Το χρονοδιάγραμμα των πληρωμών

Κλείδωσαν οι αυξήσεις και τα αναδρομικά 11 μηνών στις κύριες συντάξειςγια τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο για 900.000 συνταξιούχους.Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος", τα νέα ποσά συντάξεων θα έρθουν με τον επανυπολογισμό που θα γίνει σε συνταξιούχους που αποχώρησαν με 30 έτη και άνω έτη ασφάλισης.

ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέα πληρωμή σε δικαιούχους αγρότες

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ανακοίνωσε ότι πλήρωσε δικαιούχους ανειλημμένων υποχρεώσεων και ειδικών προγραμμάτων με την νέα πληρωμή.

Καρχιμάκης : Πρόκληση - Αύξησαν νύχτα τους μισθούς των “golden boys” στα 8.000 € .

“Η κυβέρνηση ορίζει μισθό 8134 ευρώ στα Golden Boys” .
Να σημειωθεί ότι ο αρμόδιος Υπουργός,βράδυ παραμονής της Πρωτομαγιάς έφερε τη ρύθμιση στην Βουλή για τα golden boys για να περάσει εν κρυπτώ και όσο γίνεται απαρατήρητη.

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις στον ΕΟΔΥ χωρίς πτυχίο

Προσλήψεις στον ΕΟΔΥ, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ανακοινώθηκαν για συνολικά 14 άτομα για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων καθαριότητας των εγκαταστάσεων του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).