Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Ημέρα της μητέρας: Η Google τιμά την μάνα


Ημέρα της μητέρας: Η Google τιμά την μάνα : Ημέρα της μητέρας σήμερα δεύτερη Κυριακή του Μάη και η Google τιμά την μάνα, τον άνθρωπο που μας έφερε στη ζωή, το σύμβολο της ζωής
Ημέρα της μητέρας σήμερα δεύτερη Κυριακή του Μάη και η Google τιμά την μάνα, τον άνθρωπο που μας έφερε στη ζωή, το σύμβολο της ζωής με ένα πολύ γλυκό, πολύ χαριτωμένο doodle
Δύο μικρά o τρέχουν στην αγκαλιά της μαμάς για σήμερα "g" για να της δώσουν ένα λουλούδι και να της πουν χρόνια πολλά.

Είσαι ανήθικος Αλέξη..


Έξω φρενών ο Φώτης Κουβέλης μ' αυτά που διαδίδει ο Τσίπρας σε βάρος του. Ότι δηλαδή είχε προσυμφωνήσει κυβερνητική συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ.
Ο Κουβέλης εξέδωσε ανακοίνωση σε οργισμένο ύφος: Είναι ψεύδη, συκοφαντίες και...συνιστούν πολιτική ανηθικότητα αυτά που ο κύριος Τσίπρας διαδίδει για τη ΔΗΜΑΡ και το πρόεδρο του.

Σαμαράς: Ζητούσες το ανέφικτο, κλωτσάς το εφικτό


Σαμαράς: Ζητούσες το ανέφικτο, κλωτσάς το εφικτό
Εντονοι διαλόγοι χαρακτήρισαν σε αρκετά σημεία τη σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Σύμφωνα με πηγές της ΝΔ κατά την διάρκεια της συζήτησης, από τον κ. Τσίπρα ζητήθηκε ψήφος ανοχής σε μία κυβέρνηση συνεργασίας. Ο κ. Τσίπρας απέρριψε την πρόταση και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ακολούθησε ο εξής διάλογος:
Αντ. Σαμαράς: Μπορείς να δώσεις ψήφο ανοχής στην κυβέρνηση που θα σχηματιστεί με το να μην συμμετέχεις στην ψηφοφορία.

Το παρασκήνιο από την σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών


Το παρασκήνιο από την σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών : ​Μικρή «αχτίδα» για συγκυβέρνηση υπήρξε κατά την σύσκεψη  των τριών αρχηγών κομμάτων (Α.Σαμαράς,  Α. Τσίπρας, Ε.Βενιζέλος) υπό τον Κάρολο Παπούλια, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει στις
Μικρή «αχτίδα» για συγκυβέρνηση υπήρξε κατά την σύσκεψη  των τριών αρχηγών κομμάτων (Α.Σαμαράς,  Α. Τσίπρας, Ε.Βενιζέλος) υπό τον Κάρολο Παπούλια, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει στις αντιρρήσεις του για την συμμετοχή του σε αυτήν την κυβέρνηση.


Η συζήτηση,  που διήρκεσε μία ώρα και είκοσι λεπτά,  ήταν έντονη μεταξύ των πολιτικών αρχηγών, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκε στο στόχαστρο ο Α. Τσίπρας, ο οποίος όμως φέρεται να  προέτρεψε Α. Σαμαρά και Ε. Βενιζέλο  να σχηματίσουν συγκυβέρνηση με την ΔΗΜΑΡ, εφόσον έχουν συμφωνήσει  και να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ αξιωματική αντιπολίτευση. 

Η επιστολή Παπαδήμου στον Παπούλια για την οικονομία


Η επιστολή Παπαδήμου στον Παπούλια για την οικονομία : Επιστολή με «δραματικό» περιεχόμενο για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας φέρεται να έχει στείλει ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, σύμφωνα με πληροφορίες,  στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Επιστολή με «δραματικό» περιεχόμενο για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας φέρεται να έχει στείλει ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, σύμφωνα με πληροφορίες,  στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.


Αν και  το ακριβές  περιεχόμενο της επιστολής δεν έχει γίνει  γνωστό μέχρι στιγμής, εκτιμάται ότι εκφράζει την ανησυχία του για τις επιπτώσεις της ακυβερνησίας και του αποτελέσματος των εκλογών, όπως την εξέφρασε και στη μεταξύ τους συνάντηση την Παρασκευή το απόγευμα.