Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Νέα δημοσκόπηση: 6 στους 10 εγκρίνουν τους κυβερνητικούς χειρισμούς, αλλά απαισιοδοξούν

Καθώς εισήλθαμε στον δεύτερο μήνα διακυβέρνησης της χώρας από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ το κλίμα ευφορίας ως προς το νέο κυβερνητικό σχήμα φαίνεται πως αρχίζει να υποχωρεί. Ωστόσο, εξακολουθεί να υπερτερεί πλήρως έναντι της προηγούμενης κυβέρνησης όσον αφορά τους χειρισμούς της στο μέτωπο των διαπραγματεύσεων

Οι ομορφιές της Χαλκιδικής "ταξίδεψαν" στο Βερολίνο

Δεκατρείς (13) επαγγελματικές συναντήσεις ανάμεσα σε στελέχη του Προαθωνικού Οργανισμού Τουρισμού και σε εκπροσώπους γερμανικών / ευρωπαϊκών τουριστικών γραφείων πραγματοποιήθηκαν στη γερμανική πρωτεύουσα κατά τη διάρκεια της διεθνούς τουριστικής έκθεσης Ι.Τ.Β., η οποία πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο I.C.C. του

Ταράζει την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ το άγνωστο... της Ζωής

Η δημόσια τοποθέτηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου για την συμμετοχή των έγκλειστων βουλευτών της Χρυσής Αυγής στις διαδικασίες του Κοινοβουλίου αλλά και η επανειλημμένη αναφορά της στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Γκρίλο υποστηρίζει ένα δημοψήφισμα στην Ελλάδα για το ευρώ

Υπέρ ενός δημοψηφίσματος για το ευρώ στην Ελλάδα τάσσεται ο Μπέπε Γκρίλο, επικεφαλής του ιταλικού Κινήματος Πέντε Αστέρων.
«Το Κίνημα Πέντε Αστέρων υποστηρίζει το ελληνικό

Οργή στη Γερμανία για το δημοψήφισμα Βαρουφάκη: Οι Ελληνες εκβιάζουν

Πρώτο θέμα συζήτησης είναι τις τελευταίες ώρες η δήλωση του Γιάνη Βαρουφάκη περί εκλογών ή δημοψηφίσματος, ενώ στη Γερμανία επικρατεί οργή.
Τα «πρωτοσέλιδα» του διαδικτυακού γερμανικού τύπου

Ο Μιχάλης Σάλλας μελλοντικός πρόεδρος της Ελληνικής Ενωσης Τραπεζών

Ο πρόεδρος του Ομίλου Πειραιώς, Μιχάλης Σάλλας, αναμένεται να αναλάβει νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ενωσης Τραπεζών αμέσως μετά την ολοκλήρωση των διοικητικών αλλαγών στην Εθνική Τράπεζα.
Για την τοποθέτηση του κ. Σάλλα στην ΕΕΤ έχουν συμφωνήσει όλες οι συστημικές

Ο Παπαδημούλης λέει «όχι» σε εκλογές και δημοψήφισμα

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο, τόνισε πως «ο λαός μίλησε πολύ πρόσφατα και πολύ καθαρά, και η στήριξη και η εντολή για λύση εντός ευρώ έχει γίνει ακόμη πιο ισχυρή», απορρίπτοντας έτσι τα σενάρια περί

Παραιτήθηκε ο Αβραμόπουλος από αντιπρόεδρος της ΝΔ

Την παραίτησή του από την αντιπροεδρία της Νέας Δημοκρατίας έθεσε στην διάθεση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά ο Έλληνας Επίτροπος, Δημήτρης Αβραμόπουλος, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος.
Αναλυτικά, η δήλωση της παραίτησης του:

Κωνσταντινόπουλος: Nα δοθεί άμεσα στη δημοσιότητα το πόθεν έσχες του Βαρουφάκη

Να δοθούν άμεσα στη δημοσιότητα τα πόθεν έσχες του 2013 ζήτησε μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1» ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, τονίζοντας ότι θα καταθέσει σχετική ερώτηση στη Βουλή.

Α.Σαμαράς: «Φρόντιζα να υπάρχουν λεφτά στα ταμεία- Δούλευα 24 ώρες το 24ωρο»

Με παρέμβαση του Αντώνη Σαμαρά, για τον τρόπο που ασκούσε τα καθήκοντά του, ως πρωθυπουργός, ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ. Τη στιγμή, κατά την οποία μέλος της Πολιτικής Επιτροπής αναφερόταν στον τρόπο διακυβέρνησης από τον Αντώνη Σαμαρά, τον διέκοψε ο πρόεδρος της ΝΔ και έκανε ο ίδιος αναφορά στον

Μπακογιάννη: Το δημοψήφισμα θα στείλει την Ελλάδα στα βράχια

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη για εκλογές η δημοψήφισμα σε περίπτωση που οι δανειστές απορρίψουν τις μεταρρυθμίσεις που έχουν σταλεί στις Βρυξέλλες.
«Αν η κυβέρνηση προχωρήσει σε τέτοιου είδους δημοψήφισμα, η Ελλάδα θα πάει στα βράχια», σχολίασε στον ΣΚΑΪ η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η Ζ. Κωνσταντοπούλου κάλεσε τις καθαρίστριες της Βουλής για καφέ

Πρόσκληση στις καθαρίστριες της Βουλής για καφέ απεύθυνε η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, προκειμένου να τις γνωρίσει προσωπικά και να κάνουν μια μεγάλη συζήτηση στο εντευκτήριο της Βουλής.

Κοτζιάς: Χάος, δεξιός εξτρεμισμός και τζιχαντισμός από τη νεολαία μας σε 10 χρόνια

Η ελληνική νεολαία, η οποία ακούει συνεχώς για καταστροφή, κυρώσεις, μνημόνιο, είναι δύσκολο να είναι φιλοευρωπαϊκή και από τις τάξεις της μπορεί να προκύψει χάος, δεξιός εξτρεμισμός και τζιχαντισμός, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, μιλώντας στη γερμανική κρατική τηλεόραση.
Συνέδεσε παράλληλα την οικονομική κρίση στην Ελλάδα με το ζήτημα των επιπτώσεων