Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Αλλαγή στον τρόπο εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας προτείνει η ΝΔ

Θεσμικές αλλαγές που θα έχουν στόχο την ενίσχυση του κοινωνικού κράτους, την αποκατάσταση του ρυθμιστικού ρόλου του προέδρου της Δημοκρατίας, τη διαφοροποίηση του τρόπου εκλογής του, τη διασφάλιση εξάντλησης της κυβερνητικής τετραετίας, είναι μερικές από τις αλλαγές που βρίσκονται στον

Η Τρόικα στέλνει μήνυμα και στον ΣΥΡΙΖΑ - Οι δανειστές «βάζουν το μαχαίρι στο λαιμό» και του Τσίπρα

Ηχηρά μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση φαίνεται πως στέλνουν τις τελευταίες ημέρες οι δανειστές, καθώς, η αδιάλλακτη στάση της Τρόικα και η ασφυκτική πίεση που ασκεί στην κυβέρνηση ενδεχομένως να στρέφεται και προς την πλευρά της Κουμουνδούρου.
Οι εκπρόσωποι των δανειστών τραβούν επικίνδυνα το σχοινί, ενώ

ANOIΞΑΝ 508 ΘΕΣΕΙΣ ΜΟΝΙΜΩΝ ΜΕ ΕΠΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΣΕΠ...

Συνολικά επτά διαγωνισμοί υπό την αιγίδα του ΑΣΕΠ -κάποιοι βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη- θα προκηρυχθούν μέσα στο επόμενο διάστημα και αφορούν σε 508 θέσεις μόνιμου προσωπικού.Προβλέπονται 100 θέσεις πληροφορικής στα Δικαστήρια, αλλά και θέσεις εργασίας σε καταστήματα κράτησης

Στη δημοσιότητα το νομοσχέδιο για την Υγεία - Αυξάνονται τα όρια συνταξιοδότησης των ιατρών

Δυο χρόνια αργότερα θα συνταξιοδοτούνται πλέον οι γιατροί που υπηρετούν στις μονάδες του ΕΣΥ, σύμφωνα με το νέο νομοσχέδιο που αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή εντός της εβδομάδας από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Λεωνίδα Γρηγοράκο.
Όπως αναφέρει "Το Βήμα", η παραμονή των γιατρών στο

Συνεδρίαση της Συντονιστικής Γραμματείας για το συνέδριο Δημοκρατικής Παράταξης

Την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου αναμένεται να γίνει η συνεδρίαση της Συντονιστικής Γραμματείας της Εθνικής Οργανωτικής Επιτροπής για το Συνέδριο της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης.
Η συνεδρίαση θα λάβει χώρα στις 13:30 μμ στο

Σε ποιό ΠΑΣΟΚ κλείνει το μάτι ο Τσίπρας

Συζητήσεις προκάλεσε η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα για τη σοσιαλδημοκρατία επί ιταλικού εδάφους, άρα λοιπόν στο «σπίτι» του Ματέο Ρέντσι. Συζητήσεις τόσο εντός του ΣΥΡΙΖΑ, όσο όμως και εντός των κομμάτων (ή μεταξύ των στελεχών τους) προς τα οποία απευθυνόταν.
Μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε, έτσι, η αναφορά του στο

Αλ. Αλαβάνος: Δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν αυτά που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

Την εκτίμηση ότι Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ «παίζουν θέατρο» καθώς και πως αυτό που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί», εξέφρασε ο Αλέκος Αλαβάνος.
«Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία αν λένε ψέματα ή αν προσπαθούν παρασύρουν τον ελληνικό λαό, δεν ξέρω τις προθέσεις τους», ανέφερε χαρακτηριστικά σε παρέμβασή του στον ΣΚΑΙ, ο

Δημοσκόπηση Interview: Προβάδισμα 3,8% της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεντρική Μακεδονία

Με ποσοστό 32,4% έναντι 28,6% του ΣΥΡΙΖΑ προηγείται η Νέα Δημοκρατία στην Κεντρική Μακεδονία, σύμφωνα με τηλεφωνική δημοσκόπηση της εταιρείας Interview, που διεξήχθη από 12 μέχρι 14 Νοεμβρίου σε δείγμα 829 ατόμων.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που παρουσιάστηκαν

Ενοχλεί την αριστερή πλατφόρμα το άνοιγμα Τσίπρα στα οικονομικά μεγαθήρια

Eνόχληση προξένησαν στην αριστερή πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ τα δημοσιεύματα του Βήματος της Κυριακής για την επικείμενη συνάντηση αντιπροσωπείας του κόμματος (Γ. Μηλιός, Γ. Σταθάκης), με τραπεζικούς κύκλους στο Σίτι του Λονδίνου, αλλά και για την εκπεφρασμένη διάθεση της ηγεσίας να προχωρήσει σε μία ευρεία πολιτική διεύρυνση.Η αντίδραση πάντως δεν

Όταν ο Κουκουλόπουλος τράκαρε τον Φλωρίδη

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα, μεταξύ του αναπληρωτή υπουργόύ Αγροτικής Ανάπτυξης Πάρι Κουκουλόπουλου και του πρώην υπουργοού του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Φλωρίδη. Όπως αναφέρει ο Βημταδότης, το συγκεκριμένο γεγονός συνέβη στη Θεσσαλονίκη.
Χαρακτηριστικά αναφέρεται στο δημοσίευμα:
Θα μπορούσε κάλλιστα ο τίτλος να είναι: «Να τι μπορείς να πάθεις

ΝΕ ΠΑΣΟΚ Κιλκίς : Σύσκεψη της Νομαρχιακής Οργανωτικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Κιλκίς

Το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2014, πραγματοποιήθηκε διευρυμένη σύσκεψη της Νομαρχιακής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου της Δημοκρατικής Παράταξης στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς.
Καλεσμένα ήταν όλα τα μέλη της ΝΕ ΠΑΣΟΚ και των δημοτικών οργανώσεων ΠΑΣΟΚ, καθώς και μέλη και φίλοι του κόμματος. Την

Ταρακουνήθηκε η μισή Ελλάδα-Τι λένε οι σεισμολόγοι

«Η μετασεισμική ακολουθία εξελίσσεται κανονικά και μειώνεται η πιθανότητα γέννησης μεγαλύτερου σεισμού και πιθανότατα μπορούμε να μιλάμε για τον κύριο σεισμό» λέει στο TheTOC.gr ο καθηγητής Γεωολογίας και Πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας, Ευθύμιος Λέκκας.
Ο διπλός σεισμός ταρακούνησε τους κατοίκους

Καρύδης για Γεωργιάδη: Τελικά είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ή της Τρόικα;

Άμεση ήταν η αντίδραση του Δημήτρη Καρύδη στις κατηγορίες του Άδωνη Γεωργιάδη ότι το ΠΑΣΟΚ  δημιουργεί πρόβλημα στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα.
Με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό facebook, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ καλεί τη ΝΔ να τον μαζέψει, ενώ

Αδωνις: Το ΠΑΣΟΚ φταίει για τις καθυστερήσεις

Ευθύνες στο ΠΑΣΟΚ επιρρίπτει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης για τις καθυστερήσεις στην υλοποίηση των προαπαιτούμενων.
Όπως δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης στο Mega: «Το ΠΑΣΟΚ φταίει που δεν υλοποιήσαμε τη συμφωνία και τώρα η τρόικα μας

ΠΑΣΟΚ: Απαράδεκτοι οι σχεδιασμοί του ΥΠΟΙΚ για την ΕΛΒΟ

«Το ΠΑΣΟΚ εκφράζει τη διαφωνία του για το σχεδιασμό με τον οποίο το υπουργείο Οικονομικών (και ο εκκαθαριστής), προωθεί την ιδιωτικοποίηση της Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων (ΕΛΒΟ). Είμαστε βέβαιοι ότι ο Υπουργός κ. Χαρδούβελης θα παρέμβει αμέσως», τονίζεται στην ανακοίνωση.
Σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ «δεν είναι δυνατόν να επιχειρείται η

Συνελήφθησαν δύο άτομα για κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων σε χωριό του Κιλκίς

Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, δύο άτομα ηλικίας 56 και 47 ετών, για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων.
Ειδικότερα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και στοχευμένων ελέγχων, εντοπίστηκε σε χωριό του Κιλκίς Ι.Χ. Επιβατηγό