Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Γιάννης Μαγκριώτης : Πρόταση για ανασυγκρότηση του «προοδευτικού πολιτικού κέντρου»

Πρόταση για εκλογική σύμπραξη κομμάτων του «πολιτικού κέντρου» με κοινό προγραμματικό πλαίσιο και κοινό ψηφοδέλτιο κατέθεσε η «Πρωτοβουλία για τη Νέα Σοσιαλδημοκρατία»

Πρόταση για εκλογική σύμπραξη κομμάτων του

Βενιζέλος: Συμφωνία τώρα σημαίνει μνημόνιο 3

Νέα επίθεση στην κυβέρνηση για τις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι έπρεπε να έχουμε καταλήξει σε συμφωνία προ πολλού και τώρα συμφωνία σημαίνει μνημόνιο 3.
«Ελπίζω ο κ. Τσίπρας να συνειδητοποιεί ότι αυτά που συμφωνεί με τους διεθνείς συνομιλητές του δεσμεύουν τον ίδιο, την Κυβέρνησή του και τη χώρα και δεν μπορεί

Κατάθεση 10.000.000 ευρώ στην ΤτΕ έκανε ο Γ. Μπουτάρης

Στην κατάθεση μέρους των ταμειακών διαθέσιμων στην Τράπεζα της Ελλάδος προχώρησε σήμερα ο δήμος Θεσσαλονίκης, με εντολή του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη.
Όπως επιβεβαιώνει στο thestival.gr η αντιδήμαρχος Οικονομικών, Γιούλη Ρανέλλα, το ποσό των 10.000.000 ευρώ κατατέθηκε

Μετατίθεται το συνέδριο της ΔΗΜΑΡ

Για τις 5-7 Ιουνίου μετατίθεται το Συνέδριο της Δημοκρατικής Αριστεράς όπως αποφάσισε ομόφωνα η Εκτελεστική Επιτροπή του κόμματος.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η αλλαγή της ημερομηνίας γίνεται για τεχνικούς λόγους (αίθουσα, πανελλαδικές

Υπολειτουργεί το Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης - Σε επίσχεση εργασίας οι ειδικευόμενοι

Ο Ιωσήφ Αμπουσικέ, μέλος της νοσοκομειακής επιτροπής και εκπρόσωπος των ειδικευόμενων γιατρών του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, μίλησε για τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες καλούνται να εργαστούν.
Ο κύριος Αμπουσικέ δήλωσε χαρακτηριστικά στον ραδιοφωνικό σταθμό

Τζαμί θέλει να χτίσει στην Αθήνα ο Παναγιώτης Λαφαζάνης

Ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο αναπληρωτής υπουργός Γιάννης Τσιρώνης κατέθεσαν τροπολογία για την ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα.
Όπως αναφέρει η τροπολογία, «επανακαθορίζονται τα στοιχεία του διαγράμματος, που αφορά σε τμήμα ιδίας συνολικής επιφανείας του ιδίου δημοσίου ακινήτου στην

Λαπαβίτσας: «Δεν βλέπω συμφωνία ούτε τον Μάιο»

«Δεν βλέπω πως θα συμφωνήσουμε με τρόπο συμβατό με το πρόγραμμά μας» τόνισε την Πέμπτη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Λαπαβίτσας, εκτιμώντας πως δεν θα επιτευχθεί συμφωνία Αθήνας - δανειστών ούτε το Μάιο. «Είναι πολύ επικίνδυνο το κλίμα 'υπογράψτε όπως - όπως' από τα ΜΜΕ, αν και υπάρχει έλλειψη ρευστότητας με το δημόσιο να μην μπορεί να

Η σύντροφος του Δημήτρη Βίτσα, Πέτη Πέρκα, αναλαμβάνει γ.γ. του υπουργείου Υποδομών

Η σύντροφος του βουλευτή και πρώην γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Βίτσα, Πέτη Πέρκα αναλαμβάνει τη θέση της γενικής γραμματέως στο πρώην υπουργείο Υποδομών, με αρμοδιότητα τις Μεταφορές, τις Υποδομές και τα Δίκτυα.

ΠΑΣΟΚ: Η οικογενειοκρατία σήμα κατατεθέν του ΣΥΡΙΖΑ

Για τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ το απλό κομματικό κράτος είναι ξεπερασμένη έννοια.
Έχουν περάσει πλέον σε άλλη σφαίρα και στήνουν το οικογενειακό – κομματικό κράτος με το να διορίζουν δεκάδες συζύγους, ξαδέρφια, ανίψια, υπουργών και βουλευτών, σε κρίσιμες κυβερνητικές και δημόσιες θέσεις.

Ξουλιδου: Δεν ψηφίζω υφεσιακά μέτρα, ανοιχτό το ενδεχόμενο παραίτησης

Σαν Ανεξάρτητοι Ελληνες στηρίζουμε αυτή την κυβέρνηση γιατί συγκλίναμε στα περισσότερα σημεία στην πολιτική που θέλαμε να κάνουμε μετά μνημονίου. Αν οι κόκκινες γραμμές παραβιαστούν και δεν ερωτηθούμε ή δεν είμαστε σύμφωνοι σε αυτά που είπαμε

Σημίτης: «Είναι αναγκαίος ο συμβιβασμός με τους εταίρους για να αποφύγουμε τα χειρότερα»

Την ανάγκη η διαπραγμάτευση με τους εταίρους να οδηγήσει σε συμφωνία γιατί σε διαφορετική περίπτωση η εξέλιξη θα είναι ιδιαίτερα αρνητική υπογράμμισε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης.
Γι΄αυτό πιστεύω ότι πρέπει να πετύχουμε το συμβιβασμό που είναι