Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Βόμβα Λαπαβίτσα: Να μπει και η περίοδος ΣΥΡΙΖΑ στην εξεταστική για το Μνημόνιο

Ειδήσεις έβγαλε η πρώτη συνεδρίαση της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής για το Μνημόνιο, καθώς, ο Κώστας Λαπαβίτσας διαφοροποιήθηκε πλήρως από τη γραμμή ΣΥΡΙΖΑ.
Ειδικότερα, ο βουλευτής του κόμματος τόνισε ότι πρέπει να

Συνεχίζονται οι εσωκομματικές τριβές στο Podemos

Ένας εκ των ιδρυτών του αριστερού κόμματος Podemos (Μπορούμε), ο Χουάν Κάρλος Μονεδέρο, επέκρινε σήμερα τη μετριοπαθή στάση που πρόσφατα υιοθέτησε το ισπανικό κόμμα, μία επιλογή, που σύμφωνα με τον ίδιο, «αφοπλίζει» το κόμμα.
«Η οικοδόμηση ενός κόμματος, λόγω ελαττωμάτων στην

Φλωρίδης: Το ΠΑΣΟΚ δεν θα λύσει το πρόβλημά του με μια απλή αλλαγή αρχηγού

«Το ΠΑΣΟΚ, μετά την εκλογική του συντριβή, είναι ιδεολογικά αφοπλισμένο, πολιτικά εξαντλημένο και ταυτόχρονα κινείται στα όρια - δημοσκοπικά τουλάχιστον - της κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης», δήλωσε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Φλωρίδης.
Μιλώντας στον Βήμα FM, τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να

Διχάζει τη ΝΔ η επερχόμενη συμφωνία

Ιδιαίτερα θολό είναι το πολιτικό μήνυμα που εκπέμπει η ΝΔ για τη στάση της έναντι μια ενδεχόμενης συμφωνίας μεταξύ κυβέρνησης και πιστωτών, ενώ στην γαλάζια Κ.Ο. καταγράφεται διχασμός.  Η αξιωματική αντιπολίτευση παραμένει σε κρίση στρατηγικής και η έλλειψη ενιαίας γραμμής της Κ.Ο. της ΝΔ είναι

ΕΣΗΕΑ: Νέα αήθη επίθεση κατά των δημοσιογράφων από την Ραχήλ Μακρή

Αιτία, οι δηλώσεις της σε τηλεοπτική εκπομπή, όπου χαρακτήρισε τους δημοσιογράφους ως «ελεγχόμενους από την προηγούμενη κυβέρνηση» αλλά και από τους επιχειρηματίες.
Υπενθυμίζεται πως η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή είπε με ύφος, στον «αέρα» της πρωινής εκπομπής της Άννας Μπουσδούκου, πως

ΠΑΣΟΚ: Ο Βαρουφάκης είναι γραφικός αποσυνάγωγος στο Eurogroup

Η Ελλάδα έχει δυστυχώς την περίοδο αυτή υπουργό Oικονομικών που:
– Έχει καταστεί γραφικός αποσυνάγωγος στο Eurogroup, χωρίς ίχνος διαπραγματευτικής αποτελεσματικότητας
 Έχει ευνουχιστεί από τον Πρωθυπουργό, ο οποίος τον έθεσε υπό πολλαπλή επιτροπεία

Μπάρμπαρα Σπινέλι: Γιατί αποχώρησε από τη λίστα Τσίπρα

Η Μπάρμπαρα Σπινέλι ανακοίνωσε την παραίτησή της από την λίστα με την οποία εξελέγη ευρωβουλευτής ( «L' Altra Europa con Tsipras») ωστόσο επισήμανε ότι διατηρεί την έδρα της ως μέλος της Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς - Βόρεια Πράσινη Αριστερά.
Η «Αλλη Ευρώπη» δεν είναι πια στο ύψος του

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ Φοιτητικές εκλογές: Σαρωτική νίκη της ΔΑΠ

Σαρωτική νίκη της ΔΑΠ για ακόμα μία χρονιά δείχνουν τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών που διεξήχθησαν την Τετάρτη στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ της χώρας.
Αν και οι κομματικές παρατάξεις διαφώνησαν ξανά σε πρώτη φάση ως προς τα ποσοστά που έδωσαν οι κάλπες και

Στουρνάρας: «Δεν βλέπω το λόγο να παραιτηθώ»

Μετά τις συνεχείς επιθέσεις από στελέχη της κυβέρνησης και από την εφημερίδα «Αυγή» που ζητούν την κεφαλή του Γιάννη Στουρνάρα επί πίνακι εκείνος με δήλωσή του στα «Νέα» και τον Γιώργο Παπαχρήστο ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει καμία πρόθεση να παραιτηθεί.
Ο διάλογος που ακολουθεί δείχνει με σαφήνεια την πρόθεση του διοικητή