Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Γιώργος Φραγγίδης : "Σε απόγνωση οι βιοκαλλιεργητές του νομού Κιλκίς"

 Κατάντησε σε φιάσκο η νέα προκήρυξη του Μέτρου 11, για τις βιολογικές καλλιέργειες του Π.Α.Α 2014 - 2020, λόγω της διαχειριστικής ανεπάρκειας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.
  Οι αλλεπάλληλες τροποποιήσεις, παρατάσεις,

Οι 42 υποψήφιοι ευρωβουλευτές των ΑΝΕΛ

undefined
Τους υποψήφιους για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές ανακοίνωσε σήμερα το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Στη λίστα περιλαμβάνονται 42 ονόματα:

Πρόσληψη 1.500 Πυροσβεστών εποχικής απασχόλησης

Με την άμεση πρόσληψη 1.500 Πυροσβεστών εποχικής απασχόλησης, με σχέση ορισμένου χρόνου, διάρκειας 6 μηνών, θα ενισχυθεί το Πυροσβεστικό Σώμα, για την Αντιπυρική περίοδο

Yποψήφιος δήμαρχος «Δέλτα» Γιάννης Ιωαννίδης : Όχι άλλες δράσεις για τοπική κατανάλωση και μόνο για την φωτογραφία.

Όχι άλλα πειράματα με τον μόχθο και τον κόπο των ανθρώπων της παραγωγής. Για δεκαετίες η

Παναγία των Παρισίων: Διασώθηκε το ακάνθινο στεφάνι του Χριστού

undefined
Η φωτιά που κατέστρεψε τα 2/3 της οροφής του καθεδρικού ναού της Παναγίας των Παρισίων δεν προκάλεσε φθορές μόνο στο ιστορικό κτίριο.

Αχτσιόγλου: Μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για ένταξη στις 120 δόσεις - Πότε θα χάνεται η ρύθμιση

Αχτσιόγλου: Μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για ένταξη στις 120 δόσεις - Πότε θα χάνεται η ρύθμιση - ΒΙΝΤΕΟ"Είναι θέμα ημερών η ρύθμιση για τις 120 δόσεις. Εντός Απριλίου αναμένεται η κατάθεση του νομοσχεδίου". Αυτό τόνισε η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου.

Σε πληρωμές 5,4 εκατ. ευρώ προχώρησε ο ΟΠΕΚΕΠΕ

Αποτέλεσμα εικόνας για Σε πληρωμές 5,4 εκατ. ευρώ προχώρησε ο ΟΠΕΚΕΠΕΤο ποσό των 5.417.668,73 ευρώ κατέβαλε από τις 12 Απριλίου έως τις 15 Απριλίου ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ) σε

Die Welt: "Εκεί όπου οι διακοπές στην Ελλάδα είναι ακόμη πραγματικά φθηνές"

Αποτέλεσμα εικόνας για διακοπές στην ΕλλάδαΕκτενές αφιέρωμα στην Ολυμπιακή Ριβιέρα της Πιερίας ως εναλλακτικού τουριστικού προορισμού, που συνοδεύεται μάλιστα από πλούσιο φωτογραφικό υλικό δημοσιεύει στην ηλεκτρονική της έκδοση η Die Welt υπό τον τίτλο «Εκεί όπου οι διακοπές στην

Νέο ράλι στις τιμές της αμόλυβδης και του πετρελαίου κίνησης - "Φωτιά" στις τσέπες των καταναλωτών

Αποτέλεσμα εικόνας για Νέο ράλι στις τιμές της αμόλυβδης και του πετρελαίου κίνησης - "Φωτιά" στις τσέπες των καταναλωτών«Φωτιά» πήραν ξανά οι τιμές των καυσίμων, αφού από το τέλος του 2018 μέχρι σήμερα έχουν αυξηθεί πάνω από 13 λεπτά το λίτρο, την ώρα που τα 63 στα 100 ευρώ είναι φόροι στην λιανική τιμή της αμόλυβδης.

Τσίπρας: Θερμή υποδοχή από τους κατοίκους του Βελβεντού

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οι κάτοικοι του Βελβεντού Κοζάνης στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος πραγματοποιεί εκεί επίσκεψη.Στα όρια του νέου Δήμου Βελβεντού – που ξαναέγινε αυτόνομος και χωρίστηκε από τα

ΟΑΕΔ: Επιδότηση έως και 18.000 ευρώ για νέους επιχειρηματίες

Νέο πρόγραμμα επιδοτήσεων δρομολογεί ο ΟΑΕΔ, με το οποίο επιθυμεί να στηρίξει τη νεανική επιχειρηματικότητα.Το πρόγραμμα απευθύνεται σε άνεργους, άνεργους πτυχιούχους και νέους πτυχιούχους.

Κίνημα Αλλαγής : Έντονο παρασκήνιο για το νέο Πολιτικό Συμβούλιο

Διαδοχικές συναντήσεις και διαβουλεύσεις με κορυφαία στελέχη του Κινήματος Αλλαγής έχει αυτές τις ημέρες η Φώφη Γεννηματά και στενοί συνεργάτες της, με στόχο να μην εξελιχθεί σε παρασκηνιακή μάχη μηχανισμών η διαδικασία ανάδειξης του νέου Πολιτικού-Εκτελεστικού Συμβουλίου το

Ο Μηνάς Λυσάνδρου της ΑΕΚ νέος πρόεδρος της Super League -Με τις ψήφους Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Ο Μηνάς Λυσάνδρου νέος πρόεδρος της Super LeagueΟ διευθύνων σύμβουλος και εκπρόσωπος της ΑΕΚ επικράτησε στις αρχαιρεσίες που έγιναν το μεσημέρι της Τρίτης απέναντι στον Μάκη Γκαγκάτση, που κατέβηκε από την πλευρά του ΠΑΟΚ.

Μέχρι πότε πρέπει αγρότες και κτηνοτρόφοι να υποβάλουν τις αιτήσεις ενιαίας ενίσχυσης - Ποιους αφορά

Αποτέλεσμα εικόνας για αγρότες και κτηνοτρόφοιΜέχρι τις 15 Μάιου του 2019 θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι να υποβάλλουν τις αιτήσεις ενιαίας ενίσχυσης (ΟΣΔΕ), σύμφωνα με την ενημέρωση από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Πηλίου - Βορείων Σποράδων.

Τσίπρας στον ΑΝΤ1: Εθνικές εκλογές στο τέλος της 4ετίας παρότι δέχομαι εισηγήσεις να τις κάνω τώρα

Τσίπρας στον ΑΝΤ1: Εθνικές εκλογές στο τέλος της 4ετίας παρότι δέχομαι εισηγήσεις να τις κάνω τώρα
"Είμαι συνηθισμένος να χάνω στις δημοσκοπήσεις και να κερδίζω στην κάλπη. Είναι στρατηγική επιλογή που δεν θα αλλάξει γιατί συνιστά επιστροφή της χώρας στην κανονικότητα" επεσήμανε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στο κεντρικό δελτίο

Το σπαρακτικό tweet του Μακρόν για την καταστροφική πυρκαγιά στην Παναγία των Παρισίων

Το σπαρακτικό tweet του Μακρόν για την καταστροφική πυρκαγιά στην Παναγία των ΠαρισίωνΜε ανάρτησή του στο twitter ο πρόεδρος της Γαλλίας εκφράζει τη θλίψη του για την καταστροφική πυρκαγιά στον εμβληματικό Καθεδρικό Ναό της Παναγίας των Παρισίων.

Μελέτη για επαγγελματικό ταμείο ασφάλισης των μισθωτών ζήτησαν οι κοινωνικοί εταίροι

Στοιχεία της μελέτης του ΙΟΒΕ, με θέμα «Συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση και ανάπτυξη», παρουσίασε ο Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος, Νίκος Βέττας, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που διοργάνωσε η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ), με θέμα «Συντάξεις και Ανάπτυξη».

Παγκόσμια θλίψη: Μεγάλη φωτιά καταστρέφει την Παναγία των Παρισίων - Σοκάρουν οι εικόνες

Συγκλονίζουν οι εικόνες που έρχονται από το Παρίσι και την καταστροφική φωτιά στον Καθεδρικό Ναό της Παναγίας των Παρισίων που εκδηλώθηκε το απόγευμα.