Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

Mε Μεγάλη δυναμική η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του υποψήφιου βουλευτή στην Α΄ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης Γιάννη Μαγκριώτη

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται και εσωτερικός χώροςΣημεία από την κεντρική προεκλογική εκδήλωση του υποψήφιου βουλευτή στην Α΄ Περιφέρεια

Στη Θεσσαλονίκη αύριο το βράδυ ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Αποτέλεσμα εικόνας για Κυριάκος Μητσοτάκης
Στη Θεσσαλονίκη και την πλατεία Αριστοτέλους θα ολοκληρώσει αύριο την περιοδεία του, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.Ο κ. Μητσοτάκης βρεθεί στη Θεσσαλονίκη στις 20.30 και θα κάνει μια βόλτα στο κέντρο της πόλης.

Τσίπρας: Με νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα έχουμε προοδευτική κυβέρνηση

Τρεις μέρες πριν τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑΑλέξης Τσίπρας, βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη όπου και παραθέτει ομιλία από την Α’ προβλήτα του λιμανιού.

Τζόκερ κλήρωση 2032: Οι τυχεροί αριθμοί για σήμερα

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤζόκερΠραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης η κλήρωση 2032 του Τζόκερ, του τυχερού παιχνιδιού του ΟΠΑΠ. Οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η κληρωτίδα είναι οι εξής:

Πώς διαμορφώνεται η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση

Εθνικές εκλογές 2019: Πώς διαμορφώνεται η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπησηΣε νέα δημοσκόπηση λίγες μέρες πριν τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, η Νέα Δημοκρατία προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ με διαφορά 7,5 μονάδες.
Την έρευνα διενήργησε η εταιρεία Pulse για λογαριασμό

Πληρώνει αποζημιώσεις 27,7 εκατ. ευρώ σήμερα ο ΕΛΓΑ - Οι δικαιούχοι

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΓΑΑποζημιώσεις συνολικού ύψους 27,7 εκατ. ευρώ θα καταβάλει σήμερα, 4 Ιουλίου, ο ΕΛΓΑ σε 55.856 δικαιούχους αγρότες και κτηνοτρόφους.

Τι ισχύει για την επιδότηση και την ασφάλιση της μαθητείας των σπουδαστών των δημόσιων και ιδιωτικών ΙΕΚ και ΣΕΚ

Αποτέλεσμα εικόνας για Τι ισχύει για την επιδότηση και την ασφάλιση της μαθητείας των σπουδαστών των δημόσιων και ιδιωτικών ΙΕΚ και ΣΕΚΣε διευκρινίσεις σχετικά με τα θέματα επιδότησης και ασφάλισης της μαθητείας των σπουδαστών των δημόσιων και ιδιωτικών Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) και των Σχολών Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΕΚ) προχώρησε ο Ενιαίος Φορέας

ΔΕΗ: Ολοκληρώθηκε η εξαγορά του 45% αιολικών πάρκων της Volterra

ΔΕΗ: Ολοκληρώθηκε η εξαγορά του 45% αιολικών πάρκων της VolterraΟλοκληρώθηκε σήμερα και τυπικά η εξαγορά από τη ΔΕΗ του 45% των αιολικών πάρκων, ισχύος 69,7 MW, της Volterra στην Αιτωλοακαρνανία και στη Βοιωτία, σύμφωνα με ανακοίνωση της πρώτης.

Πασχάλης Θ.Τόσιος:Χρειαζόμαστε πρόσωπα που κατανοούν την ανάγκη ρήξης με πολιτικές και νοοτροπίες που κρατούν δέσμιο το Νομό μας.

Του Χρήστου Πετρίδη : "Ελαμωρισμός"

"Ελαμωρισμός"
"Ελαμωρισμός", ένας κοινωνικός και πολιτικός όρος που στη μεταπολιτευτική Ελλάδα εξελίσσεται σε παθητική ιδεολογία, καθώς γιγαντώνεται το άτυπο σώμα των "ελαμωριστών".
 Είτε το παραδεχτούμε είτε όχι, όλοι μας έχουμε ακούσει και πει κάποια στιγμή "έλα μωρέ", την κακότροπη αυτή

Η Σοφία Ψαρρά Υπ. Βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς : Σε μια συνέντευξη, που τα λέει όλα και για όλους...

1)Περί επιστροφής στην κανονικότητα μιλούν ΝΔ-ΚΙΝΑΛ. Τι γνώμη έχετε;

Μητσοτάκης: Θα πιάσουμε τους στόχους και θα δώσουμε 13η σύνταξη

Συνέντευξη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κ. Μητσοτάκη στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA, Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019. Στις ερωτήσεις δέκα δημοσιογράφων του τηλεοπτικού σταθμού Alpha απάντησε ο πρόεδρος τηςΝέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, τοποθετούμενος για το Σκοπιανό, τα ελληνοτουρκικά, την οικονομία, την παιδεία, την υγεία, τη δημόσια τάξη, τα εργασιακά.

Τσίπρας: Προεκλογική ομιλία αύριο στην Πάτρα

Σε προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στην Πάτρα θα μιλήσει αύριο ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.
Η ομιλία θα γίνει στις 20.30 στην πλατεία Γεωργίου.

Γεννηματά: Το ΚΙΝΑΛ είναι η χρήσιμη και κρίσιμη ψήφος για τον ελληνικό λαό - Εμπιστευτείτε μας

Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στο Θησείο του ΚΙΝΑΛ
Η Φώφη Γεννηματά μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης στη κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Κινήματος Αλλαγής, στο Θησείο, ζήτησε από τους πολίτες να το στηρίξουν και άσκησε σφοδρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ και στον Κ. Μητσοτάκη και τη

Δημοσκόπηση Alco: Στο 8,8% το προβάδισμα της ΝΔ

Εκλογές 2019Στις 8,8 ποσοστιαίες μονάδες διαμορφώνεται η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην τελευταία δημοσκόπηση της Alco για λογαριασμό της εκπομπής Open Mind.
Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου τα ποσοστά των κομμάτων

Γ. Βαρουφάκης από Θεσσαλονίκη: Το ΜέΡΑ 25 συνδυάζει τον ευρωπαϊσμό με τον πατριωτισμό

Ο Γιάννης Βαρουφάκης χειροκροτάει με κόσμο δίπλα του
"Το ΜέΡΑ 25 είναι το πρώτο πανευρωπαϊκό κόμμα, το κόμμα που συνδυάζει τον ευρωπαϊσμό με τον πατριωτισμό" διαμήνυσε από τη Θεσσαλονίκη ο Γιάνης Βαρουφάκης στην προεκλογική του ομιλία στην πλατεία της αρχαίας αγοράς στο κέντρο της πόλης