Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Κύπελλο Ελλάδος: Νέος θρίαμβος της ΑΕΚ, 2-1 τον Ολυμπιακό

Φωτογραφία: ΕurokinissiΣε ένα ακόμη σπουδαίο βράδυ για την ΑΕΚ, οι «κιτρινόμαυροι» ξανακέρδισαν τον Ολυμπιακό και βρίσκονται στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Novartis: Τι κατέθεσε ο μάρτυρας «Σαράφης» για Αβραμόπουλο και Λοβέρδο

Αποτέλεσμα εικόνας για νοβαρτιςΟ μάρτυρας με την κωδική ονομασία «ΜΑΞΙΜΟΣ ΣΑΡΑΦΗΣ» περιγράφει στην δικογραφία Novartis, η οποία κατατέθηκε στη βουλή και παραδόθηκε στους ενδιαφερομένους, τον μηχανισμό με τον οποίο δόθηκε μίζα, όπως ισχυρίζεται, 40 εκατομμυρίων ευρώ για την Υγεία.

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου ΠΑΣΟΚ για το θέμα της Novartis

Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, για το θέμα της Novartis, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
  1. Το σκάνδαλο Novartis διερευνάται διεθνώς, και στην χώρα μας.
Συνδέεται άρρηκτα με την προσπάθεια πολυεθνικών  φαρμακευτικών εταιρειών να κερδοσκοπήσουν, μέσα από την υπέρμετρη αύξηση των φαρμακευτικών δαπανών.
Οι Κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ ήταν εκείνες που προχώρησαν σε

Του Δημήτρη Ρέππα για Σκοπιανό : Αφού δεν μπορείς να κάνεις τους φίλους σου γείτονες, κάνε τους γείτονές σου φίλους

Αποτέλεσμα εικόνας για δημήτρης ρέππαςΟι πολυπληθείς συγκεντρώσεις για το νεομακεδονικό ζήτημα είναι κάτι πολύ περισσότερο από αυτό που δηλώνει ο λόγος για τον οποίο πραγματοποιήθηκαν.
Η συμμετοχή σε αυτές ενσωματώνει και περιέχει συναισθήματα και σκέψεις μεγάλης μερίδας των

Πολάκης: Οι μάρτυρες είναι πρώην στελέχη της Novartis

Αποτέλεσμα εικόνας για polakis«Οι προστατευόμενοι μάρτυρες είναι στελέχη της εταιρείας», δήλωσε σήμερα μεταξύ άλλων ο Παύλος Πολάκης μιλώντας για την υπόθεση Novartis.«Οι προστατευόμενοι μάρτυρες είναι στελέχη της εταιρείας που τους έπιασαν για παράνομο πλουτισμό και "κελάηδησαν"», είπε χαρακτηριστικά ο

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος : Εθνική Ασφαλιστική- Προς Ναυάγιο στην πώλησή της. Να ενημερώσουν εδώ και τώρα τη Βουλή πόσες εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ θα είναι η ζημία

Αποτέλεσμα εικόνας για οδυσσέας κωνσταντινόπουλοςΔήλωση Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου επικεφαλής του Τομέα Ανάπτυξης της Κ.Ο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, σχετικά με τις εξελίξεις όσον αφορά στην πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής:
«Μετά και από τη σημερινή αποκάλυψη σχετικά με τους υποψηφίους

Γερμανία: Συμφώνησαν για μεγάλο συνασπισμό -Στο SPD τα υπουργεία Οικονομικών, Εργασίας και Εξωτερικών

Αποτέλεσμα εικόνας για σουλτσ μερκελ
Οι μαραθώνιες διαπραγματεύσεις, που διήρκεσαν 23 ολόκληρες ώρες, για τη συγκρότηση μεγάλου συνασπισμού στη Γερμανία απέδωσαν επιτέλους καρπούς.Σύμφωνα με πληροφορίες της Bild τα δύο κόμματα της Χριστιανικής Ένωσης -οι

Νέο επίδομα από τον ΟΓΑ. Τα κριτήρια

 Τα κριτήρια και τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να καταθέτουν οι δικαιούχοι στον ΟΓΑ για να λάβουν το νέο επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης ανασφάλιστων υπερήλικων γνωστοποίησε ο Οργανισμός Γεωργικών Ασφαλίσεων.
Το εν λόγω επίδομα δίνεται στους ανασφάλιστους υπερήλικες και σε

Μιχάλης Καρχιμάκης : Αυτά προς ενημέρωση εκείνων που αγνοούν ακόμα την αλήθεια

Μ. Καρχιμάκης: Ο χώρος της Δικαιοσύνης χρειάζεται άμεσα μεταρρυθμίσειςΚάποιοι μετά την ανακοίνωση της υπόθεσης NOVARTIS Θυμήθηκαν την μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης από τα 7 δις περίπου που ήταν επί διακυβερνήσεως ΚΑΡΑΜΑΝΛΉ στα 2 δις.
Δηλαδή περίπου 5 δις εξοικονόμηση κλοπής και σπατάλης κάθε χρόνο
,άρα λεφτά υπάρχουν.