Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Γιάννης Λούλης: Ο Αλέξης Τσίπρας και ο μεσαίος χώρος

«Οι δοκιμασμένοι που κινδυνολογούν υστερικά» -  ΝΔ και ΠΑΣΟΚ - υφίστανται την εκδίκηση του μεσαίου χώρου ο οποίος πλέον αποφασίζει αν θα στείλει στην πρωθυπουργία τον Αλέξη Τσίπρα, γράφει ο πολιτικός αναλυτής Γιάννης Λούλης σε άρθρο του.
Ολόκληρο το άρθρο του  Γ. Λούλη. 

Ολοι οι υποψήφιοι στο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ

Ο πρώην υπουργός Γιώργος Φλωρίδης θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, όπως είχε άλλωστε ανακοινωθεί. 
Ολόκληρο το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ - Δημοκρατική Παράταξη έχει ως εξής:

Ξυδάκης: "Πιθανόν και δημοψήφισμα αν δεν επέλθει συμφωνία με την τρόικα"

Ανοιχτό το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος με πιθανό ερώτημα εάν οι Ελληνες επιθυμούν να παραμείνουν στη μέγκενη της λιτότητας , στην περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία με την τρόικα, άφησε στον realfm 97,8 ο Νίκος Ξυδάκης. Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Β΄Αθήνας μιλώντας στην εκπομπή τουΝίκου Χατζηνικολάου είπε ότι η Ελλάδα δεν ζητά κάτι παράλογο.

Αυξημένες οι πωλήσεις των αυτοκινήτων

Αύξηση 30,2% σημείωσαν οι πωλήσεις των αυτοκινήτων στη χώρα στο σύνολο του 2014, μετά και από τη μεγάλη άνοδο κατά 69,3% που καταγράφηκε τον περασμένο Δεκέμβριο.
Ειδικότερα, από την ΕΛΣΤΑΤ ανακοινώθηκαν τα εξής:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ "ΠΟΤΑΜΙΟΥ"

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος ανακόίνωσε πριν από λίγο το «Ποτάμι». Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι στο Επικρατείας είναι οι εξής:
1. Παναγιώτης Καρκατσούλης, βραβευμένος ως ο  καλύτερος δημόσιος λειτουργός στον κόσμο
2. Θανάσης Σκόκος, Ηλεκτρολόγος Μηχανολόγος, Στέλεχος στο

Επιδοτήσεις σε ανέργους ώστε να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση

Επιδοτήσεις εως και 40.000 ευρώ και σε ποσοστό 100% της επένδυσης θα λάβουν περίπου 1.250 άνεργοι του ΟΑΕΔ ώστε να ανοίξουν την δική τους επιχείρηση και να βγουν απο τον ''γολγοθά'' της ανεργίας βάζοντας σε τροχιά υλοποίησης την δική τους επιχειρηματική ιδέα.

Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ

Τα ονόματα που θα πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΥΡΙΖΑ. Επικεφαλής, τίθεται ο καθηγητής Κωνσταντίνος Τσουκαλάς. Συγκεκριμένα, 9 από τα 12 ονόματα που θα βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας είναι τα εξής:

Δημοσκόπηση Data RC: Προβάδισμα 4,5 μονάδων στον ΣΥΡΙΖΑ

Η δημοσκόπηση της Data RC, για την εφημερίδα «Πελοπόννησος» της Πάτρας, που διενεργήθηκε στο χρονικό διάστημα από 7 έως 9 Ιανουαρίου 2015 σε δείγμα 1.025 ψηφοφόρων, μέσω τηλεφωνικών συνεντεύξεων, δίνει προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ με διαφορά 4,5 μονάδων έναντι της ΝΔ.
Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου τα ποσοστά των κομμάτων έχουν

Βενιζέλος: H κρίσιμη τρίτη εντολή

Η Ελλάδα πρέπει να κάνει το ένα βήμα μπροστά που απομένει για την αλλαγή σελίδας και όχι πολλά βήματα πίσω, υπογραμμίζει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- Δημοκρατική Παράταξη, Ευάγγελος Βενιζέλος, σε σημερινό του άρθρο στην HuffingtonPost.gr
Το άρθρο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ έχει ως εξής:

Χρήστος Παπαστεργίου : Kεντρική προεκλογική του εκδήλωση

Ο υποψήφιος Βουλευτής Α ΄Θεσσαλονικής Χρήστος Παπαστεργίου θα πρραγματοποιήση τη κεντρική προεκλογική του εκδήλωση, την Παρασκευή 16/1 στις 19:00 στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
Σας καλώ όλους να είστε εκεί, όλοι μαζί να στηρίξουμε το

Προεκλογική ομιλία του Μιχάλη Καρχιμάκη

Την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου θα δώσει την κεντρική πολιτική του ομιλία ο υποψήφιος βουλευτής Β΄Αθήνας με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών Μιχάλης Καρχιμάκης.
Ο κ. Καρχιμάκης θα μιλήσει στο

Σήμερα ανακοινώνονται τα ψηφοδέλτια Επικρατείας

Στην ανακοίνωση των ονομάτων που θα βρίσκονται στα ψηφοδέλτια Επικρατείας προχωρούν σήμερα τα κόμματα.
Τα ονόματα θα είναι τα εξής:
NΔ- Επικεφαλής ο Θεόδωρος Φορτσάκης, ενώ στις υπόλοιπες τρεις, πιθανότατα και εκλόγιμες θέσεις θα είναι οι

Το Ποτάμι: Ο καθηγητής Παναγιώτης Καρκατσούλης επικεφαλής στο Επικρατείας

Ο καθηγητής Παναγιώτης Καρκατσούλης καθηγητής της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και βραβευμένος το 2012 ως ο καλύτερος δημόσιος υπάλληλος στον κόσμο, είναι ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Ποταμιού, σύμφωνα με

Η σκληρή επίθεση του Θεοδωράκη στον ΔΟΛ μετά το χθεσινό πρωτοσέλιδο του «Βήματος»

Με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να σχολιάζουν μετ' επιτάσεως όλη την Κυριακή το πρωτοσέλιδο του «Βήματος» για τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Σταύρος Θεοδωράκης ανέβηκε χθες στη σκηνή του «Ολύμπιον» στη Θεσσαλονίκη και ήδη με τις πρώτες φράσεις του επιτέθηκε στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη.

Καμίνης: Θα ξηλώνουμε αφίσες κομμάτων από παντού

«Χωρίς νέα δημόσια διοίκηση δεν θα δούμε ούτε ευρώ επένδυσης», υπογράμμισε στον ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, ζητώντας να δοθούν περισσότερες αρμοδιότητες στους δήμους.
«Η χώρα βρίσκεται σε τεράστια δοκιμασία, πρέπει να κάνουμε σε