Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

Τζόκερ Κλήρωση: Τζακ Ποτ - Οι τυχεροί αριθμοί

 

Οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η κληρωτίδα είναι οι:

Συναγερμός για τον κορονοϊό: Έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου - Αποφασίζουν για τοπικά lockdown

Έντονη η ανησυχία για την έξαρση του COVID-19 στη χώρα μας. Στο τραπέζι νέα μέτρα και τοπικά lockdown. Ιδιαίτερος προβληματισμός για τη Θεσσαλονίκη και τις περιοχές που μπαίνουν "στο κόκκινο".

Ελλάδα και Αλβανία πάνε στη Χάγη για την ΑΟΖ

Ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης οι συναντήσεις που είχε ο Νίκος Δένδιας με τον πρωθυπουργό της Αλβανίας Έντι Ράμα - Συμφωνία για τη Χάγη για τον καθορισμό θαλασσίων ζωνών ανάμεσα στα δύο κράτη - Τι είπαν για μειονότητα και Τουρκία.

Σοκ: 667 νέα κρούσματα στη χώρα -250 στην Αττική, 125 στη Θεσσαλονίκη, 8 νεκροί, 87 διασωληνωμένοι

Σοκαριστικά είναι τα νέα ευρήματα κορωνοϊού στη χώρα, καθώς ανακοινώθηκαν 667 νέα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο.

Tσίπρας: Οι ευρωπαϊκές χώρες νομοθετούν αναστολή πλειστηριασμών και ο Μητσοτάκης επισπεύδει την χρεοκοπία πολιτών και επιχειρήσεων

Το νέο πτωχευτικό δίκαιο στην συνάντηση Τσίπρα με την ΓΣΕΒΕΕ. «Στην Ελλάδα νομοθετούμε επισπεύδοντας στην πτώχευση των πολιτών εν μέσω πανδημίας»

ΟΠΕΚΕΠΕ: Σε 48 ώρες η πληρωμή της ενιαίας ενίσχυσης

Έτοιμα φαίνεται να είναι όλα για τη μεγάλη πληρωμή του ΟΠΕΚΕΠΕ. Η πληρωμή θα αφορά σε 600.000 δικαιούχους που έκαναν για το 2020 αίτηση ΟΣΔΕ - (ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης και ελέγχου) για την ενιαία ενίσχυση.

Κορονοϊός: Εννέα κρούσματα σε εργαζόμενους στο ΑΧΕΠΑ

Συναγερμός έχει σημάνει στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί 9 εργαζόμενοι θετικοί στον κορονοϊό. Πρόκειται για 7 διοικητικούς υπαλλήλους, μία γιατρό των ΤΕΠ και μία νοσηλεύτρια.

Δεύτερη ευκαιρία για όσους έχασαν ρύθμιση χρεών προς τα Ταμεία

 

Τη δυνατότητα ένταξης εκ νέου σε ρύθμιση για την αποπληρωμή ασφαλιστικών οφειλών προς τα Ταμεία θα έχουν όσοι βρέθηκαν εκτός εξαιτίας των συνεπειών της πανδημίας του κορονοϊού, σύμφωνα με διάταξη που επεξεργάζεται το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

«Εξοικονομώ – Αυτονομώ»: Ανοιξε το helpdesk για το πρόγραμμα επιδοτήσεων -Τι πρέπει να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι

Με γοργούς ρυθμούς «τρέχει» το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ) το πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ».

Συντάξεις Νοεμβρίου: Πότε πληρώνονται οι δικαιούχοι ανά Tαμείο

Την Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, ή τη Δευτέρα στις 26 του μήνα θα ξεκινήσουν να καταβάλλονται οι συντάξεις Νοεμβρίου 2020 στους δικαιούχους.