Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

WEB TV ΠΡΩΤΟ ΒΙΟΛΙ : Το ανακάτεμα στο χώρο της Κεντροαριστεράς



WEB TV ΠΡΩΤΟ ΒΙΟΛΙ : Το ανακάτεμα στο χώρο της Κεντροαριστεράς

«Βόμβα»: Η UEFA απέκλεισε την Μάντσεστερ Σίτι από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για δύο χρόνια

Αποτέλεσμα εικόνας για «Βόμβα»: Η UEFA απέκλεισε την Μάντσεστερ Σίτι από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για δύο χρόνια
Η απόφαση βγήκε από την επιτροπή αδειοδότησης της Ομοσπονδάις σε συνεργασία με την επιτροπή του Financial Fair Play. Η ετυμηγορία αναφέρει αποκλεισμός του συλλόγου από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τις σεζόν 2020-21 και 2021-22, όπως επίσης και πρόστιμο 30 εκατ. ευρώ.

Επενδυτικό πρόγραμμα 560 εκατ. ευρώ για τον αγροτικό τομέα - Στήριξη νέων αγροτών

Αποτέλεσμα εικόνας για Στήριξη νέων αγροτώνΧρηματοδοτικό πρόγραμμα για επενδύσεις ύψους 560 εκατ. ευρώ για τον αγροτικό τομέα της Ελλάδας ξεκίνησαν η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ), η Εθνική Τράπεζα και η Τράπεζα Πειραιώς,

Μητσοτάκης για Τσίπρα: Περιγράφει μια στρεβλή εικόνα της πραγματικότητας

Αποτέλεσμα εικόνας για Μητσοτάκης για Τσίπρα: Περιγράφει μια στρεβλή εικόνα της πραγματικότηταςΕμείς πιστεύουμε στην παραγωγή νέου πλούτου στον οποίο θα έχουν μερίδιο όλοι. Δεν πιστεύουμε ότι τα προσωρινά επιδόματα ανακούφισης αποτελούν τη λύση στα προβλήματα της κοινωνικής ανισότητας. 

Τσίπρας: Μητσοτάκης όπως... Τόμσεν - Από το Trip Advisor θα μαθαίνουμε νέα σας

Αποτέλεσμα εικόνας για Τσίπρας: Μητσοτάκης όπως... Τόμσεν - Από το Trip Advisor θα μαθαίνουμε νέα σαςΠοιος Τόμσεν; Πιο «σκληρός κι ανελέητος» από τον διαβόητο Πολ Τόμσεν του ΔΝΤ αποδείχτηκε στα εργασιακά ο πρωθυπουργός σύμφωνα με όσα είπε σήμερα στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας.

Φώφη Γεννηματά: Η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται για τους ανέργους

Αποτέλεσμα εικόνας για Φώφη Γεννηματά: Η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται για τους ανέργουςΜοντέλο ανάπτυξης με φθηνή εργασία είναι καταδικασμένο να αποτύχει, υποστήριξε η Φώφη Γεννηματά, στην ομιλία της στη Βουλή για τις εργασιακές σχέσεις και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται για τους ανέργους αφήνοντας την αντιμετώπιση της ανεργίας στην λειτουργία της αγοράς.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα απαντήσει την Δευτέρα στις ερωτήσεις μελών του isyriza

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο Αλέξης ΤσίπραςΣύμφωνα με πηγές του κόμματος, συνολικά πάνω από 1.600 ερωτήσεις μελών της πλατφόρμας isyriza τέθηκαν στον Αλέξη Τσίπρα μέσω του iask&watch, με το συντριπτικό 75% μεταξύ εκείνων που έθεσαν τις ερωτήσεις να αποτελούν νέα μέλη της πλατφόρμας. 

ΕΤΕπ, Εθνική και Τράπεζα Πειραιώς χρηματοδοτούν τον αγροτικό τομέα με επενδύσεις 560 εκατ. ευρώ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΤΕπ, Εθνική και Τράπεζα Πειραιώς χρηματοδοτούν τον αγροτικό τομέα με επενδύσεις 560 εκατ. ευρώΗ ΕΤΕπ, η Εθνική Τράπεζα και η Τράπεζα Πειραιώς εγκαινιάζουν χρηματοδοτικό πρόγραμμα για επενδύσεις ύψους 560 εκατ. ευρώ στον αγροτικό τομέα.
Αποτελεί την πρώτη στοχευμένη χρηματοδότηση της ΕΤΕπ ειδικά για επενδύσεις στη γεωργία και τη βιοοικονομία στην Ελλάδα