Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

Τζόκερ: Διπλό τζακ ποτ απόψε, μοιράζει 1,5 εκατ. ευρώ στην κλήρωση της Πέμπτης

Οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η κληρωτίδα απόψε είναι οι εξής:

Αλέξης Τσίπρας: Η μεσαία τάξη είναι το πρώτο μεγάλο θύμα της κυβέρνησης στην οικονομία

Για γιγαντιαία αναδιάρθρωση της αγοράς και της οικονομίας έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατά την συνάντησή του με την διοίκηση του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων.

Ο Πιερρακάκης "αδειάζει" τον Πέτσα για τα SMS

Στην σωστή του διάσταση έθεσε το ζήτημα που προέκυψε με τον αριθμό των SMS μετά τις δηλώσεις Πέτσα, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Κορωνοϊός: Στη Θεσσαλονίκη τα 652 από τα 2.384 κρούσματα -588 στην Αττική, 164 στη Λάρισα

Στη Θεσσαλονίκη συγκεντρώνεται η πληθώρα των κρουσμάτων κορωνοϊού την Τρίτη, σύμφωνα με την ενημέρωση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Παναιτωλικός: Ανακοίνωσε την επιστροφή του Δέλλα στον πάγκο

Και επίσημα ο Τραϊανός Δέλλας είναι ο νέος προπονητής του Παναιτωλικού. Η ομάδα του Αγρινίου ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον «Κολοσσό» ο οποίος μίλησε με αφορμή την έναρξης της νέας του θητείας στην ομάδα.

Εμβόλιο Pfizer: Η ΕΕ ολοκλήρωσε τις διαπραγματεύσεις για αγορά 300 εκατ. δόσεων - Τα επόμενα βήματα

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις με την αμερικανική Pfizer και την γερμανική BioNTech και θα υπογράψει συμβόλαιο «τις προσεχείς ημέρες» για

"Εξοικονομώ- Αυτονομώ": Προς παράταση λόγω της καραντίνας - Όλες οι λεπτομέρειες για το πρόγραμμα

Παράταση αναμένεται να δώσει το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας στην προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την ένταξη στο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης κατοικιών "Εξοικονομώ - Αυτονομώ" λόγω της επιβολής του lockdown στη χώρα.